היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

העונה החדשה של "אחי! אחותי!" חוזרת ובגדול, וערוץ ניקולודיאון מזמין אתכם לקחת חלק באודישנים. אם אתם בני 14-15 ויש לכם דיעה על כל מה שחשוב, היכנסו לפורום אחי אחותי ואולי נראה גם אתכם בתכנית.
ביום ראשון, ה- 25.9.05, ב-21:45 (מיד עם סיום הפרק) יתארח ב- BlogTV חגי לוי, יוצר הסדרה בטיפול. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות בפורום בטיפול כבר מעכשיו. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

באסה אנשים

אני לא בידיוק הולכת להיות פה ב-7, אני נוסעת לקניון עם חברות שלי
טוב תהנו! נ.ב:מישהו מכיר את השיר קארמה פוליס של רדיוהד!?

איזה שיר מדהים!!!כבר שבוע חורשת

עליו!
רדיוהד מדהימים אותי כול יום מחדש!|חייבת דיסק שלהם!|

steelwater

New member
גלייייי!

קארמה פוליס זה שיר מעולה! אבל מה שרציתי להגיד לך וכיוונתי בשבילך את ההודעה, זה שאת חייבת לשמוע את השיר Just של רדיו הד! זה שיר מעולה!!!! קיבלתי המלצה עליו באינטרנט והתאהבתי בו ולכן אני מעבירה את השיר המדהים הזה לעוד אנשים:) אז תקשיבי ותגידי לי מה חשבת! יום טוב יעל

aviGODFATHER

New member
אחד השירים האהובים עליי ביותר../images/Emo70.gif

בכלל OK COMPUTER מכיל עוד מס' יצירות מדהימות כמו: Paranoid Android, Airbag, No surprises ועוד...

omrimayo

New member
Paranoid Android, אחד המושלמים...

אחד השירים הטובים ביותר שיצאו EVER.

נכון!:):):):):):):):):):):)

אני שמחה לדעת שאנשים בפורום אוהבים אמממ........ורד הוט צילי פפרס מכירים?אוהבים?אולי..... ומי מכיר את פינק פלויד חייבת למצוא מישהו:(:(:(

lol lypop

New member
אני../images/Emo13.gif

פינק פלויד מצוינים..אהבתי hi you אה אממ וגלי..בחתימה שלך..זה לא its..זה are אממ its זה כמו להגיד שלו <על עצם או כלב..למשל there is a dog. its tail is long>

aviGODFATHER

New member
פינק פלויד...

אני מכיר בסה"כ שיר אחד שלהם - Another brick in the wall pt.2 (או - "we don't need no education"), שהיה נחמד בהתחלה אבל הוא נמאס עליי די מהר... ובכלל, לדעתי פינק הם קונצנזוס ואני לא מת על כאלה...

אוקי דבר ראשון

תסביר לי מה זה קונצנזוס ודבר שני תסביר לי איך אתה יכול להכיר אותם בכלל כששמעת שיר 1? (Another brick in the wall)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

קונצנזוס - דבר שכולם מסכימים עליו, שכולם חושבים שהוא טוב. (לא רק בסמוזיקה). במוזיקה ההקשר הוא בד"כ ללהקות או זמרים שהיו במיינסטרים בתקופה שבה הם היו פעילים אבל גם שנים אחרי הם נחשבים למוזיקה טובה (אני מקווה שהסברתי נכון) דוגמאות נוספות לקונצנזוס - הביטלס, אלוויס וכו'... כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ולא 100% אוהבים את הביטלס ו\או פינק פלויד... וכמו שאמרתי, אני לא מת על קונצנזוסים אבל לא אמרתי שום דבר רע על פינק פלויד, וכמו שאת בעצמך אמרת - לא שופטים אם מכירים שיר אחד (בלי שום קשר לזה שדי אהבתי את השיר הזה תקופה קצרה...) ואכן לא שפטתי את פינק. ויכול להיות שאני לא מת על פינק פלויד רק בגלל שהם קונצנזוס (ע"ע
) ובגלל שעשו יותר מדי רעש מהאיחוד שלהם בלייב8... בכלל יש לי נטייה לחבב יותר אומנים שהם יחסית לא מוזכרים הרבה או "אנדרייטד" - כאלה שלא מעריכים אותם כמו שמגיע להם.

משום מה הם היו קונצנזוס!!!!

הם שתי הלהקות הכי טובות בהיסטוריה אין פלא שה-מ-ו-ן אנשים מכול העולם אהבו אותם!הם היו הרבה יותר מ"סתם מוזיקה" אל תתפלא שהם היו כאלה!אולי אתה לא אוהב להקות שהמון אנשים אוהבים אותם אבל פינק פלויד היא אחת הלהקות הכי טובות בהיסטוריה והאיחוד שלהם ב8 לייב היה מדהים! הם הדורס לד זפלין ועוד כמה הם הלהקות הכי חשובות בהיסטוריה! ובראש ובראשונה זה פינק פלויד.

אהה ודרך אגב

את מי אתה אוהב שהם לא מספיק מוערכים?! (אני בטוחה שכשתגיד את השם אני יבין למה הם לא מספיק מוערכים..) סתם סתם סתם אני באמת מסוקרנת לדעת:)

למעלה