היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo171.gif

גיורא קדר, הבעלים של קדר סוכנות לביטוח בע"מ והעורך של "כחול מגזין השיט הישראלי" מתארח היום בשעה 17:00 בפורום שייט וימאות.
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: טלוויזיה ומחשב כמו כן היכונו למשחק הגדול שיתקיים בפורום ניקלודיאון בו תוכלו לזכות בסינגל של רוני. הירשמו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=33309
יוסי פינקלשטין, מגשר משפחתי , יועץ זוגי ומשפחתי יענה לשאלות הנוגעות לנושאים בעיתיים בתחום משפחות מורכבות הערב בשעה 21:00 בפורום משפחות מורכבות. אתם מוזמנים

../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gif

אתמול היה שולט ..... הייתה הופעה מדהימה דניאל היה כל כך מקסים ... הבחירה של השירים הייתה מצויינת ... הביצועים היו טובים ... יועד הצ'לן היה כל כך טובבבבבבבבבבבבבבבב דנה הייתה חמודה בטרוף .... ושילה .... אמממ עדיף שאני לא אדבר על שילה אממ כן באמצע ההופעה דניאל הזמין את שילה פרבר, החברה שלו, לעלות לבמה ולשיר שני שירים שלה .... ועל זה נאמר .... אבוי!!!! נורא נהנתי .... הקהל היה טיפ טיפה מאכזב .... היו המון מבוגרים
ודמיינתי את זה קצת אחרת אבל בכל מקרה היה טוב .... בידי יש את הרשימת שירים הישר מהבמה ..... מהמקום של הבאסיסט שהיה כל כך חמוד ... היה לו חיוך מתוק כזה .... היה כיף לבהות בו... יומטוף לכולם :)

היה מדהים בהופעה!!

אם דיברת על ההופעה של צוותא היה מעולה.! גניאל היה כל כךךךך חמווד!!
והביצועים היו מדהימים והשירים- באמת היו בחירות טובות.... דניאל- אתה מדהים כל פעם מחדש!! ונכון היו באמת יותר מבוגרים ממה שחשבתי...
טוב אבל לא נורא- דניאל חיפר על הכלללל!

hodayoyo

New member
זאת לא הודעה לניצול!!../images/Emo60.gif

סיכום הופעה צריך שירשור סיכום
טוב, לא נורא... שמחה שנהנית
ופלייליסטים זה כיף חחח

שאלה!

דניאל חבר של דנה או של שילה? למה הוא אמר "החברה שלי" על שילה ועל דנה לא אמר כלום? נ.ב. דנה מדהימה! שהיא שרה את השיר באנגלית..וואו!

הוא אמר על שירה

חברה כאילו ידידה, ואני חושבת שהוא לא אמר כלום על דנה כי הוא ידע איך הקהל יגיב.... הוא פשוט אמר:"קבלו את דנה עדיני!" והיא הייתה מדהימה!!!!!! במיוחד שילד אחד ביקש שיקדיש שיר לחברה שלו , אז דניאל אמר :"אוקיי- אנחנו בעד אהבה.." ואז בסוף דנה שלחה לו נשיקה באוויר... איזה חמודים!!

S h A b i T

New member
מה מה מה מה !??!?!?!?!?!

שיט אני לא מאמינה. אני פשוט ידעתי שזה יקרה לי.
מה שילה שרה?! ואיזה צ'לן היה עכשיו ?! מ-ה?!

הצ'לן היה יועד ניר...

חחחח יש לי דה ז'ה וו...רק חבל שאף אחד מהפורום הממש ממש ממש ישן פה...

שירה שרה

שני שירים שאני לא זוכרת את שמם... לפי דעתי הם לא היו משהו... אני לא ממש אהבתי אותם ואני חושבת שלהכניס את שירה להופעה של דניאל לא הייתה רעיון ממש מוצלח.. אני התאכזבתי..

עצומה לאייקונים בפורומים בתפוז

אנשים!! עצומה לאייקונים - שיפור וחידוש בפורומים של תפוז! העם רוצה אייקונים של החורף!! העם רוצה חידוש ושיפורים!! אייקונים שליטה!! עשינו את זה לפני חצי שנה, בעצומת ענק! והנה בפברואר האחרון- תפוז סוף סוף הקשיבו לנו! הפעם- אנחנו יכולים שוב! כרגע מעל 235 תגובות בעצומה בתפוז משוב! בואו ותעזרו! רק תעשו
בשרשור! הפיצו בכל הפורומים שאתם גולשים בהם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=54108166

למעלה