היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo39.gif

דב הכהן, סגן מנהל הספריה במכון "יד בן צבי" בירושלים מתארח הערב בשעה 21:00 בפורום שורשים משפחתיים. האירוח יעסוק במקורות למחקר יהודי המזרח בספרית המכון.
מחר בשעה 9:00 בבוקר יתארח בפורום הריון ולידה גיל עדני מחברת מדיסל המתמחה בשימור דם טבורי ויענה לשאלות הגולשים בנושא
פורום למען הקהילה בתפוז שוב נחלץ לסייע, ואנו זקוקים לעזרתכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56349335

f10

New member
למה הם נהיו כתומים במקום כחולים../images/Emo35.gif

aviGODFATHER

New member
למה איכס ../images/Emo35.gif ההתנקות זה חרא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מתנחל ואני לא חוסם כבישים או תומך בזה, אבל אני לא תומך בהתנתקות המטופשת הזאת... ותראו שבסוף היא לא תצא לפועל
מתי יבינו שעם הערבים האלה אי אפשר לעשות שלום
|סרט-כתום-על-האנטנה-של-האוטו|

היא תצא ועוד איך תצא

והתנתקות זה מעולה. סוף סוף להפסיק להרוג חיילים שצריכים לשמור על אנשים שמתעקשים לשבת בשטחים שלא שלנו, מתעקשים לשבת באמצע הערבים ואז להתפלא שהפלסטינאים מנסים להרוג אותם. תאמין לי שאם לך היו כובשים את המדינה, אתה היית נלחם בכל הכוח להחזיר אותה חזרה. מה היה כשהבריטים שלטו בארץ? אז כל האירוגנים האלה, האצ"ל, הלח"י, נראה לך שהם לא עשו פה פיגועים? אנחנו לא יותר טובים מהם.

ayala65

New member
אבל זה נשמע לך הגיוני

לצאת מהשטחים האלו בלי הסכם כלשהו ובלי תוכנית ממשית לאן להעביר את כל אלו שלא צריכים להיות שם? לי זה לא כ"כ נשמע הגיוני.. ממש לא.

ובאמת נראה לך שיחליטו ככה

סתם לפנות אנשים מבלי שלא יהיה להם לאן? טעות בידיך! וודאי שזה לא נשמע הגיוני, כי זה לא נכון.

ayala65

New member
עובדה .

אי אפשר להכניס את כולם בניצנים . זה פשוט..יש יותר מידי מתנחלים כדי שזה יהיה רק שם . אין להם ממש מקום.. לא הכינו כלום עדיין. ההתנתקות צריכה להיות מבוצעת- אבל רק עוד כמה שנים.. כשהכול יסתדר.

ברור שלא!

בלי הסכם כלשהו מילא אבל בלי תכנית איפה לשים את האנשים האלה? מה פתאום. ישימו אותם בניצנים.

aviGODFATHER

New member
איזה שמאלנים../images/Emo70.gif(שתי התגובות שמעליי)

אל תשכחו שלפני כמה עשרות שנים, כשבשלטון היה הליכוד האמיתי (ולא ה"ליכוד" של שרון) הממשלה עודדה התיישבות באיזורי ההתנחלויות ועכשיו הם מפנים אותם. אל תשכחו שזאת המדינה שלנו וזה כולל את כל עזה והם השתלטו על השטח הזה. נראה לכם שארה"ב הייתה מוותרת ככה על הוואי למשל
חוצמזה שלערבים יש המון מדינות ערביות ולנו היהודים יש רק מדינה אחת קטנה שהיא מדינה יהודית ורוצים לקחת לנו חצי ממנה. ושרון הוא בוגד, כי בקמפיין שלו לבחירות הוא אמר "דין נצרים כדין תל-אביב" ובינתיים לא מפנים את ת"א.

ayala65

New member
לא שירשרת אליי.. זה בסדר

חוצמזה שאני מסכימה איתך לחלוטין . אתם קולטים שכל המסע בחירות של מצנע [מפלגת העבודה- למי שלא קלט] היה שהוא רוצה לפנות את השטחים?! המדינה הצביעה לשרון כדי שההתנתקות לא תבוצע ובסוף שרון הלך וביצע את מה שהשמאל רצה- התנתקות . רק לי זה נורא מוזר? כנראה שכן

aviGODFATHER

New member
אני יודע שלא שרשרתי אליך אבל זה

נראה כאילו אני מדבר אליך... ולא רק את חושבת שזה מוזר ששרון עושה פעולות שהעבודה רצו לעשות. בוגד כבר אמרנו?

איימיס

New member
אוקיי...

אני מסכימה לגמרי עם כל אלו שאומרים שההתנתקות זה לא פיתרון ישיר לכל מה שקורה בארץ אבל זה לפחות דרך או ניסיון לפיתרון. זה נכון שהממשלה עודדה התיישבות באזורים של ההתנחלויות אבל עכשיו הם מפנים אותם בגלל שאי אפשר להשאיר את המצב ככה! מה יהיה אם נשאיר את המצב ככה? אז זה כן יפתור את הבעיות? כל האנשים שגרים בהתנחלויות מסכנים את עצמם יותר מידיי ולא ייצא מזה שום דבר. אני אישית תומכת בהתנתקות רק בגלל שזה נסיון כדי לפתור את כל מה שקורה בארץ. מצד שני אני מבינה שזאת הארץ שלנו ואת האנשים שאומרים שאסור לנו לוותר עליה ואת המתנחלים שקשה להם לעזוב את ההתנחלויות כי חלק מהאזורים האלו באמת מדהימים אבל לפחות אפשר לנסות ועדיף מאשר להשאיר את המצב ככה...

למעלה