היום בתפוז אנשים

טולייצ

New member
יש לי 2

אבל אני אביא רק למי שיבטיח לא לעזוב אותי כל הערב! ואני מגיעה להופעה מאשדוד,אז תחשבו טוב טוב

ziljian 1234

New member
אורטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מבטיחה מבטיחה מבטייחהההההההההההההההההההההההההההה להיות איתך כל הערב ואקשהההההההההההההה אני מתחננת..:( :(:( פליזזז :(

טולייצ

New member
דברו איתי

אין לי זמן למחשב,אני חייבת לזוז! לדודי יש את המס' שלי,צ'או מתוקים,אני נסעתי לת"א

אורטל

מצאתי כמה אנשים שמוכרים ב40.... ואחד מהם ירד לי ל70-ל2 כרטיסים אבל הוא גר במרכז... אם תרצי תגידי לי אני ממשיכה לחפש! [גם לעצמי חח]

בעע

אני בטוח אלך אין מצב שלא מצידי אני אשלם על 40! גם קרן ודני ונמש באות ונראה לי עוד כמה!!

טולייצ

New member
אני עוד מעט

נוסעת לאירוע בת"א [ברית בשעה 6] ומשם אני חוזרת לאשדוד,ומשם יום חמישי לניצנים,אז אני אהיה שם בקושי יום...

dsol

New member
אז את לא נשארת שבת ?

טוב לא נורא פעם אחרת....

../images/Emo32.gif משהו נחמד...

שקיבלתי באימייל.. מקווה שהקובץ יעלה! אם לא אני אעלה אותו על שרת... תעשו אותו וכל אחד יכתוב מה יצא לו.. חחח יצא לי דווקא ממש נכון..

מה שיצא לי-

הסגנון הדומיננטי אצלך הוא: חברתי אנשים חברתיים אוהבים לעבוד עם אנשים אחרים. הם רוצים לשתף, להאיר, לעזור להדריך, לפתח או לרפא אנשים אחרים. בדרך כלל הם בעלי כושר מילולי, בעלי תושייה למצבים ולאנשים, אנושיים ו'אכפתניקים', בפתרון בעיות הם נוטים להסתמך יותר על רגשותיהם. הסגנון המשני: חקרני לאנשים אלו יש יכולות אינטואיטיביות מצוינות. הם מעדיפים לעבוד בסביבת עבודה שאינה מובנית, תוך שימוש ביצירתיות ובדמיון. אנשים אלו חשים צורך לבטא את אישיותם ורגשותיהם. הם רגישים ומקוריים ובעלי אשיות מורכבת ומגוונת. המקצועות המומלצים לפי פרופיל זה הם: פסיכולוג, מרצה למדעי החברה, אנתרופולוג אם אתה מרגיש שאינך מתאים לתחומים אלו - זה בסדר גמור. רשימות של פעילויות אינן משקפות תמיד את האמת המוחלטת. אבל הן יכולות לעזור לך לחקור רעיונות לגבי קריירה שלא חשבת עליהם עדיין.
זה מזכיר לי את מבחני הדסה שעשיתי... אבל פה זה יצא יותר הגיוני...

dsol

New member
לא ממש יצא מתאים לי

אומנותי חברתי המקצועות המומלצים לפי פרופיל זה הם: מטפל באומנות, ריפוי בעיסוק, הדרכה במוזיאון אם אתה מרגיש שאינך מתאים לתחומים אלו - זה בסדר גמור. רשימות של פעילויות אינן משקפות תמיד את האמת המוחלטת. אבל הן יכולות לעזור לך לחקור רעיונות לגבי קריירה שלא חשבת עליהם עדיין.

Sheygets16

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל.

ואגב, אם אני כבר כותבת אז טובי ואורטליות ועוד כמה אנשים, שוב ראיתי אותכם בניצנים :] הרגע חזרתי אחרי יומיים ואני מתה להעיף כבר את הצמידים הנדבקים האלה.
אתם חמודים. לילה טוב, אני הולכת לישון איזה 5937698 שעות.

למעלה