היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

צחי נטר פסיכולוג התפתחותי המתמחה בגיל הרך מתארח הערב בשעה 17:30 בפורום הורים לתינוקות אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בשרשור שכבר נפתח
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: התפתחות מינית ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו
תחרות התמונה של הקיץ 2005בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך, אתם מוזמנים להעלות את התמונה המקורית שלכם
בואו לקחת חלק במסע האופניים ומסיבת סוף שנה של ילדי מעון מעלות בירושלים שמארגן פורום למען הקהילה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56692455

Magnifico

New member
שניים

אני מוכרת שני כרטיסים של עידן רייכל ומוכנה גם להחליף אותם בעד כרטיסים למשינה או לפורטי סחרוף 273083469 עדיפות להחלפה אבל מה שיבוא קודם סבבה[:

כרטיס לניצנים..

אני מוכרת כרטיס יחיד לעידן רייכל.. אם מישהו רוצה שיבוא לאייסיקיו שלי 146630589.. :)

McFLy AnNuShKa

New member
היי אנשים...../images/Emo42.gif

אולי למישהו מכם יש 2 כרטיסים למופע של עידן רייכל בניצנים והוא לא יכול להגיע? ולעומת זאת כן יכול להגיע למופע אחר - למשל מוקי ומוש בן ארי או לפורטיס... אז לי יש 2 כרטיסים למופע של מוש בן ארי ומוקי וכנסיית השכל ושי גבסו וכו'... וכרטיס 1 לפורטיסחרוף והייתי ממש שמחה להחליף אותם בתמורה למופע של עידן רייכל... בתודה אנה:)

McFLy AnNuShKa

New member
שכחתי לציין שיש לי גם למשינה../images/Emo42.gif

ככל הנראה שגם למשינה אני לא מגיעה בסוף... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מישהו!?!?!

Magnifico

New member
כן!

היי יש לי שני כרטיסים לעידן רייכל ואין לי בעייה להחליף איתך אם יש לך שתיים למשינה אז הכי עדיףףף אבל גם לפורטי סחרוף דברי איתי כמה שיותר מהר אחותי ביי[= 273083469

f r a n c o

New member
מישהו רוצה כרטיס לניצנים

תמורת כרטיס לעברי,למחר? שלחו מסרים אם כן.

Papa Sutul

New member
מי רוצה ללכת להופעה מחר??

וצריך כרטיס???? הכרטיס ההוא עדיין נשאר ואין לי מה לעשות איתו!! צרו קשר באייסי 331848973

פוליקר

New member
התראה לגבי כפר המוזיקה!!!

אנשים- זה לא צחוק בכלל!!! הייתי ביומיים שהיו של כפר המוזיקה ומה שהולך שם זו פשוט בושה ומחדל חמור!!! עזבו שזה לא נוח להגיע לשם עם איזה 4 אוטובסים, או רכבת ושני אוטובוסים... אני מדבר על העניין של ההסעות. כשהן באות כולם נדחפים, בערך 2000 איש ולפעמים יותר, לתוך שטח קטן, ולפעמים הם חוסמים את האוטובוסים על הכביש, למרות שהנהג לא עוצר ונוסע ברוב הפעמים, ולפעמים הם ממש רבים מכות ודוחפים כשהוא עוצר ופותח דלתות. זו ממש אלימות מה שהולך שם בעלייה לאוטובוס וממש בושה! ראיתי הרבה שצחקו אבל אני רוצה לראות שמישהו יצחק כשאיזה ילד יגרר מתחת לגלגל של ההסעה. או שמישהו ייחנק למוות בין כולם שם. מהקופות לכפר זה קצת שונה, אבל מהרכבת לקופות זה מפחיד!!! גם בהופעות, מי שקדימה, יש מצבים מוגזמים אבל זה לא נורא כי ככה זה ומי שרוצה יכול להתרחק ולא להיכנס לתוך ההמולה. בדרך חזרה, אם זה בלילה או בבוקר, המצב שוב חוזר, ושוב מצטופפים מלא אנשים לתוך שטח קטן וממש הולכים מכות כדי להיכנס לאוטובוס כדי לחזור כבר הביתה. משהו מפחיד. ויש כאלה שנמאס להם לחכות אז הם מחליטים ללכת ברגל. גם אני הלכתי ברגל וראיתי שבנס לא נדרסו צעירים על ידי האוטובוסים שדוהרים להם בסיבובים... אני שוב אומר: זה מחדל ובושה למארגנים של כפר המוזיקה, כי (חס וחלילה) אנשים יהרגו פה, וכרגיל רק אז כולם יתעוררו!!! אתם חושבים שאני מגזים? נחיה ונראה- יש עוד שבוע וחצי לפסטיבל... אנשי מוש בן ארי ולהקת שבע וגם אנשי רייכל- מחר אתם בפסטיבל. תחשבו על זה טוב טוב.

למעלה