היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

הערב בשעה 18:00 אוסנת בן ברוך, קוראת בקלפי טארות תתארח לייב ב-BlogTV. במהלך האירוח אסנת תסקור את 22 קלפי הארקנה הבכירה ותתן הסבר באמצעותו כל אחד מהגולשים יוכל למצא את הקלף האישי שלו.
בשעה 20:00 חברי להקת הרוק האגדית "משינה" מגיעים להתארח LIVE ב-Blog TV של תפוז אנשים ובפורום משינה. לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
בשעה 21:00 ד"ר שולמית בן יצחק, פסיכולוגית אחראית במרכז לבריאות הנפש של האישה, תגיע להתארח, תציג את פעילויות המרכז וכן תענה על שאלות הקשורות לבריאות הנפש של האשה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום פמיניזם
תפוז אנשים ו- NMC מחלקים לכם 3 כרטיסים זוגיים להופעה של אפרת גוש . רוצים לזכות בכרטיס? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=989&msgid=62283748

-בעזרתך אבא-

אני מעתיקה לפה שאלון שכתבו בקומונה שלנו... זה גם לבנות למרות ש**** החוצפן כתב את זה בלשון זכר!!! אה, ועשיתי העתק הדבק אז אל תתיחסו למשפט הראשון! טוב, נדלג על השאלות המעפמות האלה של ההתחלה, כי כולנו מכירים אחד ת'שני.. 1. באיזה שעה אתה קם בבוקר? 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה? 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!) 4. מה עניינים? 5. מס' משתמשים באייסיקיו: 6. ובמסנג'ר: 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון? 8. אפשר לדעת את השמות? 9. פורום או קומונה? 10. אתר אינטרנט אהוב: 11. אתר אינטרנט שנוא: 12. יום אהוב בשבוע: 13. ובטח יש לך גם יום שנוא: 14. גונב או גנוב? 15. חומד או חמוד? 16. שיר אהוב: 17. שיר שנוא: 18. חג אהוב בשנה: 19. חג שנוא בשנה: 20. לסיום-איך קוראים לך?

-בעזרתך אבא-

טוב, נדלג על השאלות המעפמות האלה של ההתחלה, כי כולנו מכירים אחד ת'שני.. 1. באיזה שעה אתה קם בבוקר? 6 וחצי 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה? 9 וחצי 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!) כתום 4. מה עניינים? ב"ה סבבה אגוזים (נדבקתי מאחותי... חחח...) 5. מס' משתמשים באייסיקיו: אני משתמשת באייסיקיו של אחותי, יש לה בערך 70-80 בלי להגזים. 6. ובמסנג'ר: אין לי. 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון? אין לי פלאפון. 8. אפשר לדעת את השמות? --- 9. פורום או קומונה? קומונה. 10. אתר אינטרנט אהוב: וואללה. 11. אתר אינטרנט שנוא: תפוז. מתחיל להיות משעמם. 12. יום אהוב בשבוע: שבת. 13. ובטח יש לך גם יום שנוא: שישי (אבל רק בצהרים) 14. גונב או גנוב? מה?! 15. חומד או חמוד? חמוד 16. שיר אהוב: אמצע הלילה בכפר 17. שיר שנוא: השיר של התכנית סוף הדרך. 18. חג אהוב בשנה: חנוכה... והשנה>>> אילת!!! 19. חג שנוא בשנה: יום העצמאות - לא חג! יום האהבה - לא חג! 1 באפריל - לא חג! הקיצר, למרות שזה לא חגים, כל הימים המעפנים של החילונים אני שונאת! 20. לסיום-איך קוראים לך? ימית..

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר?06:25 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה?00:00 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!)- אם זה לא קשור לפוליטיקה אז כתום. 4. מה עניינים? הכל טוב.. 5. מס' משתמשים באייסיקיו: הא? כמה יש לי ברשימה? 6. ובמסנג'ר: 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון? 123 8. אפשר לדעת את השמות? את כולם? לא, לא נראה לי. 9. פורום או קומונה? קומונה 10. אתר אינטרנט אהוב: תפוז
11. אתר אינטרנט שנוא: אממ.. אולי פורנו.. 12. יום אהוב בשבוע: רביעי.. או שלישי. 13. ובטח יש לך גם יום שנוא: חמישי 14. גונב או גנוב? גנוב 15. חומד או חמוד? חומד 16. שיר אהוב: עכשיו- סיגפו- בית הבובות 17. שיר שנוא: כל שיר של מאיה בוסקילה, רוני וכו' 18. חג אהוב בשנה: סוכות 19. חג שנוא בשנה: לא שונאת שום חג 20. לסיום-איך קוראים לך? נגה.

