היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים../images/Emo20.gif

איך לפרוץ קדימה לעבר עתיד חדש? איך ממשים פריצות דרך בחיים האישיים? עדנה איש-שלום מאמנת אישית ועסקית תענה על שאלות אלה ואחרות הערב בשעה 20:00 בפורום השנה שלי-תוכנית לשינוי
תזכורת אחרונה: נפגשים בכיכר! היום ב 15:00 ניצור את הכריכה האנושית הגדולה בעולם בכיכר רבין בתל אביב

Hinamori

New member
נצל"ש ^__________^

אני הולכת !!1 להפגש !!1 עם !!1 מלפפונישייזנהמעגאיע ועוד אנשים לא מפה D= אניאני !!1 מאושרת.

נפגשנו, יאי! ^__^

יש לי את ווליומים 1 ו7 של בליץ'! ודף שכתוב עליו "אני לא פאנגירל" שהסתובבתי איתו בגג.3: חיבקתי את כולן, חוץ מנהמה שמחצה אותי למדיי.OO;; וכשהגעתי לעזריאלי חיכיתי לחנ והעיניים שלי עדיין צורבות מהניסיון למצוא מישהי ספציפית בין כל האנשים, עם שיער חום, חולצה לבנה וכפכפים צבעוניים.. וגם צווחתי בבהלה בצורה מאוד לא מכובדת כשראיתי את גיגית.T__T היא רדפה אחרי בקריאות "יאוי!" וזה היה מפחיד;; כאילו שהשיחת ועידה ההיא לא הספיקה... .__.; ישבנו בגג ולכל אחת היה שלט, ולמישהי אחת היה "כאן פאנגירלז רצחניות!" או משהו בסגנון, אז לקחתי דף ועיפרון וכתבתי "אני לא פאנגירל!" והסתובבתי עם הדף כלזמן מורם ואנשים הסתכלו עליו מוזר.O.O;; וראיתי את נוגע ודפנה~! אני וחנ באנו איתן באוטובוס לקומיקאזה. ^O^ למרבה הבושה, אני דיי קיפצתי בדרך לשם. P= ו..שייז!!!!111 תוכלי לשלוח לי את התמונות שצילמת? ^__^

Sheiz

New member
תספרי איך שפגשת אותי ^__^

בין כל האנשים ויש לי את התמונה ^______^

Sheiz

New member
XD העיקר שזיהית

אני בהתחלה לא קלטתי ^^ אבל בא לי לתת לך שוב בוקי ^_^

Hinamori

New member
את כן פאנגירל.

וזה היה "כאן פאנגירלז מסוכנות, נא לא לטף או להאכיל" ובאו אנשים וליטפו אותן XD

Fay Wood

New member
נמ, נצל"ש בקשה למי שהולך ../images/Emo168.gif

לאייקון מחר ומגיע למפגש יומראשון- אמאמ, האם יהיה סיכוי ש..שיבוא למישו לקנות לי חולצה שחורה קאשוחה ואפלה של אייקון ואני אחזיר לכם כסף ביומראשון ביחד עם חיבוקגדול ותודענקית? *-* אונאגאיי? ;; *פאפיפייס* אם מישו ער OO;

אני מכינה לעצמי אחת../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

זה יכלול: 1.בליץ' 2. את הבאג המסחרי שלי באגי==>
אבל בינתיים- תראו מה עשיתי!

זה היה באחת בלילה!

וד"א- נלחמתי עם זה. רציתי גם כתובת "הכי מגניבים בעולם" אבל לא יצא לי>< אני שונאת כשדברים כאלו קורים.

למעלה