היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo175.gif

בשבת, ה-2/7, יצפה העולם במופע Live 8 בו ישתתפו עשרות אמנים מרחבי העולם, בקריאה להגדלת הסיוע למדינות העניות באפריקה, למניעת הרעב בגינו מתים מדי יום 30,00 ילדים. אנו קוראים לערוצי הטלוויזיה בישראל "להרים את הכפפה" ולשדר את הארוע, בשידור ישיר. גולשי תפוז מוזמנים לחתום על העצומה.
מאיר שלו עיתונאי, סופר ופובליציסט, יתארח היום ב 16:00 בשיתוף עם אתר האינטרנט של רשת סטימצקי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ספרים וספרות.
רצועת הספורט כמידי שבוע בימי שני, נארח דמות בולטת מתחום הספורט בשיתוף עם ערוץ 5. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד לרגל שבוע הספר, מתגייס פורום אמנות בעוגות ובאירוע מיוחד יתרמו הגולשים עוגות לילדים השוהים בבית לוונשטיין. ניתן לראות את העוגות המרשימות בגלריה שנפתחה לשם כך בפורום.
בטקס תפוח הזהב שנערך בשבוע שעבר הכרזנו על הפורומים הזוכים בבחירת הגולשים לשנה זו. בהצבעה השתתפו אלפי גולשים. שמות הפורומים הזוכים בשלושת המקומות הראשונים בכל אשכול מופיעים במאמר בפורום המשוב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=168&a=55918&c=1041&sc=0&ssc=0 תודה לגולשים שהשתתפו והצביעו. נפתח הצבעה נוספת בשנה הבאה.

נצל"ש תגידו ראיתם את "בוורלי הילס"?

הייתם רואים את הסידרה הזו פעם? אם היא הייתה חוזרת מההתחלה הייתם רואים אותה? כי האמת שאף פעם לא ראיתי אותה ואני יודע שהיא הייתה מאוד מצליחה וחשבתי לבקש מיס שיחזירו אותה... אבל סידרה כזאת בטח היו מביאים רק אם באמת יודעים שיהיו כאלה שיראו...

חחחח חפיף..

סתם לרגע חשבתי על הסידרה הזו שאני יודע שפעם מלא אהבו אותה אבל אני אף פעם לא ניסיתי גם לא היה הטעם שלי אז והיום אני יותר בקטע של סדרות כאלה אז היה מעניין לנסות אותה שהיא אחת הסדרות היותר מצליחות...

Tinty

New member
אומרים שThe OC הרבה יותר טובה ממנה

ברגע שיש לך רכש חדש יחסית, חם והרבה יותר טוב מ90210, לדעתי אין סיבה שתקנה את הסדרה הישנה יותר...

TheCharm

New member
ראיתי קצת

אם היא הייתה חוזרת הייתי רואה לפי דעתי.

Tinty

New member
נצל"ש - התגייסו למען The OC

בפורום yes Weekend (שוב משחקים "החוליה החלשה", אך בשלבי הסיום. נשארו "פשע מן העבר", One Tree Hill וThe OC). אני בטוח שאתם לא רוצים לראות את הסדרה האהובה עליכם מודחת מהמשחק

למעלה