היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

bustedit

New member
נצל"ש- שאלה

אתן רוצות שאני יפסיק לעשות ת'פינה "שידוכים"? כי אני פשוט רואה שאפח'ת לא טורחת להצביע חוץ מ2 וחצי ילדות אז חבל שאני יתאמץ סתם..
וזה גם מעליב שאני טורחת ועושה את כל וזה ובסוף אתן בכלל לא מצביעות..

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אל תפסיקי.. אל תתייאשי כל כך מבר
זאת אחלה פינה

bustedit

New member
מוזר שדווקא את אומרת את זה..

כי את פשוט אפעם לא מצביעה..

DesertRose7

New member
מה הקשר אלי?

את רוצה להגי לי שבגללי תפסיקי את זה?! מה לעשות שבזמן האחרון בקושי יש לי זמן לעצמי.. אז בטח שלפורומים.. ובכלל בזמן האחרון (אותו זמן) אני גם מרגישה שאני כל הזמן צריכה להסביר את עצמי.. ואלה אני עדין מחכה למשהו..

Hip Hop star

New member
אוי...שכחתי../images/Emo122.gif

קודם כל שחר...אני ממש לא אוהבת את זה שמתייחסים אליי כאל טיפשה ושקרנית.... שנית,אני לא משקיעה בשביל מי שלא מכבד אותי... אין ממש צורך בשיחה הזאת למרות שדיברתי עם כמה אנשים..לא מהפורום הזה.... וטכנית גרמת לי להפר הבטחה אז לא משנה....את יכולה להמשיך לעשות את מה שעשית וזהו...כי אין לך ממש מצידך את הרצון חוץ מללעוג...אז למה בעצם את עושה את זה? באמת שאלה קשה...בכל מקרה שכחי מזה.....

DesertRose7

New member
אני לא גרמתי לך שום דבר

את זאת שבאת ואמרת לי! את תפסת לך בראש איזשהי סטיגה עלי ובאמת שאני כבר לא יודעת מה את רוצה ממני.. את באת אומרת לי בוי נפתח דף חדש.. לא הבנתי למה אבל אמרתי בסדר. אז מה את רוצה ממני?! לא חסרות לי בעיות עכשיו.. אני לא צריכה עוד אחת פה! ומי לעזאזל קרא לך טיפשה ושקרנית?!

Hip Hop star

New member
רוצה לריב?../images/Emo11.gif

כ"כ ידעתי שזה מה שיהיה.... ובאמת רואים שיש לך מספיק בעיות ואת לא צריכה עוד אחת...וזה לא משנה... ואין לי שום סטיגמה עלייך...את הזאת שחושבת שכולם מתרחקים ממנה כי את בדיכאון..כשתצאי מזה אז יהיה אפשר לנסות להגיע לאנשהו.... וגם לי אין ממש ראש לזה כרגע,ובטח כשאת לא ממש רוצה...אז פשוט בואי נרד מזה.... כי כל מה שייצא מזה זה ריב,אז דיי........

DesertRose7

New member
אני הבן אדם האחרון שיהיה בדיכאון!

אני שמחה ואוהבת את ההחיים שלי ונהנת מהם.. החיים יפים! ומה זה רוצה לריב? מה את ילדה קטנה?!

Hip Hop star

New member
תשובה!../images/Emo46.gif

קרין,בבקשה אל תפסיקי! זאת אחת הפינות שמעירה את הפורום שחצי מת. אין הבה תגובות,כי כמו שאמרתי לפניי שנייה..הפורום דיי מת,והפינה שלך דיי מחייה אותו ומקבלת הכי תגובות נראה לי. וחוצמזה תעשי כיף ל-2 וחצי בנות שכן מעריכות את מה שאת עושה
. אגב..איך אפשר להיות 2 וחצצי בנות?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif סמאש היטש../images/Emo3.gif

קליפים במחשב או בTV?

למעלה