היום בתפוז אנשים

היי

ראיתי טריילר לסרט על מכונית ששמה הרבי... שלא יודעת איזה סוג זה אבל אני יודעת שזה לא קשור לפה אבל לא נורא.. שהמכונית הזאת היא חיפושית..והיא מהירה כזאת.. מה השם? הרבי ?

shawn 1

New member
סקיי קפטן

היי, שמעתי שבקרוב יהיה את הסרט "סקיי קפטן", עם גווינית' פאלטרו, אנג'לינה ג'ולי וג'ד לאו, בHOT, מישו ראה? יש למישו המלצות?? הסרט מעניין?

רועי123456

New member
בחינם??

זה גם מגיע ליס אבל לא לערוצי הסרטים זה מגיע לסרטים שמזמינים בכסף אצל הוט זה גם יהיה בכסף אוו בערוצי סרטים רגילים?

shawn 1

New member
........

הסרט יהיה בHOT TIME (בתשלום) .. ויש למישו המלצות על הסרט או יודע אם הסרט מעניין??

Fre3Style

New member
חח יש לי שאלה אליך.

אתה אוהב לפרסם פה סרטים בלי לראות אותם? כאילו, גם זה, גם הסרט עם המטוס. תפרסם סרטים שראית, שיהיה אפשר לדבר עליהם. מישהו אומר לך שזה סרט מאכזב. אז מה אם שמעת שהוא די הצליח. אותו אישית זה איכזב...

shawn 1

New member
.......

אני פותח שירשורים על סרטים שעוד לא ראיתי מכיוון שאני הול ךלראות אותם, ורוצה לדעת אם הסרט מעניין או משו כזה, וגם אם מישו ראה את זה... למה, זו בעיה???

Fre3Style

New member
תרגע.. לא אמרתי שזו בעיה.

אבל השאלה "מזתומרת סרט מאכזב??" לדעתי שאלה מטומטמת. כל אחד ודעתו. אותו זה איכזב. אין מה להסביר בזה.

סרט מפגר לאללה!!!

כולו מצולם על גבי מסך ירוק וSNL עשו פארדויה מוצלחת על זה. המשחק של גווינת יבשושי... אנג'לינה מפחידה... ג'וד לאו סתם בתור החתיך התורן. זהו!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

היום בשעה 18:00 פורום נוער שינוי מארח את חבר הכנסת ויושב ראש האופוזיציה יוסף טומי לפיד, שיענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
בשעה 20:00 יגיע ערן צור לפורום הרשמי שלו בתפוז ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשתתף.
הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך", יתארחו בפורום המודחים הטריים. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו לשרשור השאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1029&msgid=56600108
בעקבות הסרט: "מר וגברת סמית"- אנו מזמינים אתכם להשתתף בחידון ואולי תזכו בפסקול הסרט ובפוסטרים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34760 מחפשים תורמים למח עצם להצלת חייה של ילדה בת 5 החולה בלוקמיה אולי אתם מתאימים?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif סרטים שלא כל כך קשורים...../images/Emo46.gif

לנושא הפורום...

Aeon

New member
מה זה השרשור הלא קשור הזה?!

כרגיל shawn 1 אחראי...

למעלה