היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

צחי נטר פסיכולוג התפתחותי המתמחה בגיל הרך מתארח הערב בשעה 17:30 בפורום הורים לתינוקות אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בשרשור שכבר נפתח
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: התפתחות מינית ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו
תחרות התמונה של הקיץ 2005בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך, אתם מוזמנים להעלות את התמונה המקורית שלכם
בואו לקחת חלק במסע האופניים ומסיבת סוף שנה של ילדי מעון מעלות בירושלים שמארגן פורום למען הקהילה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56692455

פסיכולוג

"הפסיכולוג אמר שזה משבר מהעבר..." (הפסיכולוג אמר-רמי פורטיס)

מתמחה-

"מתמחה בטלפטיה מתכנס בתוך עצמו מנסה מהאמבטיה להושיע את עמו" (ידיעה\שוטי הנבואה)

light angel

New member
"בגיל ובשמחה ממלאים את לבנו..." (ימי החנוכה- עממי) כן, אני לא אפסיק עד שאמלא את הפורום הזה בכל שירי חנוכה שרק קיימים. תלונות לא יתקבלו בברכה. מוהאהאהאה.

Ocean Spirit

New member
הרך

מה אברך לו, במה יבורך זה הנער, העלם הרך? מה אברך? - חווה אלברשטיין

light angel

New member
מתארח

"אם בשער יש אורח שנחת מעבר ים מה נציע לאורח בבואו משם?" (האורח- הכל עובר חביבי)

light angel

New member
הורים

"הילד בן שלושים, יש לו חום גבוה, הוא שוכב על הספה בבית הוריו..." (מהרי נא- אהוד בנאי)

Saffron

New member
'חמש' ו'חצי' ../images/Emo29.gif

למה לדלג? "חמש שנים על מיכאל עברו בריקודים." (חמש שנים על מיכאל.) "ערבבתי בה מים, חצי אלכוהול." (הכוס הכחולה - עברי לידר.)

light angel

New member
../images/Emo12.gif

התייחסתי ל"17:30" כמילה אחת... ואני לא מכירה שירים עם המילה הזאת. שנחלק את ההודעה גם לאות-אות?

Saffron

New member
לא צריך לחלק לאות-אות, ../images/Emo29.gif

אבל אם כן אפשר למצוא שירים למילה, למה לא? אם אני זוכרת נכון, תמיד התייחסו למספרים כאל מילים

someone95

New member
לתינוקות ../images/Emo79.gif

"גם אנחנו גברים, גם אנחנו נשים, גם אנחנו חולמים - תינוקות" [חורף 73 - להקת חיל חינוך]

למעלה