היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

צחי נטר פסיכולוג התפתחותי המתמחה בגיל הרך מתארח הערב בשעה 17:30 בפורום הורים לתינוקות אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בשרשור שכבר נפתח
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: התפתחות מינית ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו
תחרות התמונה של הקיץ 2005בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך, אתם מוזמנים להעלות את התמונה המקורית שלכם
בואו לקחת חלק במסע האופניים ומסיבת סוף שנה של ילדי מעון מעלות בירושלים שמארגן פורום למען הקהילה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56692455

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאנחנו מחכים שהילע תעלה תמונו

ת
my honey my baby, don't put my love above no shelf- SHE SAID DON'T HAVE ME NO LIES AND KEEP UR HANDS TO URSELF
נו הייתי חייבת >< שיר סגיד. |סוגד|

../images/Emo7.gif עברתי היום משהו קשה!

ערבי (לא שיש לי משהו נגד כן?) הטריד את חברה שלי ואותי
היינו בבריכה ויצאנו לכמה זמן לאיזה מרכז שליד הבריכה והיינו עם בגדי ים ומגבת והערבי שהוא בן איזה 20+ התחיל להגיד לי ולחברה שלי "פשששש איזה בנות איזה יפות פששש" אני וחברה שלי נבהלנו הלכנו לאיזה חנות שאנחנו מכירות את בעל החנות וסיפרנו לו והוא מזה התעצבן עליו... חחח אריה החמוד ונשארנו קצת בחנות שלו שיצאתי לבדוק עם הוא עדיין שם התסכלתי לצד אחד ואז שמעתי אותו אומר לנו משהו "אל תפחדו בנות" וברחתי לתוך החנות חזרה ודחפתי את חברה שלי בטעות ובמיוחד אחרי שברחתי לו לא רציתי לראות אותו שוב בקיצור זה היה ממש מפחיד ואתן לא יכולות להגיד שזה לא היה מפחיד אותכן
אפילו חברה שלי שהיא ממש לא פחדנית פחדה ממנו!

reut bloom depp

New member
זה מפחיד..

אפילו אני שאני בת 16(עוד חודשיים
)פוחדת מוות מכאלה טיפוסים לא סימפטיים
...וזה קורה גם לי ולחברות שלי הרבה אבל אנחנו מתעלמות.
הם פשוט טפילים!
חבל שאין ריסוס נגדם...!

חחח נכון../images/Emo9.gif

חוץ מזה מה הקשר שאת תיכף בת 16?
אסור לך לפחד?
כן רצוי להתעלם... זה מה שחברה שלי ואני פחות או יותר עשינו עדיין זה היה מפחיד מאוד

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

באמת נשמע מפחיד..גאדדד אני שונאת אנשים כאלה...והם קולטים שאת מפחדת מהם ועדיין ממשיכים להציק...קרה לי הרבה פעמים.

למעלה