גם לדעתי לא כדאי... אבל גם ככה חצי מהפורום הזה כבר ראה את סוף העונה השנייה וכל הפורום עמוס בים.
A aviGODFATHER New member 29/6/05 #31 גם לדעתי לא כדאי... אבל גם ככה חצי מהפורום הזה כבר ראה את סוף העונה השנייה וכל הפורום עמוס ב ים.
T Tinty New member 29/6/05 #32 ../images/Emo58.gif223 ב223 ("The O.Sea") הוא מת. ב223 גם מושמע לראשונה בארה"ב Fix You של Coldplay. ב224 ההלוויה. שם הפרק "The Dearly Beloved".
../images/Emo58.gif223 ב223 ("The O.Sea") הוא מת. ב223 גם מושמע לראשונה בארה"ב Fix You של Coldplay. ב224 ההלוויה. שם הפרק "The Dearly Beloved".
T Tinty New member 29/6/05 #33 תגידו מה שאתם רוצים אבל הקטעים שלו עם סנדי מפילים אותי לרצפה כל פעם מחדש.
J joeys pizza New member 29/6/05 #38 ../images/Emo58.gifחייב לציין שאני לא אוהב את לינדסי גם. וכל הסיפור שלה לא ממש מתחבר אליו. אני אוהב יותר את הסיפורים של סאמר וסת' וגם את אלכס ומריסה. מריסה היא הדמות האהובה עלי ולפי הסקר הבנתי שלא הרבה אוהבים אותה השאלה היא למה?????????
../images/Emo58.gifחייב לציין שאני לא אוהב את לינדסי גם. וכל הסיפור שלה לא ממש מתחבר אליו. אני אוהב יותר את הסיפורים של סאמר וסת' וגם את אלכס ומריסה. מריסה היא הדמות האהובה עלי ולפי הסקר הבנתי שלא הרבה אוהבים אותה השאלה היא למה?????????
F f10 New member 29/6/05 #41 ../images/Emo45.gif גם אני שונא את לינדזי ומת על מריסה (איזה יפה ). איילה מסיתה את כולם לכך שהיא כביכול אנורקסית בגלל זה הרבה שונאים אותה.
../images/Emo45.gif גם אני שונא את לינדזי ומת על מריסה (איזה יפה ). איילה מסיתה את כולם לכך שהיא כביכול אנורקסית בגלל זה הרבה שונאים אותה.
T Tinty New member 30/6/05 #43 ../images/Emo31.gif אני מת על לינדזי. ובתחילת העונה השניה אני ממש לא מתחבר לסיפור של מריסה...