היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים../images/Emo20.gif

לילך צרקביץ´- אלסר העוסקת בטיפול זוגי ומשפחתי, הדרכה הורית, ופסיכותרפיה לילדים תענה לשאלות הגולשים בנושא יחסים משפחתיים וזוגיים היום בשעה 12:00 בפורום הורים לתינוקות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=62343715
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארח בפורום ד"ר דוד מורגנשטרן, מומחה לכירורגיה אורתופדית ולרפואת ספורט בבי"ח מאיר ויענה לשאלות הגולשים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1318&msgid=62257616
הערב, בשעה 20:00, אפרת גוש תתארח לייב ב-BlogTV. שאלות לאפרת ניתן לשרשר לשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=989&msgid=62281310
כמידי יום רביעי בשעה 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
שני הדיילים הכי הורסים ב"טראנס", אנטבה וערן, יגיעו לפתוח איתכם שרשור Live ב-BlogTV בשעה 21:40, מיד בתום פרק 50 ויספרו לכם את כל מה שרציתם לדעת על חברת התעופה הכי מופרעת בתבל... אם גם אתם רוצים לדבר עם גיל וערן בשידור חי, היכנסו לקישור הבא, שלחו מסר לניק פותחים שרשור ואולי תעלו לשידור! http://www.tapuz.co.il/pickup/news.asp?newsId=45
מיכל אמדורסקי ומורן גרוס, שתיים משלישיית הבנות הכי פרועות בריאליטי החיים על פי Y יגיעו בשעה 22:30 ל-BlogTV של תפוז ויענו לכם על כל מה שרציתם לדעת. הכנסו כבר עכשיו לשרשור בפורום ערוץ yesY ושרשרו להן שאלות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=642&msgid=62191432
אתר תפוז והאתר לחיות עם איידס מתגייסים להחתמה על עצומה נגד סגירת מרפאות משרד הבריאות לבדיקות איידס. חותמים ומשפיעים

קומונה חדשה כנסו!

פעם ראיתם המירוץ למיליון? פעם חשבתם הלוואי שגם לי תהיה היזדמנות לשחק? אז כאן אנחנו ניכנסים למונה המירוץ למיליון און ליין קומונה חדשה שבה אתם המישתתפים! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=12925 אז למה אתם מחכים כנסו!

noooga

New member
../images/Emo41.gifשאלון קצר ונחמד../images/Emo41.gif

1.מה הכי מביך אותך בעולם? 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש? 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו? 4.שעווה או סכין גילוח? 5.למה? 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה? 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית? 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת? 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם? 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת? 11.ירק אהוב: 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב? 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה? 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן? 15.ולמתרימים ברחוב? 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת? 17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש? 18.קניון אהוב: 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה? 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים:

noooga

New member
עונה...............

1.מה הכי מביך אותך בעולם? מלא דשברים.. שאני אומרת למישהו שלום והוא לא מתייחס (מאיזשהי סיבה), שרואים אותי ערומה, שאייל מחבק אותי.. בעצם, זה לא מביך.. זה סתם מעצבן. 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש? הכל טוב.. די עייפה.. 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו?
4.שעווה או סכין גילוח? סכין 5.למה? יותר מהיר.. וסתם.. לא באמת חשוב לי 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה? בת דודה שלי אומרת שכן.. 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית? לא ממש 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת? אממ יש הרבה 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם? עדי נדמה לי. 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת? שירה 11.ירק אהוב: גמבה 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב? בצפון 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה? אממממ.... לא. 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן? לא.. זה מפחיד אותי 15.ולמתרימים ברחוב? אני לא מסתובבת יותר מדי ברחובות.. אז אף פעם לא בא אלי מתרים 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת? נגיד ש.. 17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש? חלשה 18.קניון אהוב: לא אוהבת קניונים 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה? לא יודעת 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים: שיהיה לי רק טוב.. אמן.

עונה

1.מה הכי מביך אותך בעולם?אמממ שמציעים לי חברות, שמסתכלים עליי בכיתה בגלל משהו מסויים.. 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש?מעולה 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו?
4.שעווה או סכין גילוח?שעווה 5.למה?יותר טוב 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה?כן...מאוד 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית?לא 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת?הרבה 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם?הדס 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת?ציור 11.ירק אהוב:תפו"א 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב?בצפון ובנגב 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה?
14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן?
15.ולמתרימים ברחוב?
16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת?
17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש?חזקה וחלשה ביחד 18.קניון אהוב:רננים 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה?לא יודעת 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים:בהצלחה~!

chagiti

New member
עונה!

