היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo168.gif

היום זה קורה יוסי אזולאי, יגיע הערב, בשעה 18:00, להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1280&msgid=66985590
איתן אורבך ודורית מילמן, הזוג שהודח אתמול מהתכנית "רוקדים עם כוכבים" יגיעו הערב ב-20:00 ל-BlogTV ויענו לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות בפורום רוקדים עם כוכבים כבר עכשיו. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
הסמל חזי (או הצדיק יחזקאל, כפי שנקרא לאחר חזרתו בתשובה) המגולם ע"י נדב רוזנפלד בתכנית מכת מדינה, יגיע הערב ב-20:00 לפורום ויענה לשאלותיכם. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום.
פורום טלוויזיה- רייטינג מזמין אתכם לבחור בטקס טפ"ה הזהב- אשר בחר את מועמדי השנה שלו בטלוויזיה בקטגוריות שונות- ואתם בוחרים את הזוכה בכל קטגוריה, ואולי גם זוכים בפרס. בואו להצביע ולהשפיע.

Rowdy Girl

New member
ראש1 + שאלה

בראש1 רשמו משו על דייב [או דיוויד כמו שהם רשמו
] שהוא יוצא עם קלי אוסבורן... אפשר להסיק מזה: א. או שזה נכון ב. או שהם קוראים כאן יותר מדי ולוקחים ברצינות את היציאות של שירן
[וברוב טימטומי השארתי תעתיתון בלוקר ככה ש..... אבל שמו תמונה דיי גדולה של סאן אוף דורק] עכשיו השאלה: אמא שלי התקשרה אלי ואמרה "קורל!! את יודעת מה שמעתי היום ב100FM??" שאלתי אותה מה? אז היא אמרה לי "באסטד!!!" וכן אמא שלי מעריצה שרופה
ממש
אז אמרתי לה "איזה שיר?! איך הוא הולך?! איך זה הגיוני ששמו באסטד???" אז היא אמרה לי "לא יודעת אבל זה צריך להיות באסטד או מקפליי כי אני בטוחה ששמעתי את זה באחד הדיסקים ששמת לי באוטו" אז אמרתי לה "יכול להיות שזה סתם היה סיגנון דומה! כי כששמעתי פעם ראשונה באסטד הייתי בטוחה שאני מכירה כמה מהשירים ובסוף הסתבר שאני מכירה דומים!" אז היא אמרה "לאלאלא! זה בטוח או מקפליי או באסטד!!" אזז... למישהי יש מושג???? האם זה הגיוני????

DesertRose7

New member
הכל הגיוני!!

וכבר שמו כמה פעמים שירים של באסטד ברדיו.. ב-100 אני דווקא מקווה שזה היה מקפליי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

אני מאוד מקווה שזאת האפשרות השנייה! חחחחחחח
נו מה אני אעשה שכשאני עצבנית יש לי יציאות מוזרות!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo32.gifוועאעאעא ../images/Emo99.gif

למי מרשים לצבוע את הקצוות לאדום?
למי?
למי?
לי
!!

Rowdy Girl

New member
ענתתתתיי

חיחי גמאני צובעת! פעם צבעתי