היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo170.gif

ציפי גון-גרוס, סופרת ופסיכולוגית, מחברת ספרים רבים, ביניהם "הורים מתגייסים" תשיב לשאלות במגוון נושאים הנוגעים לחיבור בין פסיכולוגיה והשירות הצבאי הערב בשעה 20:00 בפורום הורים לחיילים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פרופסור גיורא פילר, מנהל היחידה להפרעות שינה בילדים בבית החולים רמב"ם אשר כוללת את מעבדת השינה של הטכניון, יענה הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD על שאלות בנושא שינה והפרעות שינה בילדים . אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שכבר נפתח
פורום איכות סביבה מכריז על תחרות ססמאות להעלאת המודעות נגד כריתת עצים למדורות ל"ג בעומר. אתם מוזמנים להציע את הסיסמה שלכם!

tishbiman

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo47.gifתמנות חדשות../images/Emo105.gif../images/Emo47.gif

תמונות מההופעה של גוון ב-ZooTopia
פה
כן...שם היא אמרה שCOOL [
] יהיה הסינגל הבא...
לפי דעתי הכי מתאים עכשיו Crash ואז Harajuku Girls והיא הייתה מסיימת יפה עם האלבום הזה...
תמונות של גוון בלוס אנג'לס ניראה לי...22/05/2005
כאן..

קראש והארגו'קו באמת האהובים עלי

הייתי מתה שהארג'וקו יצא
אבל לא נורא גם קול מתאים
ותודה

טינקי24

New member
אממ...

למה לא מתאים..? סתם מעניין לדעת.. ואיך קובעים איזה שיר מתאים או לא..?? אני ממש אוהבת את בבל פופ אלקטריק

גם על hollaback היה הרבה אנשים

שאמרו שזה שיר שממש לא מתאים לסינגל ויעשה רק פדיאחות לגוון וזה עשה רק להפך. הסינגל הגיע למקום הראשון בבילבורד (יותר ממה שהגיע ריץ גירל) והכפיל את המכירות של lamb. אז תנו לבחירות של גוון סיכוי נראה לי שהיא יודעת מה היא עושה...

יש משהו בדברייך,אבל "בובאל" לא יוצ

יוצא כסינגל אז זה לא משנה לגבי COOOL-אני סומכת על גוון,כי צריך להיות גם שיר מהסוג הזה... אני חשבתי שאם היו מורידים את ה|
איטז באננאנא ... אז השיר היה פחות מביך אבל הורידו ת
אז זה גם שינה תשיר קצת

That Just me

New member
זה סתם הניסוח המחורבן שלך ../images/Emo6.gif

לא בנית משפט תחבירי נכון
(עכשיו את : " אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי ! "
"

אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי

מ-מ-ז-מ-ן תחברירי בתחת שלי that's it
כשתעלי לי' תדברי איתי,בט' בקושי לומדים לשון

chenwest