.מה הכי מביך אותך בעולם?לא יודעת 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש?אני דיי בדיכאון 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו???????? 4.שעווה או סכין גילוח?שעווה 5.למה?כי אז לא צריך כל יומיים לגלח שעווה נשארת ליותר זמן! 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה?לא כ"כ 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית?לא 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת?הרבה 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם?מישהו...או מישהי..זה חסוי! 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת?בציור 11.ירק אהוב:עגבניה 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב?בא"י 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה?לא 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן?לא ההורים שךלי 15.ולמתרימים ברחוב?כנ"ל 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת?לא-אני לא מנסה 17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש?מה זאת אומרת 18.קניון אהוב:מלכה 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה?לא ניראה לי שאני אפיץ 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים:נתתי אני לא רוצה לכתוב

ואני....

1.מה הכי מביך אותך בעולם?שאתה ממש אבל ממש לא רוצה לפגוש מישו הוא מופיע לך מול הפרצוף ומתעקש לומר לך שלום...חההה 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש?ב"ה...אני דיי חולה כבר שבוע לא הלכתי לבצפר 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו? חחה מה הקשר?? 4.שעווה או סכין גילוח?סכין 5.למה?לא כואב..... 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה?לא ממש 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית?דווקא לא 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת?המון...כמעט כל מה שאני רואה...אלא אם כן יש בו חייזרים...אמאלה!!! 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם?סודי 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת?כל דבר שקשור בספורט 11.ירק אהוב:עגבניה 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב?בבית...חחה 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה? שחברה טובה עברה דירה נחשב? 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן?לא ...הם מפחידיפ אותי 15.ולמתרימים ברחוב? לא תפסו אותי אף פעם 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת?האמת...אתמול בלילה..סתאאם 17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש?חלש 18.קניון אהוב:בוא נגיד שאין כ"כ קניונים בסביבתי...אבל אני חושבת שהנגב בב"ש... 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה?האמת שאףפם לא עשיתי את זה..... 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים:חיים טובים מלאים בהמון שמחה!!!!! בעזרת ה'!!!

MK respect

New member
אני!!:)

1.מה הכי מביך אותך בעולם?המון!! 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש?פסדר!!לא להיט!! 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו?אממ..לאידעת:) 4.שעווה או סכין גילוח?מכונה!!חחח... 5.למה?כי זה הכי טוב!!!שעווה זה צריך לחכות שיצמחו פוול ואז אני יצטרך להסתובב שעירה לחלוטין עד שאני יוריד וסכין תוך יום צומח וכל פעם צומחים גם יותר שערות ויותר מהר...!!!קיצור מכונה הכי טוב!! 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה?אמממ..נראלי שכן..!כאילו יש דברים שכן וי דברים שלא... 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית?לא.. 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת?הרבהה!! 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם?אבא,חבר שלי ו4 החברות הכי הכי הכי!!! 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת?הרבהה!!שירה,ריקוד,ועוד פווולים!! 11.ירק אהוב:מלפפון עגבנייה וגזר 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב?לטייל בגולן!! 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה?אממ...לא נראלי...אבל כיום אנלא בוכה עם דמות אבל אני עצובה שגמרתי ת'גן ות'בפר היסודי!!כאלה חיים עשינו שם... 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן?כן.. 15.ולמתרימים ברחוב?כן.. 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת?לא!! 17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש?כן!כאילו אני בנאדם שפעם בפוול זמן תראי אותו בוכה!!וכאלה... 18.קניון אהוב:שונאת קניוניםםם!!!! 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה?כשאני אמצע שאלון יאפה... 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים: שיהיה לי רק טוב!!ובעז"ה אני יפסיק לעשות שטויות בבצפר ובחיים ואני יתחיל להיות רצינית ואז אולי אני אקבל תעודת בגרות...חחח..ורק בריאות!!אושר!!ועוד...

MK respect

New member
יעריתי!!

