היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo175.gif

בשבת, ה-2/7, יצפה העולם במופע Live 8 בו ישתתפו עשרות אמנים מרחבי העולם, בקריאה להגדלת הסיוע למדינות העניות באפריקה, למניעת הרעב בגינו מתים מדי יום 30,00 ילדים. אנו קוראים לערוצי הטלוויזיה בישראל "להרים את הכפפה" ולשדר את הארוע, בשידור ישיר. גולשי תפוז מוזמנים לחתום על העצומה.
מאיר שלו עיתונאי, סופר ופובליציסט, יתארח היום ב 16:00 בשיתוף עם אתר האינטרנט של רשת סטימצקי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ספרים וספרות.
רצועת הספורט כמידי שבוע בימי שני, נארח דמות בולטת מתחום הספורט בשיתוף עם ערוץ 5. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד לרגל שבוע הספר, מתגייס פורום אמנות בעוגות ובאירוע מיוחד יתרמו הגולשים עוגות לילדים השוהים בבית לוונשטיין. ניתן לראות את העוגות המרשימות בגלריה שנפתחה לשם כך בפורום.
בטקס תפוח הזהב שנערך בשבוע שעבר הכרזנו על הפורומים הזוכים בבחירת הגולשים לשנה זו. בהצבעה השתתפו אלפי גולשים. שמות הפורומים הזוכים בשלושת המקומות הראשונים בכל אשכול מופיעים במאמר בפורום המשוב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=168&a=55918&c=1041&sc=0&ssc=0 תודה לגולשים שהשתתפו והצביעו. נפתח הצבעה נוספת בשנה הבאה.

greeneye

New member
../images/Emo32.gif

ואם כבר אז כבר, אני מעלה ציורים. [אבל תגיבו, אל תהיו חארות]. מנסה לחפש בתיקיה ולמצוא דברים חדשים יחסית, כולל ציור שאני עובדת עליו ברגע זה.

greeneye

New member
טוב.

הנה זה שעבדתי עליו, החלטתי לסיים אותו. מסטול.

greeneye

New member
ציירתי ביד

גם את הרצל [בעט שחור ועפרונות צבעוניים צועק "יא סולטאן!" בהשראתו האדיבה של אורי צמח, מורה להיסטוריה בתיכון שלנו, והכותב הדגול של המיקודית בהיסטוריה השנה..] ובעפרון B6 ציירתי סברס קטן בעציץ. אם יהיה לי חשק, אני אסרוק.

Yuvalenko

New member
תגובות ../images/Emo26.gif

ממש חמוד!!!
לגבי ההערה שאת לא יודעת למה את מציירת דברים כאלה - לא צריכה להיות סיבה, גל. תציירי מהלב, מהנשמה, מדמיון. זו אומנות. ולפעמים ההסבר הכי טוב לאומנות זה שאין הסבר. אני בטוח שאני לא מחדש לך, אבל רק אל תהיי ביישנית ואל תתביישי לפרסם עבודות שלך פה, כי הן מאוד יפות ויצירתיות, ואין שום סיבה לצנזר תמונה זו או אחרת.

kfm

New member
גל, כרגיל הציורים שלך ממש יפים! :)

יובל, כרגיל אתה מורח שטויות

greeneye

New member
המפ, תודה.

אבל לגבי החלק שכתבת פה בהודעה, על לא להתבייש לפרסם פה ציורים ועבודות שלי, ואל, זה לא תמיד נחמד לשים פה ציור ולראות שהוא לא זוכה לתגובה אחת אפילו. יש בזה משהו..פתטי, לא יודעת, בכל אופן, זה מאכזב שאנשים לא יכולים לעשות את המינימום וללחוץ כמה פעמים על העכבר שלהם, כדי לשלוח תגובה.

Yuvalenko

New member
זה נכון, אבל

את לא חייבת לפרסם כל ציור, זה דבר ראשון. דבר שני, מה זה משנה מה אנשים חושבים או אם מגיבים כאן בכלל, העיקר לדעתי זה לתת מענה אמנותי לרגשות ולמחשבות אישיים. אבל שוב, זו רק דעתי.

greeneye

New member
דבר ראשון,

אתה זה שאמרת לא להתבייש ולהעלות יצירות. אבל אם כבר- נ-ר-א-ה לך שאני מעלה כל ציור לפורום? אתה יודע כמה ציורים יש לי, ואני לא מעלה אותם לפה? בכלל? ו...כן, ביטוי למחשבות ולרגשות נעשה בהכנת הציור, לא בפרסומו. הפירסום נותן פוש לאגו וכאלה. שזה דבר לא רע בכלל. אני צריכה לקום מחר ב5:30 בבוקר!! מהההה. יש לי ראיון בשגרירות, חידוש ויזה וכל השיט הזה. בע.

kfm

New member
..."אז מה אם אני טוחן אבל לא קמח,

גם אני בנאדם.."

kfm

New member
אה וואלה, ומה אני אם יורשה לי?ויורש

ה לי!

למעלה