היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo175.gif

בשבת, ה-2/7, יצפה העולם במופע Live 8 בו ישתתפו עשרות אמנים מרחבי העולם, בקריאה להגדלת הסיוע למדינות העניות באפריקה, למניעת הרעב בגינו מתים מדי יום 30,00 ילדים. אנו קוראים לערוצי הטלוויזיה בישראל "להרים את הכפפה" ולשדר את הארוע, בשידור ישיר. גולשי תפוז מוזמנים לחתום על העצומה.
מאיר שלו עיתונאי, סופר ופובליציסט, יתארח היום ב 16:00 בשיתוף עם אתר האינטרנט של רשת סטימצקי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ספרים וספרות.
רצועת הספורט כמידי שבוע בימי שני, נארח דמות בולטת מתחום הספורט בשיתוף עם ערוץ 5. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד לרגל שבוע הספר, מתגייס פורום אמנות בעוגות ובאירוע מיוחד יתרמו הגולשים עוגות לילדים השוהים בבית לוונשטיין. ניתן לראות את העוגות המרשימות בגלריה שנפתחה לשם כך בפורום.
בטקס תפוח הזהב שנערך בשבוע שעבר הכרזנו על הפורומים הזוכים בבחירת הגולשים לשנה זו. בהצבעה השתתפו אלפי גולשים. שמות הפורומים הזוכים בשלושת המקומות הראשונים בכל אשכול מופיעים במאמר בפורום המשוב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=168&a=55918&c=1041&sc=0&ssc=0 תודה לגולשים שהשתתפו והצביעו. נפתח הצבעה נוספת בשנה הבאה.

../images/Emo32.gif כרטיסים לניצנים- המספר מוגבל!

כרטיסים לכל שמונת ימי ההופעות בניצנים- 1. יום שני- 11.7.05- דניאל סלומון, אביב גפן והתעיוט מארחים את נינט טייב, מוניקה סקס ובתי. 2. יום שלישי- 12.7.05- אינפקציה, היהודים, שייגעצ וסינרגיה. 3. יום רביעי- 13.7.05- תערובת אסקוט, עברי לידר מארח את דנה אינטרנשיונל, מטרופולין ושרון הולצמן. 4. יום חמישי- 14.7.05- מיקה קרני, הפרוייקט של עידן רייכל, בית הבובות ולהקת שבע. 5. יום ראשון- 17.7.05- דודי לוי, משינה, דודו טסה ולירז צ'רכי. 6. יום שני- 18.7.05- יוני בלוך מארח את אפרת גוש, שרית חדד וטיפקס, מה קשור ושחר והתבלינים. 7. יום רביעי- 20.7.05- כנסיית השכל, מוקי ומוש בן ארי, שי גבסו ואירס פרחי. 8. יום חמישי- 21.7.05- מירי מסיקה מארחת את אוהד חיטמן, פורטיסחרוף, קוואמי וארקדי דוכין. ישנם כרטיסים לכל הימים, מחירם זול, אך מספרים מוגבל- מהרו! מכירת הכרטיסים- חיפה והצפון- לימור- בכדי ליצור קשר- שלח/י מסר (דרך המערכת בתפוז), אל כינוי זה. מרכז הארץ ודרומה- גילי- בכדי ליצור קשר- שלח/י מסר (דרך המערכת בתפוז), אל כינוי זה. כמו כן, ניתן גם לשלוח אימייל לכתובת הבאה- [email protected]

hodayoyo

New member
אויי הזוועה...../images/Emo60.gif

עכשיו בכוכב נולד יש תוכנית עם 3 בנים, אז רצו לעשות אותם להקת בנים עלק, אז חשבתי בטח יתנו להם שיר של היי פייב או משהו, אבל לא... הם לקחו את "עכשיו מעונן" של אביב גפן וזה נשמע כאילו הלבישו אותו על הלחן של "יום מעונן" או משהו... כאילו הרגו את השיר באכזריות!!! עד מתי הם ימשיכו לרצוח ככה שירים מסכנים?!?!

BaRbiK

New member
למה את רואה את זה בכלל!?!?!?!

אני אפילו לא מתאמצת לראות את הבולשיט הזה

hodayoyo

New member
טוב, תשמעי...../images/Emo60.gif

אין מה להשוות בין הכוכב נולד הראשון לשניים שהגיעו אחריו.... הראשון היה משהו מיוחד... בעונות שהגיעו אחרי זה כבר בא סתם מתוך חמדנות לכסף ולרייטינג שהתוכנית הזאת מכניסה. שי, עם כמה שהוא לא מעניין אותי עכשיו, אי אפשר להגיד שהוא לא מוכשר... זה לא שירי שיודעת להופיע או נינט עם האהבה שלה לכולם אבל הן מסתמכות על שירים של אחרים... שי כותב ומלחין ובסך הכל הוא ילד. מגיע לו כבוד כמו לכל אמן שיוצר את המוזיקה שלו בעצמו, וזה שהוא היה בכוכב נולד רק נתן לו דחיפה להוציא ת'דיסק שלו בגיל 20 בקושי במקום קרוב יותר לגיל 30 כמו גלעד שגב למשל.

