היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

keep smiling

New member
כלכך. םם; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

והיו אצלנו המון אנשות שאכלו. ואני גםרציתי ;; אין כזה דבר צום לא חובה. אני אוכל אותם. ><;;

keep smiling

New member
חובה,חובה. :x ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אנחנו צדיקות! <: אומשו. צדיקות...XDD היום שאלו אותנו מה יוסף היה. "חכם!" "גדול!" "מגניב!" "קשוח!" ואז אני וחברהשלי החלטנו שהוא היה צדיק. ואז גילינו שצדקנו. D: ההשכלה הגבוהה, אכן. :x ---- אוכלללללל XX;;

אל תחשבו על אוכל.

לכו לראות את הדבר שהכי מגעיל אתכן- משהו שיגרום לכן בחילה. או פשוט תקחו ספר טוב וארוך. מאוד מאוד ארוך- כמוני. הבנדוד שלי מוזר- הוא אוהב לצום- הוא אומר שזה עושה אותו מסטול. כבר הזכרתי שיש לי בנדוד מוזר?

אני הולכת להעסיק את עצמי

במבחן של 3 שעות ו20 דקות נכון כיף לי? D: X_X אבל רעיונות טובים... אני אשמור את זה ליום כיפור >< ואכן בנדוד מוזר XD

Fay Wood

New member
אוכל זה דבר טוב.. ../images/Emo168.gif

מסכנה שלי ;; לעזור לך, אמ, לחשוב על משו אחר? ^^;

*ממצמץ* *נותן ביס במשולש פיצה *

צום??? וטפ? XDD למה לא לאכול? מממ אני צמא * שותה כוס קולה גדולה עם קרח* ...

*לאלחשוב על פיצה*

אוףףףף~! אני רעבה *קירקורי בטן סטייל אוריהימה**מרביצה לעצמי כמו אוריהימה**מחפשת עוד סרט להתחרע עליו (כרגע צפיתי בסרט האהוב עלי בפעם ה12500)*

keep smiling

New member
פיצה *-*; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

"Abducted by aliens, shot by faeries" אומר/ת: גו קיפי! גו קיפי! יו קן דו איט! "Abducted by aliens, shot by faeries" אומר/ת: D: "Abducted by aliens, shot by faeries" אומר/ת: פחות משעה. Keep smiling. [: אומר/ת: 20 דקות. םם; "Abducted by aliens, shot by faeries" אומר/ת: חצי שעה! >< Keep smiling. [: אומר/ת: 20 דקות םם; "Abducted by aliens, shot by faeries" אומר/ת: מתי נגמר? Keep smiling. [: אומר/ת: 18:46 Keep smiling. [: אומר/ת: ווטפ? שש? 0ס Keep smiling. [: אומר/ת: לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!11111111111111111 "Abducted by aliens, shot by faeries" אומר/ת: שיט! גם אני לא שמתי-לב עד עכשיו! מצטער, קיפי! XDDDD Keep smiling. [: אומר/ת: מיליייייי ;; "Abducted by aliens, shot by faeries" אומר/ת: מצטער, נו. נפלט לי. Keep smiling. [: אומר/ת: אבלבל, לאאאא ;; ---- כי כל העולם זון. הייתי. בטוחה. שהוא יוצא ברבע לשש. זוןןןן ;; פיצהפיצהפיצה ;;

למעלה