אני...

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר?7:00 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה?11:30 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!)כחול 4. מה עניינים?הכל טוב 5. מס' משתמשים באייסיקיו:לא יודעת במספר.. 6. ובמסנג'ר:לא יודעת.. 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון?איזה 200 8. אפשר לדעת את השמות?חחחחחח 200 אנשים?! 9. פורום או קומונה?קומונה... 10. אתר אינטרנט אהוב:תפוז 11. אתר אינטרנט שנוא:נענע 12. יום אהוב בשבוע:שבת 13. ובטח יש לך גם יום שנוא:האמתי שאין לי 14. גונב או גנוב?גנוב 15. חומד או חמוד?חמוד 16. שיר אהוב:כמה פעמים של שירי מיימון שיר מהמם... 17. שיר שנוא:אין לי... 18. חג אהוב בשנה:פורים 19. חג שנוא בשנה:טו בשבט...אין חופש 20. לסיום-איך קוראים לך?ירין

MK respect

New member
עונה!!=)

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר?רבע ל8 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה?אנא עראף...בין 11 וחצי ל2 בלילה... 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!)כתום!! 4. מה עניינים?ב"ה מעולה!!ואיתך?? 5. מס' משתמשים באייסיקיו:100+ 6. ובמסנג'ר:100+ 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון?200+ 8. אפשר לדעת את השמות?את רוצה לדעת את כל השמות??? 9. פורום או קומונה?אנא עראף..נראלי קומונה.. 10. אתר אינטרנט אהוב:לאידעת.. 11. אתר אינטרנט שנוא:לאידעת.. 12. יום אהוב בשבוע:חמישי שישי שבת 13. ובטח יש לך גם יום שנוא:ראשון שני 14. גונב או גנוב?גנוב 15. חומד או חמוד?חמוווווודי!! 16. שיר אהוב:כל השירי של מוקי,שייגעצ,מוניקה סקס,היהודים,משינה,דניאל סלומון,אביב גפן וכו'... 17. שיר שנוא:כל השירים של מאיה בוסקילה וחברותיה,כל שירי הראפ,וכל השירים שמחדשים... 18. חג אהוב בשנה:הרבה! 19. חג שנוא בשנה:לאידעת.. 20. לסיום-איך קוראים לך?מירי!=)

עונהההההההה

טוב, נדלג על השאלות המעפמות האלה של ההתחלה, כי כולנו מכירים אחד ת'שני.. 1. באיזה שעה אתה קם בבוקר? 5:00 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה? 3:00 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!) כחול. 4. מה עניינים? סבבה אגוזים (ממי נדבקתי?!) 5. מס' משתמשים באייסיקיו: 96 6. ובמסנג'ר: 82 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון?לא הרבה... בסביבות ה-50 8. אפשר לדעת את השמות? להתחיל??? לאאא... 9. פורום או קומונה? קומונה. 10. אתר אינטרנט אהוב: סרוג. 11. אתר אינטרנט שנוא: נענע. 12. יום אהוב בשבוע: שבתתתתת 13. ובטח יש לך גם יום שנוא: ראשון 14. גונב או גנוב? למה לגנוב, למה?? סתם סתם... 15. חומד או חמוד? חמודה! חחח... 16. שיר אהוב: --- 17. שיר שנוא: כל שיר של מאיה בוסקילה ורוני דואני. 18. חג אהוב בשנה: פסח. 19. חג שנוא בשנה: פורים. 20. לסיום-איך קוראים לך? אביחי.

עונה! אני מתה על שאלונים

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר? עשרים לשבע 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה?תלוי... 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!)כתום!!!מתה על הצבע הזה 4. מה עניינים? מצויין!!!ב"ה! 5. מס' משתמשים באייסיקיו:60 6. ובמסנג'ר:אין לי 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון?אין לי מושגג 8. אפשר לדעת את השמות? 9. פורום או קומונה?פורום 12. יום אהוב בשבוע:שלישי!היום הקצר וגם אמא שלי בבית וגם שישי 13. ובטח יש לך גם יום שנוא:שני!! 14. גונב או גנוב? מזתומרת? 15. חומד או חמוד?חמוד.... 16. שיר אהוב:קול גלגל של שוטי הנבואה 17. שיר שנוא:כל השירים של רוני סופרסטאר 18. חג אהוב בשנה:סוכות 19. חג שנוא בשנה:איןו כזה 20. לסיום-איך קוראים לך?אור מגנהיים

