היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo171.gif

גיורא קדר, הבעלים של קדר סוכנות לביטוח בע"מ והעורך של "כחול מגזין השיט הישראלי" מתארח היום בשעה 17:00 בפורום שייט וימאות.
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: טלוויזיה ומחשב כמו כן היכונו למשחק הגדול שיתקיים בפורום ניקלודיאון בו תוכלו לזכות בסינגל של רוני. הירשמו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=33309
יוסי פינקלשטין, מגשר משפחתי , יועץ זוגי ומשפחתי יענה לשאלות הנוגעות לנושאים בעיתיים בתחום משפחות מורכבות הערב בשעה 21:00 בפורום משפחות מורכבות. אתם מוזמנים

The Blue Fairy

New member
../images/Emo32.gifטוב מסתבר שאני נוטשת מוקדם

יותר ממה שחשבתי הקדימו לי את הגיוס ל19 ביולי...עוד חודש וחצי :\

סמדר בנ

New member
קרוב ../images/Emo12.gif

מתי היית אמורה להתגייס? מקווה שזה לא עולה לך על מחנה צופים או משהו. בכל מקרה תחשבי שכשאת תשתחררי חברות שלך יהיו עדיין עמוק בשרות.

The Blue Fairy

New member
הייתי אמורה להתגייס ב26.10

הנחתי שיקדימו לי בגלל שאת התחקיר הבטחוני שלי עשיתי עם בנות שמתגייסות ביולי. ואני לא בצופים :) אני בנוער לנוער. כן, לפחות יש חברה שמתגייסת בתאריך שלי (אף על פי שאני הולכת לחיל האויר והיא הולכת לכל"צ)

oshiko

New member
../images/Emo50.gif תתאמני בינתים בניווטים

ותיחקורים (?)

The Blue Fairy

New member
חחחח תודה ../images/Emo24.gif

יש לכם מושג אם זה הגיוני שאני מתגייסת בתאריך כל"צ או אם זה אומר שלא עברתי את התחקיר הבטחוני?

סמדר בנ

New member
../images/Emo5.gif אופס

ממש לא יודעת - אין טלפון שאת יכולה לברר שם? (אני יודעת שבחלק מהתפקידים ישנו מס' טלפון לבירורים או בחוברת המקצועות או על הצו), ואם לא אולי בלשכת הגיוס ידעו לענות לך.

The Blue Fairy

New member
הם בד"כ לא אומרים אם עברת או לא

זה אמור להיות מסווג.. אם מקבלים מכתב שאומר שלא עברת, אז לא עברת ואם לא מקבלים כלום אז עברת. ככה שאני פשוט צריכה להתאזר בסבלנות

סמדר בנ

New member
אז מצבך כנראה יותר טוב

למרות שאני לא מכירה את התפקיד שאת מיועדת אליו, אבל נראה לי עדיף על הלא נודע.

The Blue Fairy

New member
מש"קית ניווט ותחקור :)

ואת? וייאיי, התקשרתי וביררתי ואמרו לי שעברתי

למעלה