היום בתפוז אנשים

Assafy23

New member
רזולוציה משתנה

איך אני יכול להתאים את האתר שבניתי ברזולוציה של 600X800 לצפייה בכל רזולוציה?.כשאני מנסה לצפות באתר ברזולוציות אחרות הוא מתעוות.לדוגמא תמונה ששמתי כרקע באתר מופיה כמה פעמים במקום פעם אחת.יש לציין שאת האתר בניתי בםרונט פייג.שמעתי משהו על אחוזים אבל אין לי מושג מה זה ואיך מבצעים את זה.תודה

YulaShpil

New member
תשובה, למרות שזה לא המקום

לשאלות כאלה... נדמה לי שיש בתפוז פורום של בוני אתרים, או משהו דומה, שם יוכלו לעזור לך יותר, אבל אנסה בכל זאת. בקשר לאחוזים: במקום לתת גדלים ב-px או pt, פשוט לשים %. לדוג', אם אתה רוצה טבלה עם שורה ו-2 עמודות שוות בגודלן, רשום: <td width=50%> לכל עמוד. בקשר לתמונה המופיעה כמה פעמים, השתמש ב-norepeat: אם זו תמונת רקע ל-td: <td style='background-image:...; background-repeat:no-repeat'>

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

חבר הכנסת עמרם מצנע יתארח היום בשעה 19:00 בפורום איכות הסביבה. שאלות ניתן להעלות בפורום עד השעה 11:00
בשעה 20:00 תתארח בפורום זוגות מעורבים מאיה בן-עזרא, קלינאית תקשורת שתשיב לשאלות הגולשים בנושא חינוך דו-לשוני.
לאורך היום מנהלות פורום תקיפה מינית תתארחנה בפורום להיות הורים ותעננה על שאלות הגולשים בנושא תקיפה מינית וההתמודדות עימה

למעלה