היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

היום בשעה 18:00 פורום נוער שינוי מארח את חבר הכנסת ויושב ראש האופוזיציה יוסף טומי לפיד, שיענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
בשעה 20:00 יגיע ערן צור לפורום הרשמי שלו בתפוז ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשתתף.
הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך", יתארחו בפורום המודחים הטריים. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו לשרשור השאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1029&msgid=56600108
בעקבות הסרט: "מר וגברת סמית"- אנו מזמינים אתכם להשתתף בחידון ואולי תזכו בפסקול הסרט ובפוסטרים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34760 מחפשים תורמים למח עצם להצלת חייה של ילדה בת 5 החולה בלוקמיה אולי אתם מתאימים?

נצלש, קשור לטופ מודל.

מעצבן אותי שכול פרק שיש עושים אותו נגיד על מישהי אתמול היה על טוקורה וקאסי וזה ועל זאתי עם השער האדום לא עושים כלום בלאט אני אפילו לא יודעת איך קוראים לה! מעצבן. :(

OhBaby

New member
קוראים לה ניקול.

ולמה לקלל ברוסית(תקנו אותי אם אני טועה) זה ממש לא לעניין.

tzlilonit1

New member
באמת חשבתי על זה ו:

ניקול לא מתלבטת כמעט,אבל היא טובה!

niranat

New member
היא מדהימה ../images/Emo99.gif אבל...

זה לא מספיק בשביל להיות טופ מודל. צריכה להיות לה גם אישיות בולטת וחזקה ומרשימה - כי יופי, שאת זה יש לה ובכמויות זה הבסיס אבל לא הכל, איך מקבלים חוזים!? איך מתקדמים בעולם הזה?! היא צריכה לדעת למכור את עצמה, היא צריכה שיתרשמו ממנה, שיאהבו אותה - ואת זה, לדעתי, היא לא תדע לעשות.

oOBAGIRAOo

New member
טובה? היא מעולה!

לה היה את התמונה הכי טובה באותו יום צילומים יותר מכולם! ואיזה? הנה: בתמונות קלואוז-אפ בפרסומת לתיקים ובפרסומת למשקה אנרגיה

niranat

New member
בפרסומת לתיקים...

לדעתי ליה-יה הייתה את התמונה הכי טובה. במשקה אנרגיה - התמונה שלה הייתה פשוט מדהימה, ב-20 רמות מעל כל הבנות האחרות.

niranat

New member
עניין של טעם

אבל לדעתי זאת פשוט תמונה מהממת, וזה לא ששל ניקול לא, פשוט של יה-יה מדהימה ביופיה

oshriti123

New member
../images/Emo45.gifגם לדעתי../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

והתמונה של ניקול בפרסומת למשקה אנרגיה היתה באמת מדהימה....

למעלה