היום בתפוז אנשים

Rose131

New member
מה עם המפגש פורום בבאר שבע?../images/Emo79.gif

בלי כל קשר, ידיד סטלן שלי אמר לי שהצלצול מצולם בבאר שבע כי יש שם באר

rebel girl

New member
מה יש מפגש בב"ש?!

אם כן זה יהיה כל כך סבבה!!!! כבר מזמן אני מבקשת מפגש כזה!!! אגב,כמה באר שבעים יש פה?

MyMystery

New member
נצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעתם את השיר shut up and pray נכון? אז חברות שלי אמרו לי שהוא דומה לשיר last christmas ונדמה לי באמת יש משהו.. אתם יודעים על זה משהו?!

קרניjack

New member
אני שמעתי את השיר

והשם שלו זה SHUT UP AND PLAY זה היה לייב ואנשים לא היו בטוחים מה שם השיר, אבל הרוב אומרים שזה PLAY על בטוח...

GUILTY

New member
אמרו שג'רארד שינה עוד פעם את השם של

השיר ושעכשיו קוראי לו (Disenchanted (Shut Up And Play פִּכֵּחַ - Disenchanted מוזר אבל עד שיצא הדיסק זה בינתיים השם.

קרניjack

New member
הכוונה שהוא כבר לא שותה?

שם מוזר, אבל מתקשר לשיר, למרות שכבר התרגלתי ל SHUT UP AND PLAY שנשמע שם מוזר בהשוואה לשמות אחרים של שירים של MCR

GUILTY

New member
../images/Emo32.gif ראיון עם ג'רארד ב AIM

http://music.aol.com/artists/aim_celebrity_interview/my_chemical_romance ראיון מצחיק כדי לקרא

Dooritos

New member
נצל"ש

אמממ באיזה הופעה פרנקי שובר את הגיטרה (זה באיזה אירוע או משו?) ד"א נייס ראיון

GUILTY

New member
הנה זה מה שהיה רשום כשהורדתי

אני ינסה לעשות לזה לינק.... My Chemical Romance-Im Not Okay (I Promise) (Live At Download Festival 2k5)-2005-Breakingcustom

Love Bem

New member
חח.. תודה הופעה קורעת פחח..

ג'ר הרג אותי! אגב מה השם שלך כי אני רוצה לזכור שמות!

Dooritos

New member
../images/Emo168.gifתודה רבה רבה

XD זה עדיין מוריד לי.... אני אגיד לך את חוות דעתי עוד כמה דקות!

Dooritos

New member
חחחחחחחהההההההה

אויי הופעהה מעולהההה! נראה לי שהם הלהקה היחידה שבאמת הקול של הסולן נשמע במציאות כמו בהקלטה! אבל הוא מזה שינה את השיר (למרות שזה היה גיוון טוב) אהבתיי!!!! השבירת גיטרה לא הלכה כמצופה- חשבתי שיהיה יותר מלא בזעם אבל פראנקי חלשלוש... מאייקי כזה חמודדדדד

Dooritos

New member
אהה ושחכתי לרשום

"You better off this way" חהההההההההההההההההה הרג אותי הפראנקי הזה!!! אייי צחוקים צחוקיםםםםם אל תיתנו לו לשיר אף פעם! טוף אולי איזה שורות בודדות בהופעות.... זה מצחיק..

למעלה