היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo175.gif

בשבת, ה-2/7, יצפה העולם במופע Live 8 בו ישתתפו עשרות אמנים מרחבי העולם, בקריאה להגדלת הסיוע למדינות העניות באפריקה, למניעת הרעב בגינו מתים מדי יום 30,00 ילדים. אנו קוראים לערוצי הטלוויזיה בישראל "להרים את הכפפה" ולשדר את הארוע, בשידור ישיר. גולשי תפוז מוזמנים לחתום על העצומה.
מאיר שלו עיתונאי, סופר ופובליציסט, יתארח היום ב 16:00 בשיתוף עם אתר האינטרנט של רשת סטימצקי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ספרים וספרות.
רצועת הספורט כמידי שבוע בימי שני, נארח דמות בולטת מתחום הספורט בשיתוף עם ערוץ 5. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד לרגל שבוע הספר, מתגייס פורום אמנות בעוגות ובאירוע מיוחד יתרמו הגולשים עוגות לילדים השוהים בבית לוונשטיין. ניתן לראות את העוגות המרשימות בגלריה שנפתחה לשם כך בפורום.
בטקס תפוח הזהב שנערך בשבוע שעבר הכרזנו על הפורומים הזוכים בבחירת הגולשים לשנה זו. בהצבעה השתתפו אלפי גולשים. שמות הפורומים הזוכים בשלושת המקומות הראשונים בכל אשכול מופיעים במאמר בפורום המשוב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=168&a=55918&c=1041&sc=0&ssc=0 תודה לגולשים שהשתתפו והצביעו. נפתח הצבעה נוספת בשנה הבאה.

12ShakirA12

New member
איך היה לכם בקבלת תעודות היום../images/Emo35.gif

איך הציונים
איך ההרגשה לצאת לחופש
חחחחח

Moor 87

New member
חופש? תעודות? מה?!?!?

נשארו עוד 3 בגרויות מתכונות ועניינים עד ה14 ליולי אני לא חופשי!!! אוף

12ShakirA12

New member
לי נשאר עוד 2..

טכנולוגיה יום רביעי היסטוריה יום ראשון אבל זה עדיין חופש
יש תכנוניישן נסיעות משהו

MikeR

New member
טכנולוגיה?..

אין אצלי בבי"ס...ממ מעניין..ח וגם לי היסטוריה אבל ביום שלישי [היסטוריה ב'] לי? המממ כן יש כמה.. בחופש רוב הסיכויים שאני אסע איפשהו באירופה... [רוב הסיכויים ספרד או אנגליה] וגם די בטוח שאני אסע שנה הבאה, יש עוד הרבה זמן לזה גם לאירופה חח אבל הפעם לצרפת, פארי... [משלחת של בי"ס] וזהו. מה איתך?

12ShakirA12

New member
אה חח בהצלחה שיהיה לך ../images/Emo13.gif

ובכלל בהצלחה לכל אלה שנשארו להם בגרויות לחופש
ספרד מגניבה.. הייתי שם.. מומלץ
כנ"ל צרפת
השנה אולי אני טסה לסקוטלנד.. ואם לא לסקוטלנד אז אולי אני אבקש שייט.. ואם לא אלה.. אז נראה מה יחליטו בבית.. חחח

MikeR

New member
גם את סקוטלנד?

חח ידידה שלי גם טסה לשם.. איך הגעת לסקוטלנד בכלל?...משפחה או שסתם..?

Moor 87

New member
אה אה ספרד מדהימההה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Moor 87

New member
תחתמו על העצומה חברהה שנוכל

לראות גם את שאקירה כאן בטלויזיה ואת ההופעות המצוינות שהולכות להיות

pringles1

New member
יש לי עוד 3 בגרויות גם...

והיום לא הלכתי לקבל תעודה... כי עברתי תאוריהההההההההה!!!!

Green Day 1

New member
לכולם שיהיה ב ה צ ל ח ה ../images/Emo70.gif

ובנתיים בשביל הכייף
MUST בטעם... ממש נשמע נחמד לא? חחח

Moor 87

New member
מזל טוווב ../images/Emo13.gif הסיוט מתחיל

שיעורי נהיגה וטסטים מדכאים ... :(

למעלה