היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo39.gif

הערב ב- 20:00, במסגרת רצועת הספורט של תפוז וערוץ ספורט 5, יתארח שימי ריגר ב- BlogTV ויענה לשאלותיכם בנושא כדורסל וה- NBA. אתם מוזמנים להכנס לשידור דרך פורום כדורסל.
החל מהיום בשעה 20:30 ועד יום ראשון ב- 9:00 בבוקר יתקיים בתפוז סופשבוע עברי לידר. אתם מוזמנים להכנס לבלוג TV ולצפות בקטעי וידאו מארכיון תפוז אנשים של עברי לידר, קליפים והקלות מהופעות חיות, וכמובן- ראיון מיוחד שעברי העניק לנו לפני מספר ימים בו ענה על השאלות שלכם. בנוסף, חגיגה בפורום המעריצים: גם אתם יכולים לזכות בסינגל או כרטיס להופעה. אז למה אתם מחכים
לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
לרגל יום איכות הסביבה העולמי וחג השבועות, שקשור קשר הדוק לטבע ולסביבה, פורום איכות הסביבה פותח בתחרות מאמרים נושאת פרסים בנושא מיחזור. ממחזרים, כותבים, משפיעים וזוכים

HoNey Girl1

New member
../images/Emo115.gifנצל"ש....../images/Emo92.gif

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על שירים של מקפליי?

beyonce3

New member
בטח!

את חדשה פה במקרה?
...או שהצטרפת כבר??סורי אם כן...את כנראה לא נכנסת לפה הרבה..(או שאף פעם לא נכנסת/כתבת....)....אז ככה: -Room On The 3rd Floor -Not Alone -5 Colors In Her Hair

beyonce3

New member
../images/Emo45.gif

צודקת!כולם באמת ממולצים בחום..לא ידעתי מה בדיוק לרשום..אז רשמתי את אלו שאני אישית הכי אוהבת..אבל בתכלס כולם מעולים!

beyonce3

New member
../images/Emo2.gif

זה קרה לי שוב פעם!זאתי כבר הפעם ה-4 שקורה לי..שהודעה שאני שולחת מתקבלת בדיוק באותו זמן במקביל למישהו אחר!!!!!!!

כן שמתי לב לזה גם....../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

אלה זה כבר מתחיל להפחיד!
אולי יש לך כוחות על טיבעיים....

beyonce3

New member
../images/Emo123.gif

את זה ידעתי תמיד..יש לי טרמינל כל הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!...סתם..זה צירוף מקרים..אולי את הזאת עם הכוחות העל טיבעיים?

חחחחחחח אולי....../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif ../images/Emo80.gif

כבר איזה 3 פעמים קרה לי שצרחתי ומשו בבית שלי ניכבה.... פעם אחת רבתי עם אמא שלי ופתאום נתתי צרחה והטלויזיה ניכבתה.... זה היה מפחיד.... חחחחחח
מצד שני.... לך זה כל הזמן קורה הקטע של השליחת הודעות באותו זמן.... אז אולי לך בכל אופן יש כוחות על טיבעיים....?

beyonce3

New member
אולי...

קרה לי פעם שהתקלחתי ובטעות חפפתי את השיער עם הסבון,ולא עם השמפו..ובדיוק באתי להגיד לעצמי "מה את עושה?!",ובדיוק אמא שלי צעקה על כלבה שלי ואמרה "מה את עושה?!"....וזה קצת הבהיל אותי..אבל אני חושבת שפשוט הצעקה הפחידה אותי..חעחעחעח..דיברת על צעקות..אז זה הזכיר לי...

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה |4u|

אני שחר.. תהני
אם אפשר לשאול מאיפה את מכירה אותם?

PunK RocK 1o1

New member
כולם!

והנה כולם: דיסק: Five Colours In Her Hair Obviously Room On The Third Floor That Girl Hypnotised Saturday Nite Met This Girl She Left Me Down By The Lake Unsaid Things Surfer Babe Not Alone Broccoli לא דיסק: All About You Get Over You Guy Who Turned Her Down Lola You've Got A Friend ברוכה הבאה

beyonce3

New member
פששששששששששששששש

השקעת!
למרות שכמובן יש להם עוד כל מיני גירסאות שלהם....חעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחעחע

loner in love

New member
בלא דיסק../images/Emo26.gif

יש גם Memory Lane וקאוורים כמו She Loves You Help תוסיפו לי אם פספסתי משו

למעלה