היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

בשעה 17:00 הסופרת שלומית כהן אסיף תתארח בפורום ספרות ילדים ונוער במסגרת אירוחי שבוע הספר.
בשעה 20:50 שרון מלכי שמש, הלא היא טליה מ"טלנובלה בע"מ" מגיעה להתארח live ב- blogtv של האתר הרשמי של הסדרה. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור.
עוד הערב הרצאה ללא תשלום בת.ל.מ: שינויים בתפקוד המשפחתי בעקבות ארוע טראומתי http://www.telem.org.il/lectures_270605.html אקזיט מחפשת אתכם!
תמיד אמרו לכם שאתם מזכירים מפורסם כלשהו?
אתם מגדירים את עצמכם כמעריצים שרופים?
פרטים נוספים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=55662575

מגרש השדים../images/Emo121.gif הלילה בהוט../images/Emo41.gif

היי אנשים, באתי להודיע לכם שהיום בחצות וחצי יוקרן מגרש השדים- הגרסה הלא מצונזרת, בהוט אקשן(14 בממיר). תהנו:)

sapirush1

New member
חחח בסוף לא ראיתי..

אני עדיין פוחדת לראות אותו ואמרתי עד 3 בלילה שלא יקרה שאחרי זה אני לא יצליח לישון אז אני יוריד אותו ויראה עם חברות בשעה יותר נורמלית.

shawn 1

New member
הסרט הכי מכוער בכול הזמנים.........

לא הפסדת כלום...

רועי123456

New member
ממה את פוחדת

לדעתי זה הסרט הכי לא מפחיד שיש ולא נדבר שהוא מצחיק אני לא יודע איך הוא נחשב לסרט הכי מפחיד של כול הזמנים צעקה יותר מפחיד ממנו כנראה שבשנות השבעים אנשים היו פחדנים מידי

sapirush1

New member
צעקה יותר מפחיד?

טוב אם אתה אומר את זה בתור אדם שפחד מהצלצול אז כנראה שהוא באמת לא מפחיד פשוט עם כל הסיפורים שאנשים התעלפו אז אני פוחדת לראות אותו כל כך מאוחר אבל אני יראה אותו בהזדמנות עם חברות אני לא מוותרת גם אם אומרים שהוא לא יפה אני חייבת לראות על מה כל הזמן דיברו.

Aeon

New member
אם לא ראית את הסרט

אז כן הפסדת...
ואני מציעה לך לראות אותו לבד... (בלי חברות)

liavsayegh

New member
מי רואה סרטי אימה עם חברות?!

הכי כייף לבד בבית, בחושך...ככה אני אוהבת..חחחחח

sapirush1

New member
גם אני רואה בדרך כלל לבד

ובחושך.. אבל גם ככה חברה שלי רוצה לראות אותו.

../images/Emo12.gif

אני רואה בדרך כלל עם מישהו, כשאני מתקרבלת בשמיכה ומציצה ממנה. ואם אני לא רואה משהו(כי אני מסתירה לעצמי עם השמיכה, בכוונה
), אני מבררת עם מי שרואה איתי מה קורה באותו הרגע
פחדנית:)

רועי123456

New member
.....

צעקה לא מפחיד בכלל אני סתם צחקתי שכאילו לעומת מגרש השדים הוא מפחיד והצלצול זה לא כזה מפחיד הוא מפחיד אבל עוד לא ראיתי סרט שאני מפחד ממנו גם אחרי יומים הכי הרבה זה אחרי יום[הצלצול].

liavsayegh

New member
מצחיק?!

ואללה צודק...סוף סוף מישהו שחושב כמוני. כל הסרט צחקתי! חחחחחחח ענק! אבל עדיין מומלץ לראות!! כל מכור סרטי אימה שמכבד את עצמו חייב לראות את הסרט-לדעתי.

odysee

New member
זה היה הסרט של 73 נכון?

בכל מקרה סרט ממש לא מפחיד אבל חמודד לאללה והכי חשוב לא מצונזרר

i love usa

New member
איזה באסהההה

רק היום התקינו לנו הוט דיגיטל אני מקווה שיהיה אותו עוד הפעם

למעלה