יעריתי יא מעפנההה!! את באת איתי רק פעם אחת וזה היה לסרט של סלרקום...חחח... חוצמזה אני הולכת לשם רק לפעמיים..כשאין מקום אחר ללכת אליו לקנות בגדים(שונאתתתת לקנות בגדים!!!!!) ובימי חמישי פעם ב...לסרט של סלקום!!!ו...עם מעיין לאכול בסבארו...חחח..!

עונההה

1.מה הכי מביך אותך בעולם?לא חשבתי על זה
2.מה שלומך ברגעים אלו ממש?הכל טוב תודה
3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו?תשאלו את המורה למדעים...... 4.שעווה או סכין גילוח?הממממממ 5.למה?כי לשניהם יש גם יתרונות וגם חסרונות
6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה?די...... 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית?נורבגית עוזר לך??
8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת?הרבה!!! 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם?אולי.....אמא שלי?? 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת?בריקוד.....חחחחח אני נראית כמו מפגרת עם תעודות....
11.ירק אהוב:חסה!! 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב?בקניון!! חחח זה נחשב לטייל?? 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה?המממ כשחברה שלי טסה לטורקיה זה נחשב?? (לגור,לא לטייל) 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן?כן 15.ולמתרימים ברחוב?כם ברור....... 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת?לא....אני לא שרוטה
17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש?לא יודעת...... 18.קניון אהוב:חוצות אלונים
19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה?מתי שיהיה לי כוח....... 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים:שיהיה בקלות ובכיף!!

אני! (בואנה נעשיתי מכורה לשאלונים..

.מה הכי מביך אותך בעולם? אמממ... לא לפורום 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש? בסיידר, יהיה יותר טוב! =) 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו? לבטן שלי, עכשיו אני מבינה למה היא נפוחה! החורים האלה!! 4.שעווה או סכין גילוח? שעווה!!!!!!!! ורק! אל צעזו לעשות גילוח! 5.למה? כי זה מקטין ת'שערות, וגם צריך לעשות פחות פעמים.. 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה?לא... 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית? לאא.. 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת? 7 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם? הדסוש 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת? כישורי שפות :p 11.ירק אהוב: אנערף?? 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב? אהבתי להסתובב בכרמל.. מכירה את כל המסלולים!! 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה? בטח.. כשטסתי 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן? כע.. 15.ולמתרימים ברחוב? כע... 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת? מהה? 17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש? חזק, אבל יש שבירות 18.קניון אהוב: גרנד, ווישנגטון סקוור 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה? מיליון שנה, סגרנו? 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים: לחזור לארץ מנסיבות טובות בלבד!! היה כיף.. =)

ה ו ד י ש

New member
עונה

1.מה הכי מביך אותך בעולם? כשנותנים לי מחמאות.. 2.מה שלומך ברגעים אלו ממש? ב"ה בסדר. 3.כשאוכלים בייגלה,לאן נעלם החור שלו? אני לא מתה על בייגלה... 4.שעווה או סכין גילוח? סכין גילוח. 5.למה? כי לא תמיד חייבים לסבול 6.האם את/ה טיפוס זורם?אם כן,עד כמה? אני לא תמיד זורמת, רק כשאני במצב רוח. 7.יודע/ת כמה מילים בהולנדית? חח לא... 8.כמה סרטים בערך את/ה אוהב/ת? יש הרבה... 9.מי האדם הקרוב אליך ביותר בעולם? כרגע אין ממש אדם כזה. 10.במה את/ה הכי פחות כשרוני/ת? אממ...אולי ציור? 11.ירק אהוב: עגבניה 12.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל/להסתובב? בחוף הים 13.האם בכית פעם בגלל איזו שהיא תקופה בחייך שנגמרה? יכול להיות, לא זכור לי. 14.האם תרמת אי פעם כסף לקבצן? כן 15.ולמתרימים ברחוב? כן 16.האם קרה לך אי פעם שניסית לישון על האף והצלחת? חחחח לאא 17.את/ה אדם חזק מבחינה נפשית או חלש? מתארים אותי כטיפוס חזק. 18.קניון אהוב: אין כזה. 19.מתי תפיץ/י פה שאלון בפעם הבאה? אין לי מושג...נראה כבר... 20.תן/י לעצמך איזה איחול להמשך החיים:אושר, בריאות, פרנסה טובה והמון הצלחה.

למעלה