היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo140.gif

יהונתן דייויס, צלם אופנה ופורטרטים המצלם עבור פנאי פלוס, 7 לילות ומגזין לילה יתארח בפורום אמנות הצילום היום ב 20:00, ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים.
ליסה גרוסמן, פסיכולוגית חינוכית ומאמנת אישית תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD. ליסה תשמח לענות על שאלות לגבי אימון אישי, ארגון זמן, מקום, הרגלי חשיבה , הורות, רוטינות – וכל התחומים הקשורים לניהול עצמי. שרשור השאלות אליה כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.

Hip Hop star

New member
נצל"ש

מי ראתה היום חדשות? אני משתתפת בצערם של משפחות ההרוגים(כרגע מדווחים על 2 הרוגים). ואני באמת באמת מאחלת החלמה מהירה לפצועים הרבים. זה כ"כ מעצבן!אנשים חוגגים,ושמחים כי האולימפיאדה תהיה אצלם ב-2012 נראה לי..וחייב לבוא איזה מחבל משועמם ולפוצץ הכל!
לא ממש הבנתי,הבנתי שהיו 7 או 8 פיצוצים...?????? אוף,זה כ"כ מעצבןןןןןןןןןןן! יהי זיכרם ברוך של ההרוגים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifנצל"ש מה שהכנתי לטום... מקווה שאני אספיק לפגוש את חן../images/Emo99.gif כדי לתת לה את זה בזמן... יווו זה היה כה מתיש להכין הכל../images/Emo122.gif... צד ראשון של הברכה../images/Emo26.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהמכתב עצמו ../images/Emo26.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifוהמתנה הצמיד שהשאיר אותי אתמול ערה עד 3 בלילה, החליט להקרע בדיוק כשסיימתי את השורה האחרונה שלו, ואז לקח לי שעה וחצי ב-8 בבוקר לתקן את זה... האו חביב מצדו../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif תנקיו ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני כבר מתה לראות מה עשיתן אני מקווה שאני אספיק אין לי מושג מתי אני אוכל למסור לחן את הדבריםםם *שוב פרצוף מודאג*

mayoosh4

New member
אוי לא! :||||

שכחתי להביא לחן את מה שעשיתי
וחן! לא הצטלמנו!!!!!! אוו ווה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיאא מזל שנזכרת עכשיו../images/Emo70.gif רוצי לתיבת הדואר הקרובה ותשלחי לה, אולי זה עוד יגיע אליה עד יום ראשון... אבל תשלחי היום כי מחר בטח לוקחים את הדואר מוקדם בבוקר...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifFYI יקירתי, את לעולם לא תיראי רע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאהה ו.... עכשיו את מבינה למה אני לא רוצה לשלוח לך את זה בדואר../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifנונסנסאיות! הברכה שלך לא תיראה רע../images/Emo11.gif הברכה שלך שקסעת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif (אני יודעת כי אני סייקיק../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאת רואה../images/Emo35.gif אני יודעת בדיוק איך היא תיראה והיא תהיה שקסעת במיוחד../images/Emo99.gif, אבל אני לא אומרת../images/Emo123.gif, סודות סייקיקיים אסור לחלוק../images/Emo11.gif../images/Emo9.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחיחיחיח שטותניקית../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif תגידו לי, מה לא עושים כדי להתחמק מללמוד מתמ'../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא תאמת זה היה הרעיון הראשוני, פשוט נמרחתי עליו קצת../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מי עוד הביא ברכות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

loner in love

New member
וואו פשוט נורא קשה לזכור את כולם...

שחר, מיי, ג'ני [ולינע שהמכתב שלה לא הגיע] מקווה שלא שכחתי אף אחד

למעלה