היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo187.gif

הערב, בשעה 19:50, הראפר קאשי יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלותיכם לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
הערב, ערב פתיחת חודש ארגון ב-20:00 פורום בני עקיבא מארח את איתן מור, מזכ"ל תנועת בני עקיבא בישראל. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
בחודש הקרוב תתקים בפורום סטארגייט תחרות פילקים, בה הגולשים יוזמנו לכתוב פילקים בנושא הסדרות "סטארגייט SG1" ו"סטארגייט אטלנטיס" מה זה פילק בכלל
פילקים הינם שירים שעוסקים במדע בדיוני ופנטזיה. העניין פשוט למדי - לוקחים שיר מוכר ומשנים את המילים שלו על מנת שיספרו סיפור עלילה מעולם המד"ב והפנטזיה, זאת תוך שמירה על מבנהו המקורי של השיר (חריזה, התאמה למוסיקה וכדומה). הפילק הטוב ביותר יזכה את מחברו בגרסת האולטימטיבית של הסרט "סטארגייט" ב-DVD! לפרטים נוספים היכנסו לפורום סטארגייט
דרוש לוגו פורום ערוץ 24 ופורום אביתר בנאי מחפשים לוגו, אתם מוזמנים לעצב לוגו ולזכות בסינגלים ישראליים. לפרטים נוספים היכנסו לקישורים הבאים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp? id=39221 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp? id=39220

אנשים, אתם לא גאים בי?

הציון הכי נמוך שלי השנה הוא 72 בעבודה בלשון!!! שנה שעברה זה היה הציון הכי גבוה שלי מכל המקצועות

ואני משתחצנת בדברים שאני אמורה

להשתחצן בהם. אז אין לי כוח לביקורות שלכם עליי

מה די???

אני מרגישה כמו עבריינית בשיקום
אף פעם לא קיבלתי ציונים כאלה! בחיייייייייים!

נו גם אני.

אני מפציץ מתמטיקה. מפציץ ב5 יחידות אנגלית לשון, ספרות וכמעט הכל (חוץ מתנ"ך). אבל אני לא רץ לספר לפורום אריאל כי אני בטוח שזה לא ממש מעניין פה אנשים! דיי. סוף ויכוח!

שום סוף וויכוח. הכרזת מלחמה../images/Emo124.gif

מה זה משנה אם אני כותבת על הסרטים שאני רואה, על בת 17 מוצצת, על ילדות בנות 6 שהפכו לנאציות, או על הציונים שלי? wtf???? תכלאו אותי בצער בעלי חיים וזהו. על כל הודעה שלי יש לכם מה להגיב. זאת כבר סטיגמה... והמקסיסיטי הזה או לא יודעת מה שמזיין ת'מוח (בכיף כן? אני בעד). אוף...

ואני עוד משרשרת!

מותר לזיין ת'שכל בעוף!
חוץ מההודעה על הנאציות והמוצצת כי קיוויתי שזה יפתח דיון. אבל גם זה לא מעניין אנשים. נאציות בנות 13. את מי זה מעניין?? אז זה כבר מזמן הפך לפורום של שטויות ואנשים משתפים פעולה. לפחות זה..

ושלא ישנו לי את החוקים!

תמיד אמרו לי שאם אני רוצה לזיין ת'שכל אז בעוף
ופעם בכמה זמן שאני הולכת לסימה סיטי אם אני אפתח הודעה חדשה "ביקרות על הסרט" (בסה"כ בשבילך) זה לא נורא.

רק בגלל שאני קצת אהבלה?

רק בגלל זה להעיף אותי מפה? שמעתם על אפלייה מתקנת? תשתמשו בה. אני לא מזיקה! באמת..

תחשבו על זה ככה:

אם אני לא אשפוך פה חצי מהשטויות שלי הם ישארו בפנים ואז אני אצטרך להכפיל את כמות השטויות באוטובוס לבית ספר ומבית ספר ככה זה מעמסה כבדה עליכם. תחשבו שמה שקורה פה הוא רווחי בשביל כולם. כמו שעליית היהודים לא"י הייתה טובה גם בשביל האנטישמים שלא יצטרכו לסבול עוד את היהודים. אז אין צורך להיות אנטישמים. בסוף מגלים שכולם איכשהו רוסים יהודים

ושחכת משהו ממש חשוב!

היום זרקת אבן חולה והיא התנפצה לחתיכות! וזה היה כל כך יפה..

ולא רק זה!!!

מרדוש בא היום עם מכנס עור צמוד בגזרה גבוה ועוד יש לו את האומץ להגיד שאקסל העתיק ממנו!

ויש לי סקופ../images/Emo124.gif

היום ראיתי את חיים אתגר (כתב של גיא פינס) מחנה את האוטו בכפר והולך לכיוון האוניברסיטה. יש לנו מפורסמים בבית ספר

למעלה