היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

בשעה 17:00 הסופרת שלומית כהן אסיף תתארח בפורום ספרות ילדים ונוער במסגרת אירוחי שבוע הספר.
בשעה 20:50 שרון מלכי שמש, הלא היא טליה מ"טלנובלה בע"מ" מגיעה להתארח live ב- blogtv של האתר הרשמי של הסדרה. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור.
עוד הערב הרצאה ללא תשלום בת.ל.מ: שינויים בתפקוד המשפחתי בעקבות ארוע טראומתי http://www.telem.org.il/lectures_270605.html אקזיט מחפשת אתכם!
תמיד אמרו לכם שאתם מזכירים מפורסם כלשהו?
אתם מגדירים את עצמכם כמעריצים שרופים?
פרטים נוספים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=55662575

12ShakirA12

New member
../images/Emo180.gifשאלון קצר לחופש../images/Emo179.gif

שמחים שהחופש הגיע
איך הייתה התעודה
איזה מורה הכי אהבתם
אתם מתכננים טיסות לחו"ל השנה
אם כן לאן
מתכוונים לעבוד בחופש
אם כן במה
אוהבים יותר ים או בריכה
חופש או לימודים
אם יש לכם שאלות להוסיף.. תוסיפו.. זה מה שהיה לי בראש בינתיים חח

תשובות ../images/Emo13.gif

1. ברור שאני שמחה שהחופש הגיע!!! ^.^ 2. אהה.. התעודה..? לא משו- ממוצע כללי 73 גרר. 3. מורה אהובה... כנראה המורה לאומנות- רחלי. 4. אוף רציתי לטוס, אבל לא יצא לפועל... נו טוב- אגב, חופשה בארץ נחשב? כי אני נוסעת לאילת
5. הייתי שמחה לעבוד ולקבל קצת כסף מהצד, אבל אין לי במה
6. ים או בריכה? שאלת השאלות... אני אוהבת את שניהם
. 7. חופש או לימודים? זה לא "קצת" ברור
ברור שחופש

Dulce Maria13

New member
עונה!!

1.כן!! 2.יותר טובה ממחצית קודמת 3.את המחנכת שלי טמילי 4.כבר טסתי בסוכות עם אמא שלי לספרד עם כל הכסף מבת המצווה שלי בעע
5.כן! בייביסיטר(איך שלא רושמים) 6.ים ויכול להיות שאח שלי ילמד אותי לגלוש
7.החופש הזה אני לא יודעת מה קרה לי ואני רוצה לילמוד..לא מובן! וזהוו

michalas

New member
פשש...התקפת שאלונים חחח

שמחים שהחופש הגיע? איזה חופש בדיוק?! נשארו לי 3 בגרויות... איך הייתה התעודה? של המחצית הקודמת הייתה סבבה...י"בניקים לא מקבלים תעודה בסוף השנה.. איזה מורה הכי אהבתם? הממ..את הרכזת שלי, שלא לימדה אותי אף מקצוע, אבל כפרה עליה
אתם מתכננים טיסות לחו"ל השנה? אם כן לאן? מממ נראה אם יהיה לי כסף אז ליוון או משו כזה עם כל החבר'ה, גם תלוי אם יהיה לי זמן לפני השנת שירות מתכוונים לעבוד בחופש? אם כן במה? לא נראה לי...אני לא חושבת שיהיה לי זמן בגלל השנת שירות וכל הדברים שיש בחופש שקשורים לזה אוהבים יותר ים או בריכה? יםםםם חופש או לימודים? חופש, ברוררר

12ShakirA12

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

שמחים שהחופש הגיע
ברור
איך הייתה התעודה
תעודה טובה.. הממוצע 83
איזה מורה הכי אהבתם
המורה לתיירות
אתם מתכננים טיסות לחו"ל השנה
אם כן לאן
בארץ ים המלח וטבריה ובחו"ל סקוטלנד
מתכוונים לעבוד בחופש
אם כן במה
לא בא לי לעבוד חחחחח אוהבים יותר ים או בריכה
בריכהההה
חופש או לימודים
ברור שלימודים

MikeR

New member
עונההה

שמחים שהחופש הגיע? ברורררר!!!!! איך הייתה התעודה?- סבירה.. איזה מורה הכי אהבתם- מחנכת..מורה לתנ"ך שלצערי לא תלמד אותי בכלל שנה הבאה...:/ אתם מתכננים טיסות לחו"ל השנה אם כן לאן? - כן..אירופה. קרוב לוודאי ספרד. מתכוונים לעבוד בחופש אם כן במה? - לא. אוהבים יותר ים או בריכה- ממממ בריכה. חופש או לימודים - מממ שאלה קשה..--- ברור שחופש!!

Moor 87

New member
נצ"ש ../images/Emo26.gif בהצלחה מחר ../images/Emo57.gif

לכל מי שניגש לבגרות ה****** בהיסטוריה !!!!!!!!!!!!!!!! שונא היסטוריה איכסהההההה שתגמר השנהה!!! ואז נעוף לקנדהה (התקבלתי למשלחת אני אהיה שם חודשש יאיי) אוהב, מור חזרתי ללמוד

pringles1

New member
../images/Emo13.gif

שמחים שהחופש הגיע? ב-ר-ו-ר.. החופש שלי מתחיל ממחר אחרי היסטוריה
...(ואז מועדי ב' אבל שטויות) איך הייתה התעודה? עדיין לא ראיתי לא הלכתי לבצפר באותו יום (בגלל התאוריה
) איזה מורה הכי אהבתם? אני הכי אוהבת את המורה שלי להיסטוריה אורה... היא ה- מורה באמת מלכה... אבל פיטרו אותה...
אתם מתכננים טיסות לחו"ל השנה אם כן לאן? חו"ל לא אבל בטח אילת טבריה וכאלה... מתכוונים לעבוד בחופש אם כן במה? כנראה שמלצרות... מחכה לתשובה עדיין... אוהבים יותר ים או בריכה? יםםםםםםםם!!! חופש או לימודים? ח-ו-פ-ש!!!

Moor 87

New member
תודהה לכולם!!!!

ושוב לחזור ללמוד!!!!!!!!!! עד הבוקרר יאיי איזה כיףף

MikeR

New member
משלחת לקנדה?? ממ..יפה.

אני למשלחת לצרפת..שנה הבאה והשנה התקבלתי לבוסטון..רוצים תמונות ד"א????..או שזה לא קשור לפורום אז לא?... פשוט אתם חייבים לראות את הנופים וכל המקומות שהייתי בהם..פשוט מדהים...

12ShakirA12

New member
תמיד אפשר תמונות ../images/Emo13.gif

במיוחד אם זה נופים
ומה יש לכולם עם המשלחות
גמני רוצההההה חחחחחח

MikeR

New member
סבבה אני אעלה..

נצל"ש- מה קורה עם SHAKIRAMEDIA.COM וSHAKIRAISABEL.COM? למה הם לא שמים באתרים שלהם את הוידאו של שאקירה באקזיט???

perrinat

New member
אני עדיין לא שלחתי את הקובץ

ל-SHAKIRAISABEL.COM. אתה שלחת כבר ל-SHAKIRAMEDIA.COM?

למעלה