התראה לגבי כפר המוזיקה!!!
אנשים- זה לא צחוק בכלל!!! הייתי ביומיים שהיו של כפר המוזיקה ומה שהולך שם זו פשוט בושה ומחדל חמור!!! עזבו שזה לא נוח להגיע לשם עם איזה 4 אוטובסים, או רכבת ושני אוטובוסים... אני מדבר על העניין של ההסעות. כשהן באות כולם נדחפים, בערך 2000 איש ולפעמים יותר, לתוך שטח קטן, ולפעמים הם חוסמים את האוטובוסים על הכביש, למרות שהנהג לא עוצר ונוסע ברוב הפעמים, ולפעמים הם ממש רבים מכות ודוחפים כשהוא עוצר ופותח דלתות. זו ממש אלימות מה שהולך שם בעלייה לאוטובוס וממש בושה! ראיתי הרבה שצחקו אבל אני רוצה לראות שמישהו יצחק כשאיזה ילד יגרר מתחת לגלגל של ההסעה. או שמישהו ייחנק למוות בין כולם שם. מהקופות לכפר זה קצת שונה, אבל מהרכבת לקופות זה מפחיד!!! גם בהופעות, מי שקדימה, יש מצבים מוגזמים אבל זה לא נורא כי ככה זה ומי שרוצה יכול להתרחק ולא להיכנס לתוך ההמולה. בדרך חזרה, אם זה בלילה או בבוקר, המצב שוב חוזר, ושוב מצטופפים מלא אנשים לתוך שטח קטן וממש הולכים מכות כדי להיכנס לאוטובוס כדי לחזור כבר הביתה. משהו מפחיד. ויש כאלה שנמאס להם לחכות אז הם מחליטים ללכת ברגל. גם אני הלכתי ברגל וראיתי שבנס לא נדרסו צעירים על ידי האוטובוסים שדוהרים להם בסיבובים... אני שוב אומר: זה מחדל ובושה למארגנים של כפר המוזיקה, כי (חס וחלילה) אנשים יהרגו פה, וכרגיל רק אז כולם יתעוררו!!! אתם חושבים שאני מגזים? נחיה ונראה- יש עוד שבוע וחצי לפסטיבל... אנשי מוש בן ארי ולהקת שבע וגם אנשי רייכל- מחר אתם בפסטיבל. תחשבו על זה טוב טוב.