היום בתפוז אנשים

kobilo

New member
מגיע לי מזל טוב

אני אוהב את הפורום הזה כי עברתי טסט האלללה קימיקל רומנס!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo150.gif

דמותה של מיקה שקד, בתו של דורון שקד מ"ערב ספורט" והתלמידה בעלת כשרון הנגינה בכיתה ט'8 בבית ספר ע''ש יצחק רבין, מתארחת הערב בפורום השמינייה בשעה 19:30. שרשרו שאלות בפורום כבר עכשיו!
ייעוץ חינוכי בפורום הפרעות קשב ADHD היום ובכל יום ב´ בשעה 22:30, דפנה זילבר ושמר ארזי ייעצו בפורום בנושאי עזרה לתלמידים עם הפרעת קשב במסגרת בית הספר. הם יענו על שאלות בנושאי לקויות למידה, דרכי הוראה, ובניית מערך תמיכה רב מימדי במסגרת בית הספר. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו
בית הבובות, סיפור הסינדרלה האמיתי של סצנת המוסיקה הישראלית, יגיעו הערב ב- 21:30 להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום בית הבובות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogTV

EnchantedS

New member
נצל"ש

מישו מכיר את התוכנה גיטר פרו? אז זו תוכנה ממש טובה כדי ללמוד שירים לגיטרה... אניוויי, זה כותב תווים וטאבים וזה גם יכול לנגן אותם. וככה יש לכם את המוזיקת רקע של השיר בלי הקול של הזמר. זה לא המטרה של התוכנה, אבל זה עדיין ממש כיף. וככה יש לכם קריוקי של MCR. נסו, זה כיף:) (הו, ולמי שמנגן, אני ממליצה ללמוד משם... יש שם תפקידים לגיטרה, תופים, אורגן ולפעמים גם קול... לכל השירים שתירצו...)

EnchantedS

New member
-->>

נכון רשומים תווים וטאבים של השיר שאת רוצה? אז למעלה יש מקשים של פליי ופאוז וכל זה... אז לוחצים על הפליי והוא מנגן לך את התווים שרשומים...:)

GD ROCKS

New member
ממממ

אני מכירה את התוכנה היא מעולה אבל אף פעם לא הבנתי איך רושמים בה תווים.. אני לוחצת על התווים וכל הסימנים ושום דבר לא עולה. מממ אפשר הסבר?

EnchantedS

New member
זה לא כזה קשה

אולי התוכנה שהורדת לא טובה? אצלי פשוט צריכים ללחוץ על אנטר כדי לרשום את התו, על החצים כדי להעביר, ולקבוע איזה תו, ובציורים של הרבעים\חצאים\חלקי 16 כדי לקבוע את האורך....

MCRules

New member
נצל"ש

האם מכ"ר התמסחרו?? בראש1 פורסם שיש בובות שלהם עכשיו,בובות בארבי שלהם... פראנקי בהצהרה צינית:רק בשביל זה הקמתי להקה,כדי שיהיו בובות שלי. ותגובתכם?

love mcr

New member
אמ..לא חושבת..

לפני ראיון שהיה איתם אני חושבת שהם עשו את זה סתם לקטע..

EnchantedS

New member
לקטע? אני הבנתי שהם עשו את זה כי

הם אוספים אקשן פיגרס והם רצו לאסוף גם את עצמם:)

love mcr

New member
חחח...באמת ??

נוו.. זה לקטע..חחח.. כיאלו הם לא עשו את זה בשביל שיכירו אותם יותר...הם עשו את זה יותר לעצמם..

EnchantedS

New member
פרסמו את זה בראש אחד?? אוף... גם

ככה כולם חושבים שהם ממוסחרים... אין סיכוי שהיה כתוב שהכסף הולך לצדקה?

kati666

New member
מה רע בלהתמסחר?

שיתמסחרו,שיהיה להם בכיף לא מענינות אותי בובות וכול השיט,הם בחורציקים מוכשרים ותמיד יהיו.

whatascene

New member
בהתחשב בעובדה שהתמסחרות משנה את

המוזיקה? נראה לי שזה קצת משנה.. וזה רע, מאוד רע.

kati666

New member
זו לא בדיוק עובדה.

התמסחרות היא חלק מהעניין,כול להקה וזמר בסופו של דבר 'מתמסחרים' אני פשוט מקווה שמייכימיקל ישארו אותו דבר.

למעלה