היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

Sleeping Swan

New member
מעריב לנוער,המריבה עם ג'ואל

אז זה מה שכתב מעריב לנוער על המריבה של קלי עם ג'ואל ואחיו בנג'י מאדן. "מריבה מטופשת בין קלי קלארקסוןוהילארי דאף ולבנג'י מאדן מגוד שארלוט הגיעה לקצה במהירות. הכל התחיל כשקלארקסון התייחסה לשמועות על מריבה בינה לבין דאף ואמרה שהיא תשמח "להילחם" בהילארי,בגלל שגם היא מגיעה במקום מטקסס. היא אפילו אמרה שתרצה לצרף את ביונסה,טקסנית נוספת. כנראה שבנג'י אחיו של ג'ואל,לא הבין את הבדיחה ופרסם בבלוג של להקתו תגובה:"מצחיק שמישהי כמו קלי מזלזלת בהילארי. בואו לא נשכח שקלי הייתה מתחרה בתוכנית טלוויזיה, והילארי עשתה הכל בעצמה" רק אחרי שהסבירו לו שזו בדיחה,נעלמה ההודעה מהבלוג ובמקומה צצה הודעה חדשה: "היי,לאן נעלמו כל הבלוגים שלי??",שמסתיימה בלינק מפרגן לאתר הבית של קלארקסון.שולם שולם עולם." אוקיי,נראה לי שזה לא היה אחיו של ג'ואל אלא ג'ואל עצמו,ואם זה היה אחיו אז הוא מפגר לגמרי,הוא אומר שקלי התחילה עם תוכנית טלויזיה והילארי עשתה הכול בעצמה אבל הוא שוכח שהילארי התפרסמה מהתוכנית "ליזי מגווייר" ועוד לפי זה בסרט "שקספר פוגש את וונדי" (או משהו כזה...
). +בקשה,למישהו יש את האתר שפירסמו פה של הסט של התמונות מהסידה הזאת

MeetLofe

New member
בנג'י וג'ואל נהיו כ"כ פתטים ולחשוב

שפעם אהבתי אותם:/

bustedit

New member
נ"ש- פוסטר בראש1!!../images/Emo41.gif

יש השבוע בראש1 פוסטר של קלי משו חמוד סרקתי לכם אותו
הנה זה פה ו.. היה כתבה עליה.. זה מה שהיה כתוב: "זוכרים שקלי קלארקסון אמרה שהיא רוצה לריב עם הילארי דאף וביונסה כדי לתפוס כותרות? נראה שבנג'י מאדן התעצבן מאוד מהקטע, וירד חזק על קלארקסון באתר הרשמי של גוד שארלוט. "אמא שלי אמרה לי פעם שאם אין לי משו נחמד להגיד- מוטב שלא אגיד כלום. 'אמריקן איידול' היא תכנית על הפנים, ולכן אני מתעצבן מזה שמישהי כמו קלי קלארקסון יורדת על מישהי כמו הילארי דאף. קלי- את בסך הכל מתמודדת בתכנית טלויזיה מעפנה, לעומת הילארי שבנתה את עצמה מאפס." אממ.. מה נסגר איתו?

Dreaming Soul

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo126.gifנצל"ש - מחפשת תמונה

אני מחפשת את התמונה הזאת אבל בצבע
יש למישהו?

למעלה