היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

היום בשעה 18:00 פורום נוער שינוי מארח את חבר הכנסת ויושב ראש האופוזיציה יוסף טומי לפיד, שיענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
בשעה 20:00 יגיע ערן צור לפורום הרשמי שלו בתפוז ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשתתף.
הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך", יתארחו בפורום המודחים הטריים. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו לשרשור השאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1029&msgid=56600108
בעקבות הסרט: "מר וגברת סמית"- אנו מזמינים אתכם להשתתף בחידון ואולי תזכו בפסקול הסרט ובפוסטרים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34760 מחפשים תורמים למח עצם להצלת חייה של ילדה בת 5 החולה בלוקמיה אולי אתם מתאימים?

f10

New member
נצל"ש

היום משודרת בערוץ 10 הסדרה "םיק-אפ".

f10

New member
יאק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif השתגעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תני לי לנסח מחדש: היום משודרת בערוץ 10 בר רפאלי.

וואי

אתה לא מסוגל לכתוב הודעה בלי להוסיף קישור להודעה אחרת אה? חחחחחחחחחח ד"א מי שמשחקת שם את יעל הזאת שנשואה לעומר אז היא בת של חברים של ההורים שלי.. אז בשבילה ראיתי את הפיילוט.

בשיא הכנות שלא ניסיתי

וכן, זאת שבוגדים בה.. חח ובמציאות לאח שלה קוראים עומר בעע

f10

New member
נצל"ש 2

הציון המשוקלל שלי במתמטיקה (5 יח"ל, כל השאלונים): 77 (בגלל ציוני הגשה נמוכים יותר ממה שהגיע לי + ציונים נמוכים בבגרות בחלק מהשאלונים
) הציון המשוקלל שלי באנגלית (5 יח"ל, כל השאלונים + בחינה בע"פ): 95 (בגלל ציוני הגשה נמוכים יותר ממה שהגיע לי
) לא ציונים כל כך טובים, אבל מה שכן - אין יותר מתמטיקה ואנגלית
י"ב = שוק
אני בקושי אלמד ב-י"ב
נשאר לי: פיזיקה - מקסימום 6 שעות מחשבים - מקסימום 6 שעות ספרות - בערך 5 שעות אזרחות - בערך 4 שעות הבעה - בערך 3 שעות ספורט - שעתיים חינוך - שעתיים יש לי במקרה הכי גרוע (שהסיכוי שהוא יתקיים הוא כמו הסיכוי שראיין יתאסלם) 30 שעות = 5 שעות בממוצע כל יום במקרה הכי גרוע
(בגלל שהייתי ב-ט', י' ו-י"א בכיתות המואצות של מתמטיקה ואנגלית למדתי כל יום הרבה יותר מחמש שעות. סוף סוף אפשר לנוח)

dalida1988

New member
...../images/Emo163.gif

וואי כל הכבודדד אבל יש לך שנה שלמה תנצל את זההה ותשלים... כאילו תשפרר... (לא באנגלית) גם אני אני עולה עכשיו לי"ב.. אני לביינתים עשיתי רק 005 006..ויש לי שנה הבאה את 007 ואני יודעת שאני גם אשפר עוד פעם את 005 ו006 כי אני רוצה לנצל את המוסד המטומטם הזה -ביה"ססס עד הסוף חחחח סורי על החפירות..

f10

New member
יש מועד ב' במתמטיקה ביום חמישי

אח"כ אני פטור מזה כל השנה. אין לימודים (רציניים). חוץ מזה, אני אתקבל לאוניברסיטה (נורמלית, לא "אוניברסיטת עזה פלאזה"), למקצוע נורמלי גם עם 77 ב-5 יח"ל (ובמועד ב' אני יכול רק לשפר, כי הציון הגבוה נחשב). הגאונות משתלמת.

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

כן אני גם עושה את המועד ב' טוב יפה לך.. חשבת על הכל שיהיה בהצלחה מחר!

ובגלל זה אני לא הולכת להופעה

של עברי היום בנינצים :( וכ"כ אהבתי שנה שעברה לחזור הביתה בבוקר, לישון, לקום ולנסוע לניצנים. זה היה פשוט מושלם. והשנה לא יצא לי לעשות את זה בגלל הבגרות המזדיינת הזאת שדופקת לי את כל ניצנים ובטח אני אכשל בה גם ככה. ד"א אתמול בניצנים (היהודים) היה כזה מדהים... מישהו היה?

אוף אם הייתי יכולה

הייתי הולכת לשם כמעט כל יום (כמו שנה שעברה) אוףף הבגרות המטומטמת הזאת הורסת לי את כל ניצנים האחרון כנראה כי לא נראה לי שהמתנחלים ישמחו מהעניין הזה... יאו זה כל כך מבאס.. ): אני הולכת השנה לחצי מההופעות שהלכתי שנה שעברה ))):. כ"כ אהבתי שכל היד שלי מלאה צמידים.. וכל כך רציתי ללכת לעברי )))):

איימיס

New member
נכון אוף גם אני לא יכולה

כי יש לי קייטנה להדריך בה אבל אם הייתי יכולה הייתי נשארת כל השבוע, ממש כיף שם גם בלי קשר לכל ההופעות... חח גם אני אוהבת שיש לי את כל הצמידים על היד

למעלה