היום בתפוז אנשים

f10

New member
מסכים עם כל מילה

(באמת שיצא ממש במקרה שגם את הולנדית) לא רציתי להכנס לזה, אבל השהות שם זה באמת לא מועיל (למרות שזה שטח ששייך לנו), וההתנתקות היא מציאת דרך לפתרון. מה שכן, אח"כ הערבים צריכים לשבת בשקט, או אפילו להתפנות משם (לירדן/מצריים או כל מדינה ערבית אחרת שתקלוט אותם. אגב, מעניין שהמדינות הערביות תומכות בפלשתינים, אבל אף אחת מהן לא מוכנה לקבל לתוכה מהפלסטינים) ואני אישית דווקא די ימני, ואני תומך בקמפיין של ליברמן (תרגעו, אדיר מילר סתם צחק שהוא אמר שהוא רוצה להרוג את כל הערבים). בשורה התחתונה ליברמן מציע את הפתרון הכי טוב: הוא אומר, למה שאנחנו נפנה את היהודים מהשטחים, ובארץ ישראו ערבים
צריך לחתור להסכם מדיני כך שיהיה טרנספר מ2 הצדדים. לא מספיק שאנחנו נפנה את כל היהודים מהשטחים, אלא צריך גם שכל הערבים יטרונספרו אליהם (במסגרת הסכם). ואני חוזר: כל הערבים. כוול אלה שביפו ובחיפה וחלקם כבר נטמעו חלקית בארץ. כ-ו-ל-ם.

ayala65

New member
זאתי לא הבעיה .

זה הגיוני לצאת משם . אחרי שיש הסכם ואחרי שיש תיכנון איפה לדחוף את כל המתנחלים . הרעיון עצמו לא רע.. הבעיה היא התכנון של הממשלה וסטאף .

'השתלטו על השטח הזה'

אתה לא קולט שאין להם איפה לחיות? אין להם מדינה, אין להם בית, מה אתה רוצה שהם יעשו!? הם טוענים שהשטח הזה היה שלך תראה לי הסכם חוקי שאומר שהשטח הזה של המדינה שלך? אתה לא תמצא, כי אין כזה.

aviGODFATHER

New member
עזה זה חלק מא"י ולא משנה מה תגידי

אני לא יודע איפה את חיה אבל עזה היא חלק ממדינת ישראל. האו"ם קבע לפני כמעט 60 שנה שמגיעה לנו מדינה ושהיא תהיה בא"י. עזה היא אפילו לא שטח כיבוש כמו רמת הגולן, או סיני שהחזרנו. ומה זה השטויות עם הסכם שזה שלנו? מה זה אמור להביע? ראית את המפה של א"י? עזה זה חלק מהמדינה שלנו וזהו

Aviad1987

New member
יפה .. ../images/Emo13.gif

הבנתי שהשנה הוא היה קל בצורה יוצאת דופן. לא?

f10

New member
איך את יודעת../images/Emo35.gif

איך אפשר לבדוק
מתי עשית את הבגרות
השנה

על 90 ../images/Emo46.gif

המורה הזונה הגישה אותי על 90 אפילו שהיו לי ציונים מעולים בשנה וקיבלתי 96 במגן רק כי הברזתי מלא אבל מה אכפת לה?! אני יודעת אנגלית בלי להיות בשיעורים אז למה סתם להיות כלבה מסריחה

Angelus

New member
כי הם מסכנים, מבינה?

מורים זה עם מסכן, מלא רחמים עצמים וביטחון עצמי ששואף לרגליים.

תודה ../images/Emo25.gif

נשתדל להבריז פחות שנה הבאה, אבל זה ממש קשה. גם ככה הברזתי רק 19 שעות המחצית הזאת!

למעלה