היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo163.gif

יאיר שמר, הומואופת קלאסי, ויו"ר העמותה למקצועות בריאות משלימים יענה לשאלותיכם היום בשעה 16:00 בפורום רפואה משלימה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
רוצים לדבר עם מי שאחראי על הפרסום הסמוי בטלוויזיה שלכם? הערב בשעה 17:00 יגיע יובל לב, מנהל התוכן השיווקי במשרד הפרסום מקאן אריקסון לפורום שיווק ופרסום ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
חברי להקת "שבע" מגיעים לענות לשאלותיכם בפורום המעריצים. האירוח יתקיים בשעה 19:00. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35357
יובל גולן, דני בזנר וציקי שני, שליוו את המירוץ השנה, יתארחו הערב בשעה 20:00 בפורום אופני כביש - טור דה פראנס ויספרו חוויות מהטור דה פראנס.
הסתכסכתם והשלמתם? מגיע לכם פרס! בואו להשתתף בתחרות סיפורי הסכסוכים של פורום להרגיש טוב! ולזכות בספר "השטן שבינינו" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=12&msgid=57664970
מאור כהן, המגלם את דמותו של שחר מ"טלנובלה בע"מ", מגיע להתארח live ב- blogtv. האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק היומי, ב 20:50. לפרטים נוספים על מאור כהן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35358 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

יסודות הקונג-פו

אני מלמדת את יסודות הקונג-פו בימי שלישי ב-17:00 ובימי רביעי ב-11:00. כל מפגש הוא בין שעה לשעה וחצי. אז אם אתם או חברים שלכם מתעניינים בזה, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר במסרים ואתן לכם את מספר הטלפון. מדובר על - חימום, בעיטות, גמישות, עבודת זוגות, טכניקות, פורמות (קאטות), עבודה פנימית. שיעור הנסיון הוא 50 ש"ח בלבד. המפגשים במרכז ת"א. נ.ב. בנוסף, יש קבוצה שאני מדריכה בימי שלישי ב-11:00 רק בנושאים פנימיים (אושר, משחק, ביטחון עצמי, דמיון מודרך, קבלה עצמית, הגשמת מטרות ועוד). אני גם עובדת עם אנשים אחד על אחד, אם מישהו רוצה לעבוד על דברים מסוימים בצורה אישית ולא בקבוצה. תודה ויום נעים! מיכל

zoti

New member
שמעת על פורום אמנויות לחימה ?

מה הקשר לש ההודעה הזו לפה ?

אני מכירה את פורום אומנויות לחימה.

אבל דווקא רציתי לפנות לאנשים שלא מגיעים לפורום אומנויות לחימה. אם ההודעה שלי בעייתית, אפשר למחוק אותה. שירשרתי את ההודעה להודעה של תפוז, וחשבתי שזה יהיה בסדר. סליחה ותודה!

zoti

New member
רצית לפנות לאנשים שמנהלים עסקים

בחו"ל ? את צריכה להשקיע קצת זמן בלימוד שיווק. את אפילו לא קרובה לקהל היעד שלך. בכל מקרה, לא קרה כלום. בהצלחה בלימוד הקונג-פו.

אני לא חושבת ככה, אבל זכותך להחזיק

בדיעה הזאת. האנשים שפנו אלי עד כה - חלקם סטודנטים, חלקם אנשי עסקים, חלקם בעלי מקצועות חופשיים. אני מלמדת עד 6 אנשים בקבוצה, הלימוד הוא אישי, לא נדרש כושר גופני או ידע קודם בשביל להתחיל ללמוד אצלי. הלימודים אצלי זה לא כמו לימודים במכון אומנויות לחימה. הלימוד הדרגתי והדגש הוא על היסודות של הקונג-פו: חימום (כולל בעיטות) שמשפר את הכושר גמישות תוך קשב לגוף טכניקות עבודת זוגות פורמות (קאטות) עבודה פנימית מי שבא ללמוד אצלי זה לאו דווקא מיש בא ללמוש במכון של אומנויות לחימה. יכולים ללמוד אצלי אנשים שרוצים לפתח את הכושר, אנשים שרוצים לשפר את הקשר שלהם לגוף, ועוד ועוד. תודה על הערתך, כי כך איפשרת לי לתת יותר מידע לגולשי הפורום הזה

Benkok

New member
הבנת הנקרא מיכל...

רהל היעד שלך יכול להיות נגרים, שענים, סטודנטים, רופאים, יצרני אוזני המן ומנתחי דגים... הכל חוץ מאנשי עסקים ישראלים שחיים ומנהלים עסקים בחו"ל... אי לכך ובהתאם לזאת...יושבי הפורום הנוכחי אינם קהל היעד שלך... קפיש??

Boston Guy

New member
בן, צריך לנסח את זה יותר פשוט...

מיכל - האנשים שמסתובבים בפורום הזה גרים בחוץ לארץ. חוץ לארץ זה רחוק נורא - אפילו יותר רחוק מקריית שמונה. אנשים מחוץ לארץ לא יכולים להגיע לשעורים שבועיים במרכז תל אביב, כי הנסיעה באוטובוס מחוץ לארץ לוקחת המון זמן. מסיבה זו, אין להם יכולת להגיע ולנצל את השרות המשובח שאת מציעה בהודעה שלך. לכן ההודעה שלך כאן לא תביא לך תועלת, ובטח שלא לקוחות חדשים. כדאי שתבקשי החזר ממי שמכר לך את הספר " MARKETING FOR DUMMIES " - כי הוא לא היה מספיק ברור עבורך... הטקטיקה של לחזור בשיטת התקליט השבור על המסר שלך בלי קשר למה שנאמר מעלה בקורא ספקות לגבי יכולתך הקוגניטיבית. ובן, אל תשכח - יש אפשרות שכל אותן "בעיטות חימום" לראש השאירו אפקט מצטבר...

mentorit

New member
תיזהר היא יודעת קונג פו....

הלו תירגעו...אולי היא באמת לא הבינה?!

rafi88888

New member
מיכל, תתעלמי מנותני העצות המתנשאים

מיכל, תתעלמי מאלו המפריעים לך, ועוד עושים זאת בהתנשאות מגעילה. זה פורום טוב להודעתך כמו האחרים. קודם כל, בפורום גולשים גם ישראלים - כמוני. ובנוסף, גם אנשי עסקים ישראלים בחו"ל, מגיעים ארצה לשבועיים, למשל- אולי ירצו קורס מזורז? משהוא כמו 4 שעות כל יום?? ויש עוד מיליון תרחישים אחרים... למשל- שאיש עסקים בחו"ל יציע לך להדריך בקהילה היהודית/ישראלית שלו? הגנה עצמית מתאים מאוד לישראלים בחו"ל... בקיצור- אל תתרגשי מאנשים שליליים. תוכיחי רוח לחימה לא רק על המזרון... בהצלחה !

למעלה