היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

נראה לי ששלחו לכל מי שאישר שהוא בא

סתם לחצתי על זה כי רציתי לראות מה יקרה.. חחחחח...

HiLi88

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

נראה לי חצי מאלו שלחצו, לחצו בטעות

יהיה מצחיק שהם יתכוננו למלא

אנשים ובסוף יבואו איזה חמישה ראיתי ששאלו בעוד מלא פורומים ואף אחד לא בא! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ToXic BoY17

New member
בסוף הם ישלחו לנו מכתבי איום../images/Emo113.gif

חח טוב שאני לא נותן להם רעיונות..

ToXic BoY17

New member
יוו באו בסוף 350 אנשים!!!../images/Emo113.gif

אני בשוק חח
באו מלא אנשים והצליחו לצלם

מתוך כמה לפחות כמה אלפי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אנשים שיש בתפוז ולא באו.... 350 זה לא הרבה יחסית לאתר כזה גדול ולכל הבלגן שהם עשו בשביל שאנשים יבואו גם יכול להיות שלא באמת היו 350 אנשים והם סתם משקרים או שהם מצאו אנשים שסתם הסתובבו שמה

הנה מה שהם כתבו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לפני כחודשיים התחלנו לתכנן את צילום כריכת המקלדת. הרעיון לצלם אנשים היוצרים את המילה "המקלדת" עלה באחת מפגישות הצוות שלנו. הרי מה מתאים יותר ככריכה לספר שעזרו ביצירתו מאות או אפילו אלפי גולשים. ההזיה הפכה למציאות ברגע שסימנתי את התאריך ה20 לאוקטובר ביומן שלי וזימנתי גם את האחרים לכיכר רבין ב20 באוקטובר. היום, אחרי 300 + סיבות שיכלו לבטל את הצילום (לוגיסטיקה, עלויות, תמימות, גשם, אבטחה, אוכל ושתיה וכד`) היינו שם, אנחנו ועוד כ-350-400 מהגולשים של תפוז שבאו להצטלם, להפגש וליהנות מהחוויה. ציפינו ליותר אבל, לא באתם. אלו חלק מהתמונות שצולמו היום. לדעתי, היה מרשים. לראות את האנשים עומדים בצורת המילה "המקלדת" זה מחזה אדיר שממחיש איך קבוצה של אנשים יכולה באמצעים פשוטים לחולל משהו, להזיז, ליצור ולגרום למשהו לקרות. תודה לכל מי שעסק במלאכה וגרם לזה לקרות. תודה לאנשי תפוז שבאו לעזור. תודה לאורן פייט שעזר מאוד מאוד ותודה לאנשים שטרחו להגיע בלי שנבטיח להם כלום חוץ מכיבוד קל וכובע התנתקות כתום שעבר הסבה לכובע תפוזי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

"ציפינו ליותר אבל, לא באתם." "וכובע התנתקות כתום שעבר הסבה לכובע תפוזי."
חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה