היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo24.gif

הערב ב-19:00, חבר הכנסת אהוד רצאבי ממפלגת שינוי מגיע לענות על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום יזמות וניהול עסק
בשעה 21:00 תתארח בפורום שורשים משפחתיים פרופ´ רות קרק, מן המחלקה לגיאוגרפיה, הפקולטה למדעי החברה, האוניברסיטה העברית בירושלים. האירוח יעסוק במקורות למחקר ביוגרפיות אישיות ומשפחתיות בארץ ישראל בשנים 1948-1800. ניתן להעלות שאלות בשרשור בפורום כבר עכשיו
עירית קליינר-פז, היועצת הזוגית של הדרמה היומית "בטיפול" תגיע ב- 22:50 להתארח ב-BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום בטיפול לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

D4Ever

New member
נצל"ש

הינה ההום וידאו של SOD שדאגי מלקק לדייב את הפיטמה תהנו (זה מהאתר של דאגי)

lollipop1

New member
../images/Emo99.gif

סליחה על הבורות... אבל מי המושלם הבלונדיני? (לא ג'יימס!) ואיזה שיר זה שברקע? נממ טנקס :)

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif

המושלם הבלונדיני הוא: דייבבבבבבבבבבבבבב
@#$@%!$%#!$%!# יש לי חולשה מיוחדת לבנאדם הזה!
הוא מ- Son Of Dork הלהקה החדשה של ג'יימס! והשיר בקרע זה השיר: Ticket Outta Loserville של Son Of Dork!
ואם עדיין לא שמעת אותם.... מומלץ מאודדדדדדד!

oriaaaa

New member
נצל"ש- שאלה

למישהי יש את הקליפ של ultraviolet באיכות טובה? או אם לא איכות טובה אז איכות שרואים משו? אם אני לא טועה מישהי פעם העלתה פה את הקליפ אבל לא עבד לי...

L u L i1

New member
נצל"ש

למישהי יש פה על המחשב את כל השירים של וונדרלנד בגירסת האלבום?? ז"א...לא גירסת רדיו וכאלה...אלא באיכות טובה.......?

למעלה