היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

../images/Emo187.gif שאלון נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

1. קרמבו או גלידה חמה?
2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?
3. מרק עגבניות או מרק בצל?
4.גרביים או נעלי בית מצמר?
5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?
6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?
8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:
9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:
10. מטריה או כובע?
11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?
12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?
13. לובשת כפפות?
14. עוזרות?
15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?
16. לסיכום, טיפ לחורף:
חורף

dsol

New member
חורף ../images/Emo99.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? מזה גלידה חמה ? הקרבו בוול של גלידה ? אם כן אז כמובן שגלידה חמה 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה 3. מרק עגבניות או מרק בצל? איכס שניהם 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? זוג 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? לא 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: קור 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: את הריח של אחרי הגשם 10. מטריה או כובע? כובע 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? הרבה (או קצת לא יודע...) 13. לובשת כפפות? לפעמים 14. עוזרות? ב....? 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? נאאאא 16. לסיכום, טיפ לחורף: חורף
חורף

ברררר

New member
הא

1. קרמבו או גלידה חמה? יש דבר כזה גלידה חמה? נשמע טעים 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?מתחת לשמיכה 3. מרק עגבניות או מרק בצל?שניהם 4.גרביים או נעלי בית מצמר?נעלי בית 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?עם 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:אהבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?כןןןןןןןןןןןןןןןן 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:אין דבר כזה חוץ משהמכנסיים נרטבות לי בלמטה!!! 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:הכללללללללל 10. מטריה או כובע?הא? 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?אין סוףףףףףףףףף 13. לובשת כפפות?כןןןןןןןןן 14. עוזרות?כןןןןןןןןן 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?ממממממ 16. לסיכום, טיפ לחורף: תמצאו אהבההההההההההההההההההה טוב השתגעתי. אני מתה מהתרגשות. ביייייייייייייייייייייייי

O L i T

New member
love it ../images/Emo99.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? קרמבו שליטעעע 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לפוך 3. מרק עגבניות או מרק בצל? מרק עגבניות 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? לצערי לבד
6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: איייייזה יופי
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? אוף קורס 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: רוח 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכלללללל 10. מטריה או כובע? מטרייה 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון.. תנסו ללכת בלי מטרייה ותראו לבד
12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? לא יודעת.. כל טמפרטורה כל עוד היא לא עוברת את ה 5- 13. לובשת כפפות? כן 14. עוזרות? בערך 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? תלוי איזה 16. לסיכום, טיפ לחורף: תיהנו מכל רגע, זה כזה כיף
חורף

ואז נהיה חורף....../images/Emo99.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? אני חוששת שזה לא טבעוני
. 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לפוך
. 3. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות. 4.גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית. 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?
6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:
רוח!!!
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? אה...לא. 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: אין כזה דבר. 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: רוח
, קור
. 10. מטריה או כובע? כובע
. 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון. 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? כמה שיותר קר יותר טוב. 13. לובשת כפפות? כן! 14. עוזרות? כן! 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לא. 16. לסיכום, טיפ לחורף: אין.
. יצאתי היום בצהריים מהבית עם בגדים קצרים והכל היה רטוב והייתה רוחה קרה וריח של גשם באויר והיה כל כך כיף
, אני פשוט מאושרת
. אני אוהבת את החורף
.

ואז נהיה חורף ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

1.קרמבו או גלידה חמה? קרמבו 2.סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה 3.מרק עגבניות או מרק בצל? איכס
4.גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית מצמר 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? מכורבלים.... 6.המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם 7.אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כן 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: אין דבר כזה 9.הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכל 10. מטריה או כובע? כובע 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? אף פעם לא מדדתי את היכולות דלי 13. לובשת כפפות? לא 14. עוזרות? לא יודעת 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? בהחלט 16. לסיכום, טיפ לחורף: אנחנו לא עשויים מסוכר וגשם לא ימיס אותנו, אז גם אם יורד גשם, צאו מהבית
היה כיף.....

michaliron

New member
שלום כולם....

1. קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה... 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? 3. מרק עגבניות או מרק בצל? במקרה אלה 2 המרקים שאני לא אוהבת!!! מרק עדשים הכי טוב 4.גרביים או נעלי בית מצמר? אם אפשר אז גם וגםץ אם לא אז נעלי בית 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? עם... 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: קררררררררררר 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? לא. באזור שלי הלשוליות נורא מלוכלכות 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: לקום בבוקר ולצאת מהחום לקור, וגם ללבוש ג'ינס (הם תמיד כ"כ קרים ושקים בחורף!!) 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: מרק עדשים? 10. מטריה או כובע? מטריה 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון!!! 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? מתחת ל- 24 מעלות אני נכנסת לאפטיות 13. לובשת כפפות? לא 14. עוזרות? - 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? עוזרות מאד 16. לסיכום, טיפ לחורף: שיגמר!!!!

טולייצ

New member
ואז נהיה חורף ../images/Emo183.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה 3. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות 4.גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית מצומרות 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? free 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כן 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שקר מידי. 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: שלובשים בגדים חמים,ולא מסתכלים עליי כאילו אני מוזרה! 10. מטריה או כובע? מטריה 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון [עלילות שווא
] 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? תלוי עם אילו בגדים.. 13. לובשת כפפות? ברור 14. עוזרות? ברור! 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? שטויות
16. לסיכום, טיפ לחורף: נסו להנות

Amber

New member
שהביא איתו תשוקה למכשירי חשמל

1. קרמבו או גלידה חמה? נראה לי שקרמבו. 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה
3. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות 4.גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית של חיות! 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? נו לבד... ברור שעם מישהו! 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: המראה של הרחוב שלי בגשם. כי רק אז אני אוהבת אותו... 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? זה מלכלך...
8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שלפעמים שכבות זה מסורבל מדי 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: להיות בבית כשגשום. וריח של אחרי גשם. 10. מטריה או כובע? מטריה 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? הסתדרתי עם 2 מעלות בצורה סבירה אז... זה הרף בינתיים. 13. לובשת כפפות? כיין 14. עוזרות? כיין 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לפעמים 16. לסיכום, טיפ לחורף: תשמעו את "Sunday morning" של Maroon 5 כשגשום וחורפי בחוץ... זה יעשה לכם רק טוב
אה... ותלכו להופעות חורף, ולא רק של עברי!

ברררר

New member
סנדיי מורנינגגגגגגג השיר האהוב עלי

שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמה שנמוך אנ'לא נבהל.

Amber

New member
../images/Emo45.gif

אני בכלל אוהבת אותם... הם לא 'בוי באנדיים' כאלה...

למעלה