היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo117.gif

בחודשים האחרונים ערך פורום טיולי תרמילאים תחרות סרטים מיוחדת של תרמילאים שצילמו סרטי וידאו בחו"ל, באוסטרליה, בקמבודיה, בנפאל ועוד. לקראת ההצבעה שתתחיל היום בשעה 20:00 נקרין ב- BlogTV את חמשת הסרטונים שעלו לגמר. השידור יחל בשעה 19:00 בחדר "אירוחים בתפוז" ב- Blog TV בואו לראות עולם
הסרטון שתבחרו יזכה את יוצרו בפרס יקר ערך מתנת חברת "לפידות". |בדגש|לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/default.asp לפורום תרמילאים: http://forums.tapuz.co.il/backpackers
הערב ב-20:00 יתארח קוואמי בפורום מוזיקה אלטרנטיבית ויענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו.| http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=520&msgid=53449235
מיכל הררי מחברת הספר "יומנה של תלמידת קונג-פו" שיצא לאור בימים אלו, תספר על בחירתה בתחום ההתפתחות האישית, פריצת הדרך האישית שעשתה בתחום, השפעותיו של הקונג-פו על חייה, ויישומו ביום-יום, על הספר וכתיבתו, הקשיים וההצלחות שבדרך. הערב בשעה 21:00 בפורום השנה שלי - תכנית לשינוי
עוד ב-21:00 ליסה גרוסמן פסיכולוגית חינוכית ומאמנת אישית תענה בפורום ריפוי בעיסוק לשאלות בנושא אימון ( coaching ) ולטיפול מסוג זה עם אוכלוסיית ילדים ומבוגרים עם קשיי ארגון, לקויי למידה, ועוד.
מבשלים ותורמים למקלטים לילדים ונוער- פורום למען הקהילה נערך לקראת ארוחות ערב חג לילדים בצפון ובירושלים. אתם מוזמנים לתרום כפי יכולתכם להצלחת הפרוייקט.
העונה החדשה של "אהבה מעבר לפינה" עדיין לא עלתה על המסך הקטן אבל החגיגות כבר מתחילות בבלוג TV : "סופשבוע אהבה מעבר לפינה"- שידור מחזורי רציף לאורך כל סוף השבוע, המורכב מקטעי הוידאו הטובים ביותר מארכיון תפוז אנשים. הקטעים בהשתתפות הכוכבים הגדולים של הסדרה: יהודה לוי, מירי בוהדנה, סמי הורי, אגם רודברג ועוד לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/default.asp
וכמובן ל"ג בעומר שמח וזהיר לכל גולשינו

נצל"ש..ל"ג בעומר שמח לכולם

תהנו לזהם את האויר בלי מטרה,סתם כדי לעשות מדורה.
שלאון קצרצר לרגל ה"חג": -היכן אתם עושים את המדורה? -עם מי? -אתם תאכלו מרשמולאים? -גם אתם תהיו ליד מלא מל מלא אנשים חמודים? -גם אתם מתכוונים לשתות? -גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? -גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר? תהנו.

../images/Emo3.gif

-היכן אתם עושים את המדורה? בישוה המעפן שלי -עם מי? פרינדס -אתם תאכלו מרשמולאים? יאפ -גם אתם תהיו ליד מלא מלא מלא אנשים חמודים? בהחלט. -גם אתם מתכוונים לשתות? לא יודעת..אולי -גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? כן -גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר?יאאאאאאאפ היה ממש מרנין(?!)סוחף,ו-ואט אבר!!

Nitzan122

New member
עונה../images/Emo117.gif

-היכן אתם עושים את המדורה? לא מדורה סתם עם כמה חברות בבית של מישי -עם מי? ראה שאלה 1
-אתם תאכלו מרשמולאים? לא
והיה חסר... -גם אתם תהיו ליד מלא מל מלא אנשים חמודים? לא -גם אתם מתכוונים לשתות? רק מים
-גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? לא במיוחד.... -גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר? תכננתי אבל הכלב שלי דפק לי את התוכנית....

עונה

-היכן אתם עושים את המדורה? בישוב -עם מי? חברות -אתם תאכלו מרשמולאים?ברור! -גם אתם תהיו ליד מלא מל מלא אנשים חמודים? כע -גם אתם מתכוונים לשתות?רק בירה שחורה.. -גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? נופ! -גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר?נופ!

איימיס

New member
גם אני עונה!

-היכן אתם עושים את המדורה? ביישוב -עם מי? עם כל מיני חברים מכל מיני יישובים -אתם תאכלו מרשמולאים? סביר להניח
-גם אתם תהיו ליד מלא מל מלא אנשים חמודים? בטח -גם אתם מתכוונים לשתות? אני אישית לא, כל השאר כן -גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? חח לא
-גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר? הלוואי אבל יש לי מתכונת בלשון אז קמתי מוקדם

Danielushhhh

New member
לה לה לה לה

-היכן אתם עושים את המדורה? בעיר, בחולות
-עם מי? עם כל העולם ואחותו -אתם תאכלו מרשמולאים? אין ל"ג בעומר ללא מרשמלו
-גם אתם תהיו ליד מלא מל מלא אנשים חמודים?
-גם אתם מתכוונים לשתות?
-גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? נראה איך זה יבוא -גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר?

ayala65

New member
הנה מה עשיתי:

היכן אתם עושים את המדורה? -עם מי? תימור/נועה/עוד נועה/נופר/מור/מתנאל/שינה/גיל -אתם תאכלו מרשמולאים? לא.. איכס -גם אתם תהיו ליד מלא מלא מלא אנשים חמודים? כן.. היינו ליד קובי! -גם אתם מתכוונים לשתות? וודקה... עשה לי בחילות -גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? אני מודה
-גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר? ישנתי כולה 3 שעות! איזה שכל דפוק יש לי

QueenIlona

New member
עונה...

היכן אתם עושים את המדורה? עשיתי, בכינרת. עם מי? עם הגנג. אתם תאכלו מרשמולאים? לא. שונאת.. גם אתם תהיו ליד מלא מל מלא אנשים חמודים? ברווור :) גם אתם מתכוונים לשתות? יאפ. גם אתם מתכוונים להיות מפגרים לאללה? לא. גם אתם מתכוונים לישון מחר עד מאוחר? כן, ניסיתי לפחות...

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif קריאה לעזרה מפורום צח"מ

אהלן אנשים, אני שחר, מנהל פורום "צעירים חסרי מנוח" בתפוז. אני פונה אליכם בבקשה מהלב ובניסיון להשפיע על מנהלי התוכן של ערוץ HOT3, אשר שוב מזלזלים בצופים הנאמנים שלהם מסיבות לא ברורות. לאחרונה נתבשרנו שהערוץ מתכוון להוציא את הסדרה "צעירים חסרי מנוח" לחופשה בת ארבעה חודשים, אשר כלל לא ברור אם תשוב ממנה. "צעירים חסרי מנוח" היא הסדרה הותיקה ביותר שמשודרת כיום בישראל (עלתה לאוויר בשנת 1990) ונחשבת לאחת הפופולריות ביותר ב-HOT3. גם אם הז'אנר והסדרה אינם קולעים לטעמכם האישי, אני בטוח שכל אחד מכם מכיר מישהו שצופה בה מדי ערב ב-19:00 כבר שנים ארוכות. זו כנראה לא העצומה הראשונה שאתם פוגשים, וודאי שלא האחרונה. גופי השידור בארץ מתעללים שוב ושוב בצופים ומישהו חייב לשים לזה סוף. כולנו נפגענו כתוצאה ממשחקי מו"מ עם חברות הפצה, הקפאת סדרות, שידור לא רציף, הזזת שעות שידור ועוד אינספור "המצאות ישראליות" שכאלה. זה לא ייגמר אם ניתן לזה לעבור בשקט. כגולשים בתפוז המכירים את המאבקים האלו, ואולי אפילו השתתפו והובילו לא מעט מהם, אני פונה אליכם בבקשה להיכנס אל הפורום שלנו ולהצטרף למאבק. כל תגובה שלכם בסגנון: "מצטרפים למאבק להחזרת צח"מ למסך" או "החזירו את צח"מ" יכולה לעזור לנו לשמור על הסדרה שאנחנו אוהבים. מיותר לציין שחברי פורום צח"מ יעמדו לרשותכם בכל מאבק או בקשה שלכם בעתיד (בתקווה שזה יהיה המאבק האחרון) תודה מראש.
העצומה להחזרת "צעירים חסרי מנוח" – http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=53695476

f10

New member
קודם כל זה פורום The O.C.

אז לרוב חברי הפורום יש כנראה יס ולא הוט (הוט זה קקי). דבר שני - למי אכפת מצעירים חסרי מנוח? אני לא מכיר אנשים שרואים את זה ולדעתי זאת סדרה די שחוקה (ובכלל - לא טובה). עדיף שישדרו במקום זה משהו אחר וקצת יותר אטרקטיבי. אבל טוב נו, כל אחד והטעם שלו.

SupeRonny

New member
נצל"ש שאלה

מישהו יודע מתי יוצא הדי וי די של העונה השנייה? ומתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש

STA1

New member
הDVD יצא כבר באמריקה ואפשר להזמין

אותו מאמזון..ואחרי כמה ימים תקבלי ובזול..אבל בלי כתוביות כך שאולי זה יהיה קשה..אבל מתי זה יגיע לארץ אני לא יודע..

למעלה