היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo168.gif

היום זה קורה יוסי אזולאי, יגיע הערב, בשעה 18:00, להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1280&msgid=66985590
איתן אורבך ודורית מילמן, הזוג שהודח אתמול מהתכנית "רוקדים עם כוכבים" יגיעו הערב ב-20:00 ל-BlogTV ויענו לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות בפורום רוקדים עם כוכבים כבר עכשיו. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
הסמל חזי (או הצדיק יחזקאל, כפי שנקרא לאחר חזרתו בתשובה) המגולם ע"י נדב רוזנפלד בתכנית מכת מדינה, יגיע הערב ב-20:00 לפורום ויענה לשאלותיכם. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום.
פורום טלוויזיה- רייטינג מזמין אתכם לבחור בטקס טפ"ה הזהב- אשר בחר את מועמדי השנה שלו בטלוויזיה בקטגוריות שונות- ואתם בוחרים את הזוכה בכל קטגוריה, ואולי גם זוכים בפרס. בואו להצביע ולהשפיע.

ToXic BoY17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

יוו איך איתן עף!!! סוף סוף
...אממ ואיתין-ביי ביי
יוו איזה יפה רקדה אליענה ממש מגיע לה לזכות! גם השופטים חושבים ככה וגם הקהל. מהשופטים הם קיבלו 4 ומהבית הם קיבלו 4-סופי 8 שזה הכי גבוה!

איך שמחתי שאיתן עף../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif

מואהואוהואוהאה - הוא מעצבן אותי!!!! הייתי בטוחה שניצה תעוף אבל רציתי שאיתן יעוף והוא עף חעחע
למרות שלניצה יש הרבה פחות מעריצים מלאיתן הקהל קלט שהוא אולי רוקד נחמד אבל כתחביב וממש לא כמקצוען (כמו אליענה
) ושלחו אותו לרקוד הבייתה
רק חסר לי שבגלל שזה סוג של ריאליטי יחזירו את אחד הזוגות וזה יהיה איתן בעעעע אבל אם בכל זאת יחזירו את אחד הזוגות שזה יהיה אבי
אני מזה שמחה שניצה סמי ואליענה הם שלושת הפיינליסטים
בעיקרון, אני אשמח אם כל אחד מ3 הזוגות יזכה - כי מגיע לשלושתם - אבל אליענה הולכת לקחת את הניצחון ובגדול

ושכחתי להוסיף חחח../images/Emo90.gif

איך אליענה התרגשה שנתנו לה 3 ניקוד 10!!!!
וממש הגיע לה!!!!
גם אלי מזרחי היה יכול לתת 10 אבל הוא היה חייב לתת 9 בעעע איך גם הרג אותי אבי קושניר שאמר לאלי : "חזרת לעצמך" שהוא נתן לאחד הזוגות 6

ToXic BoY17

New member
כן יצא חרא../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לא נראה לי שמישהו יקבל איי פעם יותר מה-39 של אליענה! ריקוד מושלם היה להם!

ToXic BoY17

New member
ופז זה:שלום,שלום ושוב שלום../images/Emo103.gif

ואל תחזור לי בחלום...

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני 6:30
היה לי שעת אפס
והאוטובוס שלנו חייב להגיע לבית ספר חצי שעה לפני הזמן גם כשאין אפס מתחילים ללמוד ב-8:45 ואנחנו מגיעים ב8:20 מה הם חושבים שיש לנו לעשות שם?

HiLi88

New member
ראסמי מה../images/Emo35.gif../images/Emo183.gif

איזה מיותר
אולי כדי להיות בטוחים שלא תאחרו...

זה לא כל האוטובוסים ככה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אנחנו בין הראשונים שמגיעים בטח בשביל שלא יהיה עומס כי יש איזה 30 ומשהו אוטובוסים אבל למה דווקא אנחנו?!
לפחות ביטלו לי מחר שעת אפס ספורט
|
המורה בטיול שנתי

למעלה