S h A b i T

New member
מממ

אין צורך להשוות, כי זה בדיוק אותו דבר. כוכב נולד אחד, שתיים ושלוש.
הראשון לא היה שונה ולא היה מיוחד, גם הוא בא מתוך חמדנות לכסף ולרייטינג, כמו כל תוכנית שעולה בטלווזיה. מה שמסביר את הרמה הכל כך נמוכה של הטלווזיה כיום. תכלס, את צודקת, גם לדעתי שי גבסו הוא ה"כוכב" האמיתי של התכנית, רק בגלל שהוא הגיע לאלבום בכורה עם חומר שלו. אבל הדרך שבה הוא בחר לפרוץ היא נורא פתטית בעיניי.. ובגלל זה הקהל שלו מונה ילדים בגיל הגן והיסודי עד 14,האמהות שלהם וסבתא שלי. אם הוא היה כל כך טוב ומוכשר, היו 'מגלים' אותו גם בלי כוכב נולד, תאמיני לי. כבר היו מקרים. (קחי לדוג' את יוני בלוך) קיצור, אין מצב שנצליח להגיע להבנה.. דעות שונות מן היסוד. סתם הערתי על האירוניה במה שהיא אמרה.

hodayoyo

New member
אני מבינה../images/Emo60.gif

אבל אני עדיין חושבת שצריך להיות פתוחים לקבל אמנים, גם אם הם יצאו מכוכב נולד... תראי איך בארה"ב מי שיוצא מאמריקן איידול מקבל יחס כמו כל אמן ולא משנה מה הדרך שבה הוא פרץ. רק אצלנו בארץ מפולגים למחנות של אלה שסוגדים לכוכב נולד ואלה שלא מוכנים לשמוע על זה. וההבדל בין העונה הראשונה לשאר זה שבעונה הראשונה- מי ידע מה יצא מהתוכנית הזאת?! באו אנשים שבאמת אוהבים לשיר, ואחר כך הגיעו סתם כאלה שרוצים להיות מפורסמים או להיות שחקנים וחושבים שמכוכב נולד יגלו אותם ויקחו אותם לשחק...

S h A b i T

New member
אוקיי,

תופתעי לגלות שבפעם הראשונה ששמעתי את שי גבסו לא ידעתי שהוא יצא מכוכב נולד, זה היה בתקופה שלא היה טלנבולה בע"מ, אז לא הייתה לי סיבה לפתוח את הטלווזיה.
ידעתי שקיים דבר כזה כוכב נולד, אבל הקונספט היה נשמע לי טיפשי אז לא התאמצתי לראות מה השיגעון סביב הדבר, לכן לא ידעתי מה שמות המשתתפים וכו'. השיר שלו, אני חושבת שזה היה יום ועוד יומיים, היה נשמע לי מאוד מאוד מטומטם עם לחן סתמי וקליט, פשוט לא עשה לי את זה. (אחר כך הבנתי שהוא מכוכב נולד וזה רק הסביר לי למה משמיעים את הזוועה ברדיו.) אני מעריכה אותו בגלל עצם העובדה שהוא יוצר לבד ושהוא הוציא אלבום "בזכות עצמו", עלק. אני פשוט לא אוהבת את מה שהוא יוצר, ופה זה נגמר.

hodayoyo

New member
את לא חייבת לאהוב את מה שהוא יוצר

אבל זה נשמע כאילו האנטי בא מתוך זה שהוא יוצא כוכב נולד. ומנסיון בהרבה אמנים- השירים שלא יוצאים כסינגלים הם הרבה יותר טובים

BaRbiK

New member
הי הי הי הי

כמו שיויו אמר יש המון הבדל ביניהם עכשיו המתמודדים כ"כ סנובים וכ"כ עם האף למעלה הם כבר באירוויזיון אחרי שזכו מקום ראשון ניצנים כבר כלום בשבילהם אין את התמימות בראשון היתה את התמימות של לא יודעים לאן זה יגיע לא יודעים למה אני בכלל פה ובסוף את השוק המטורף מהזכייה אני מתערבת איתך שאם אוהד אלישע למשל יגיע לגמר (שאני לא מבינה איך זה יקרה) הוא לא יהיה מופתע אם הוא יזכה, רק אם לא ושי גבסו הוא אחד מהכוכבים שלי כי אני אוהבתצ את המוזיקה שלו!

hodayoyo

New member
כי לא יודעת...../images/Emo60.gif

זאת שעה כזאת של המשפחה עלק... ביום ראשון עם סוף הדרך ושני עם כוכב נולד אני יושבת בסלון עם ההורים שלי ורואים יחד. עזבי את זה שכוכב נולד אמא שלי נוטשת באמצע כי אין לה כוח עד 10 וחצי

ברררר

New member
הם עשו את "עכשיו מעונן" של היי פייב

זה לא היה של אביב בגפן גם להיי פייב יש כזה. חוצמזה שואהד אלישע מוכשר בטירוף. אהבתי את הקול הצרוד סקסי משו שלו. כן אבל עונה מכורה כרגיל.

hodayoyo

New member
אוקיי.. כמה דברים../images/Emo60.gif

השיר של היי פייב זה "יום מעונן", והמילים שלו שונות לחלוטין חוץ מהמילה "מעונן". הם שרו את השיר של אביב גפן "עכשיו מעונן". אוהד אלישע זה משהו שעדיף שאני לא אפרסם את דעתי עליו כי בכל זאת... יש גבול למה שמותר לי להגיד. עונה דפוקה יחסית לקודמות שלה. מעונה לעונה התוכנית הזאת מתדרדרת.

ברררר

New member
אההה אופסייי... ../images/Emo9.gif

את לא חייבת להגיד את דעתך, חוץ מפרצוף חמוד יש לו גם את הקול הכי טוב בעונה הזו. תמיד זאת היתה תוכנית דפוקה, קיבלו את מריאור שחר.....הלוווו....?לא ירדנו ברמה.........

למעלה