היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo177.gif

בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארח בפורום פרופסור יהודה פינקלשטיין – מומחה לניתוחי חיך בבי"ח מאיר ויענה לשאלותיכם.
שרון פרנס, דיוויד מהדרמה היומית "אהבה מעבר לפינה" מגיע הערב ב-19:50 (מיד אחרי הפרק) ל-BlogTV כדי לענות לשאלות הגולשים בפורום אהבה מעבר לפינה. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
לאחר כמעט שנה של פעילות ומאות אלפי צופים שכבר נחשפו- ממשיך ערוץ ה- blogtv של תפוז אנשים לייצר תוכן מעניין וייחודי. כמידי יום רביעי ב-21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה"
פורום ביולוגיה ומדעי החיים חוגג שנתיים ואתם מוזמנים להשתתף בחידון ולזכות בפרס
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=834

כן שמעת נכון

האוסי ומגרש ביתי יתחיל בערוץ 10 ב10 לספטמבר אני חושבת האוסי יהיה בשש וחצי ואחריו מגרש ביתי..

אמברוש

New member
נצ"לש

אני אישית הייתי מעדיפה שלא יהיה שידורים בערוץ 10 כי זה כל הקטע בyes יש לנו סדרות רכש אמריקאיות שאין להוט וזה מה שגורם לאנשים מהוט לקנאות וזה.. אני יודעת שיש מלא סיבות לעבור ליס חוץ מזאת אבל עדיין ככה אני חושבת זה כמו שאבודים וורוניקה מארס לא עוברת לערוץ שכולם יכולים לראות בו..

Chinese Face

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Nitzan122

New member
אז זה יופי לך

שיש לך יס אבל למה למי שיש הוט לא מגיע לראות את הסדרות האלה?

Aviad1987

New member
אז למה

לי לא מגיע לראות לוסט ו... אממ זהו בעצם אין להם עוד משהו יוצא מגדר הרגיל.

shiri li

New member
אני גם מסכימה עם זה..

יס עושים לעצמם טעות ענקית.. הם מוכרים את כל הערוץ! גם את מגרש ביתי הם מכרו! בשביל כסף הם מאבדים לקוחות... וגם את העונה ה-1 של השיר שלנו הם מכרו לערוץ 2... התמסחרות...

dht160

New member
חבר'ה זה נושא מאוד מורכב

קודם כל חשוב לצין שזה מרתיח אותי ואני נורא כועס על YES על זה אבל יש להם את השיקולים שלהם. להחזיק את הערוץ הזה זה נורא יקר והם מאוד מנסים לעזור לערוץ 10 כך שמבחינת 2 הצדדים כוםל יוצאים מרווחים. אני אישית מאוד כועס על YES שהם מוכרים את התכנים ומקוה שיום יגיע וגם דברים של הכבלים יהיו בערוצי בייסיק. גיא

Aviad1987

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif (מצד אחד)

אבל מצד שני, עיכוב של שנה, המון פרסומות ובערוץ כל כך מציק. אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שיס מוכרת 2 סדרות דגל בבת אחת לערוץ שגם הכבולים יכולים לראות ובלי שום קשר הם יכלו לחכות עוד חצי שנה. בקצב הזה עד שהעונה השלישית תגיע אלינו הם כבר יהיו בעונה השניה וההבדל יהיה קטן מאוד. למרות שיש לי עוד את התקווה שיס לא ימכרו את העונות הבאות (וזה יכול לקרות כמו למשל עם המירוץ למיליון). אני פשוט חושב שערוץ 10 לא ערוץ ששווה להשקיע בו גם במחיר הגבוה של להחזיק סדרות רכש כאלה - אין מה לעשות, זאת מהות הטלוויזיה ואפשר לקצץ במקומות אחרים בשביל להישאר בעסק.

daniellena

New member
זה לא פייר! אז גמאני רוצה את אבודים

למרות הכל, יס שולט!!

Ofekkk

New member
נ"ש. ביסבבה היה ת'סרט קיץ קסום

ומישה (מריסה) משחקת שם והיא קטנה כזאת. למרות שזה היה ב2002 הסרט. והיא ממש מכוערת... יש לה ראש גדול כזה.. זה מפחיד

למעלה