היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

בשעה 17:00 הסופרת שלומית כהן אסיף תתארח בפורום ספרות ילדים ונוער במסגרת אירוחי שבוע הספר.
בשעה 20:50 שרון מלכי שמש, הלא היא טליה מ"טלנובלה בע"מ" מגיעה להתארח live ב- blogtv של האתר הרשמי של הסדרה. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור.
עוד הערב הרצאה ללא תשלום בת.ל.מ: שינויים בתפקוד המשפחתי בעקבות ארוע טראומתי http://www.telem.org.il/lectures_270605.html אקזיט מחפשת אתכם!
תמיד אמרו לכם שאתם מזכירים מפורסם כלשהו?
אתם מגדירים את עצמכם כמעריצים שרופים?
פרטים נוספים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=55662575

greeneye

New member
סליחה.

אנחנו לא מעריצים שרופים, אנחנו קצת מעל זה. [לא יותר מזה, מעל זה.] מעריץ שרוף זה אלה שצורחים וצווחים. אנחנו לא כאלה. ואל תשוו את הריצה הצולעת של לישקו ושלי במדרגות של האולפנים עד להימרחות על הספסל בחוץ. אנחנו קיבלנו נשיקה. מותר לנו.

lishhhh

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני נשבעת שהוא ראה את זה...

greeneye

New member
לא את ההימרחות על הספסל!

את הריצה המטורפת והמעידות בדרך... ואם לא הוא- אז המאבטח שדומה למיכאל הנגבי גבוה, בלונדיני עם כיפה..והוא צחק עלינו! יאווו ליהי, מה עשית לי ליד כשחיכינו... נעצת לי צפורניים ביד! ושרטת אותי! יצאתי כזאת חבולה... [נזכרת איך הוא תפס לכבשה בתחת ושלף אותה מהעטיפה..
]. ליהההי. אפשר לחגוג לזה..אמאלה! כמעט שנתיים! -מתה-

Testicles

New member
אני לא מאמין שאף אחד פה

לא הגיב לזה שתפוז אנשים שינו את השם לכתום. זה לא יאמן עם הפורום הזה, אין טיפת התייחסות כבר. כל כך קשה לזרוק איזו מילה טובה?! ואתם עוד מצפים שפרידמן יבוא. תפוז, זה יפה, אל תפסיקו לכתוב בפורום.

greeneye

New member
ממ..אני חוככת בדעתי כבר כמה זמן

אם להגיב באיזו תגובה אידיוטית בסגנון: "אה, אז אני רואה שתפוז נגד ההתנתקות.." לפי התזמון המשונה של שינוי צבע ההנהלה לכתום. אבל למה להכניס פוליטיקה לפורום כזה יפה ונחמד?

greeneye

New member
אה, והיה משהו חמוד כזה היום,

משהו על שושלת שוורץ בערוץ אי, וטל היה נורא חמוד. וגם הדמות שלו די מצחיקה.. אברהם.. בכל אופן, הוא מכפכף שם את יהודה לוי כאילו אין מח'ר. ותראו, תראו את הפשוש שלי...[כן, אני יודעת שזה לא קשור, אבל אם כבר העלתי תמונות מהמצלמה למחשב- למה לא?]

kfm

New member
הוא חמוד ביותר אבל לא כלכך רואים..

ואני רוצה לראות את שושלת שוורץ, מתי זה ישודר?.. ולמה לא להכניס פוליטיקה אם אין משהו אחר לדבר עליו? דווקא מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים, אבל אני אפילו לא מעיזה לשאול כי אני מכירה אותכם, אתם לא תשתפו פעולה P-: (נכון יובל?)

greeneye

New member
מה לא רואים?!

נראה לי שיש דפיקות במחשב שלך.. זו תמונה מפוקסת ואפילו לא כהה מידי. אבל אני אתן לך משהו יותר בהיר, אבל קצת פחות חמוד. אני אוהבת לצלם אותו...אין לך מושג כמה פעמים אני מצלמת אותו בחודש. יותר מידי. מתי זה ישודר? לפי מה שהבנתי- זה לא ישודר בטלויזיה, זה הולך לקולנוע! ולמה לא פוליטיקה? כי אתם כאלה ח'מודים, ואני אוהבתתכם, לא בא לי לריב על שטויות.

למעלה