היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

עכשיו, ב 15:00 בפורום ספרים וספרות, מתארח דב אייכנוולד, מנכ"ל הוצאת ספרים וספרות. אתם מוזמנים לאירוח בפורום
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: אופנה ומותגים
דפנה זילבר, M.A בחינוך המיוחד עם התמחות בהוראת החשבון לגילאים הצעירים, תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותענה על שאלות בנוגע לפיתוח חשיבה מתמטית דרך משחקים ותנועה לילדי הגן ובית הספר היסודי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום הפרעות קשב ו ADHD.
ב 21:30 נשדר את הבלוג TV של יובל גורביץ', מוזיקאי רוק ותיק, לא מוערך ולא שגרתי. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

MarishA M

New member
יאיי!!

ממ גיתית אני מקליטה בכל מקרה..אני אוכל להביא לך את זה למפגש פורום אם אנשים פה יתחילו להזיז עניינים שאכן יהיה מפגש פורום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifטוב נאלץ להשתלט על בית של מישו../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif בכיף../images/Emo9.gif

AGENT SHESH

New member
אחלה.

הייתי אמור להיות בלונדון, אבל כנראה שלא יהיה בסוף, אז לפחות אוכל לצפות בזה..

למעלה