היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo150.gif

דמותה של מיקה שקד, בתו של דורון שקד מ"ערב ספורט" והתלמידה בעלת כשרון הנגינה בכיתה ט'8 בבית ספר ע''ש יצחק רבין, מתארחת הערב בפורום השמינייה בשעה 19:30. שרשרו שאלות בפורום כבר עכשיו!
ייעוץ חינוכי בפורום הפרעות קשב ADHD היום ובכל יום ב´ בשעה 22:30, דפנה זילבר ושמר ארזי ייעצו בפורום בנושאי עזרה לתלמידים עם הפרעת קשב במסגרת בית הספר. הם יענו על שאלות בנושאי לקויות למידה, דרכי הוראה, ובניית מערך תמיכה רב מימדי במסגרת בית הספר. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו
בית הבובות, סיפור הסינדרלה האמיתי של סצנת המוסיקה הישראלית, יגיעו הערב ב- 21:30 להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום בית הבובות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogTV

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo32.gif נשל"ש

יקרות ויקיר שלי אני מקווה שאף אחד מכם או משפחותכם לא גר בנתניה מקווה שהכל בסדר תשמרו על עצמכם מדליקה נר לזכר ההרוגים
יהיה זכרם ברוך
וה' ינקום דמם

archer girl

New member
גם אני מקווה../images/Emo16.gif

תגיבו כולםםםםם! שנהיה בטוחים שאפחד לא נפגע
אני בכל מקרה הרחק מנתניה

כשאני אני שומעת ורואה דברים .. ../images/Emo16.gif

כאלה זה עושה לי ממש עצוב בלבבבבבבבבבב
יהי זכר ההרוגים ברוך

ששריי

New member
החלמה מהירה לפצועים סורי שזה מאוחר

יהי זכרם ברוך של ההרוגים
והלואי שלא היה עוד פיגועים

העונה השביעית כבר התחילה? מתי?

אני בטוח שכולם יגידו לי לנצל"ש אבל אני לא יודע איך.. אז ככה, אני רואה בהולמרק שרשום עונה 7, אבל לפני כמה שבועות בדקתי את הפרק (שכאמור הוא אחד מפרקי העונה ה-7) וזה בעצם פרק שכבר היה מהעונה השישית.. אז, התחילה כבר העונה החדשה או לא? אם כן, מתי?

yonco

New member
כן ../images/Emo13.gif

בימים אלה משודרת העונה השביעית (2002-2003) של "הרקיע השביעי" בערוץ הולמרק בפעם השנייה. השידור הראשון החל ב-23.06.2005 והסתיים ב-24.07.2005. השידור השני החל ב-13 בנובמבר. מחר ישודר פרק מספר-שמונה עשרה בעונה (מתוך עשרים ושניים פרקים), והפרק האחרון ישודר ב-12 בדצמבר. כרגע אין מידע לגבי הגעתה של העונה השמינית.

למעלה