היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

צחי נטר פסיכולוג התפתחותי המתמחה בגיל הרך מתארח הערב בשעה 17:30 בפורום הורים לתינוקות אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בשרשור שכבר נפתח
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: התפתחות מינית ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו
תחרות התמונה של הקיץ 2005בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך, אתם מוזמנים להעלות את התמונה המקורית שלכם
בואו לקחת חלק במסע האופניים ומסיבת סוף שנה של ילדי מעון מעלות בירושלים שמארגן פורום למען הקהילה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56692455

14מתן

New member
ממש יפה !!!

כשאת מעלה את האתר תוסיפי בmedia את הקליפ שלי
ולדעתי גם תורידי את ה01 02 001 002 03 וכו'...

this is my way

New member
קודם כל תודה

שנית לא נראה לי שאני יעלה תאתר אין לי ממש כוח... פעם היו לי אתרים אחרים וזה תהליך ארוך מאוד לעלות ואז אחרכך לדאוג לעדכן... סתם עיצבתי כי היה לי משעמם לא יודעת אולי אם מישהו שיודע html ירצה להקים אתר אז אני יעשה אבל לבד אין לי כח

Harajuku boY

New member
אולי באמת נפתח לה אתר ישראלי?

מה דעתכם? זה יהיה האתר הישראלי הראשון שלה
אם מישהו מבין בעיצוב... אני מבין ב HTML וזה.. אפשר לעשות משהו מעניין... מה דעתכם

RoRiL

New member
אני מבינה בעיצוב../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif |סקייפ|

אני אשמח לעזור!!
זה רעיון טוב
הנה סתם משהו שעשיתי

this is my way

New member
מבחינת עיצוב אין לי בעיה

אני יכולה לעצב גם עיצוב אחר אם זה לא נראה לך אני רוצה דווקא להקים ואני מבינה בhtml אני נעזרת בתוכנה מיוחדת והיו לי בעבר אתרים. כל עוד יש עזרה בדבר הזה אין לי בעיה להקים תאתר

14מתן

New member
תמונות אפשר לקחת את כל התמונות

מהגלריה של הפורום כנ"ל על הקטגוריות שלהם יכול להיות קישור שם לפורום כאן ביוגרפיה רצינית אם למישהו בפורום כאן בא לכתוב גם יהיה טוב

יאפ..

ואפשר לבנות אתר על השרתים של תפוז ואז זה נקרא 'האתר הרשמי הישראלי'
דבר עם רינת על זה

this is my way

New member
יש לך ידע ב html?

למרות שאני צריכה גם אנשים שיהו אחרים על הקטע של סיקורים הבאת חדשות לכתוב ביוגרפיות וכדומה

Deanb

New member
לא ממש.. אבל אני אשמח לתרגם

מאמרים, ביוגרפיות ועוד... ולסקר ולהביא חדשות!

למעלה