Moi../images/Emo3.gif

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר
6:45 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה
תלוי..בסביבות- 23:15...
3. כחול
כתום
(בלי קשר לפוליטיקה)-כחול
4. מה עניינים
הכל ס-ב-ב-ה
5. מס' משתמשים באייסיקיו: לא זוכרת..אבל קצת...
6. ובמסנג'ר: א-י-ן מסן
7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון
לא זוכרת 8. אפשר לדעת את השמות
למה מי אתה
9. פורום או קומונה
לרוב קומונה 10. אתר אינטרנט אהוב: האתר שלי והאתר הרישמי לאמה ווטסון
11. אתר אינטרנט שנוא: כל אתר שמכיל חומר דפוק וגס 12. יום אהוב בשבוע: שישי 13. ובטח יש לך גם יום שנוא: רביעי,שלישי(נגה,בדיוק ההפך ממך...LOL) 14. גונב או גנוב
גנוב
15. חומד או חמוד
חומד 16. שיר אהוב: יש הרבה..אבל במיוחד- You Are My Sunshine 17. שיר שנוא: כל שירי הדיכאון למיניהם..ומזרחית.. 18. חג אהוב בשנה: כל חג אבל במיוחד-סוכות,פסח
19. חג שנוא בשנה: אין 20. לסיום-איך קוראים לך
ריקי/יסמין...

אה חחה סבבה

גם לי יש 2 שמות... קוראים לי אור לאה אבל אני לא אוהבת שקוראים יל לאה...

chagiti

New member
עונה..

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר?6:45 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה?23:00 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!)כתום(ברור) 4. מה עניינים?סבבה 5. מס' משתמשים באייסיקיו:אין לי 6. ובמסנג'ר:מי שרוצה שיגיד לי 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון?40 8. אפשר לדעת את השמות?לא 9. פורום או קומונה?פורום 10. אתר אינטרנט אהוב:אני אוהבת הרבה 11. אתר אינטרנט שנוא:אני שונאת הרבה 12. יום אהוב בשבוע:יום רביעי 13. ובטח יש לך גם יום שנוא:שלישי 14. גונב או גנוב?גנוב 15. חומד או חמוד?חמוד 16. שיר אהוב:יש מלא שנראה לי שלא יהיה מקום! 17. שיר שנוא:אין כזה 18. חג אהוב בשנה:סוכות 19. חג שנוא בשנה:שבועות 20. לסיום-איך קוראים לך?חגית

ה ו ד י ש

New member
עונה...

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר? 7 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה? אממ תלוי. אבל זה נע בין 10 ל1. 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!)כחול. 4. מה עניינים? ב"ה... 5. מס' משתמשים באייסיקיו: 67 כרגע. 6. ובמסנג'ר: 30 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון? לא זוכרת ואין לי כוח לבדוק.
8. אפשר לדעת את השמות? זה ארוך מדיי. 9. פורום או קומונה? פורום 10. אתר אינטרנט אהוב: אין 11. אתר אינטרנט שנוא: אין 12. יום אהוב בשבוע:ראשון 13. ובטח יש לך גם יום שנוא: חמישי 14. גונב או גנוב? גונב 15. חומד או חמוד? חמוד 16. שיר אהוב: זה כל הזמן משתנה אצלי..כרגע זה: BAD DAY 17. שיר שנוא: אממ אין. 18. חג אהוב בשנה:פסח, סוכות, שבועות (שלושת הרגלים חח) 19. חג שנוא בשנה:אין חג שנוא אבל אני לא כל כך אוהבת את ט"ו בשבט. 20. לסיום-איך קוראים לך? הודיה

עונהההההה../images/Emo13.gif

1. באיזה שעה אתה קם בבוקר?7:30 2. באיזה שעה אתה הולך לישון בלילה?בין 11 ל12 וחצי 3. כחול? כתום? (בלי קשר לפוליטיקה!)כתום 4. מה עניינים?סבבה 5. מס' משתמשים באייסיקיו:30 6. ובמסנג'ר:105 7. מס' שמות בספר טלפונים של הפלאפון?לא הרבה, 30 8. אפשר לדעת את השמות?לא...חחחח 9. פורום או קומונה?קומונה 10. אתר אינטרנט אהוב:תפוז, ynet 11. אתר אינטרנט שנוא:לא יודעת 12. יום אהוב בשבוע:רביעי 13. ובטח יש לך גם יום שנוא:ראשון 14. גונב או גנוב?גנוב 15. חומד או חמוד?חמוד 16. שיר אהוב:אמצע הלילה בכפר, אהבה קטנה 17. שיר שנוא:כל השירים של מאיה בוסקילה ושירי דיכאון 18. חג אהוב בשנה:פסחח 19. חג שנוא בשנה:אין אחד כזה 20. לסיום-איך קוראים לך?שירה

למעלה