היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

העונה החדשה של "אחי! אחותי!" חוזרת ובגדול, וערוץ ניקולודיאון מזמין אתכם לקחת חלק באודישנים. אם אתם בני 14-15 ויש לכם דיעה על כל מה שחשוב, היכנסו לפורום אחי אחותי ואולי נראה גם אתכם בתכנית.
ביום ראשון, ה- 25.9.05, ב-21:45 (מיד עם סיום הפרק) יתארח ב- BlogTV חגי לוי, יוצר הסדרה בטיפול. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות בפורום בטיפול כבר מעכשיו. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

The Blue Fairy

New member
../images/Emo32.gifשלוםםםם

וואי, עבר עליי המון מאז שהייתי פה הספקתי לסיים קורס ולעבור לבסיס בלוד אני ממש מרוצה שם ויש לי תנאים מעולים, אני עדיין לא יודעת את התפקיד כי אני רק בהסמכה אבל אני חושבת שיהיה לי מעניין...מקווה חבר שלי בינתיים סיים קורס יסוד והוא הסתפח לתותחנים ויוצא חצאים לצערי, אנחנו חוגגים שנתיים בקרוב :) אממ..אבל לשנינו יש בעיה די מהותית, שנינו לא מרגישים שאנחנו מוצאים את עצמנו בתוך הצבא, שנינו מרגישים שאנחנו לא מתאימים אליו...משהו כמו באנו ניסינו ולא מתאים..דבר שגורם להמון דכאונות אצל שנינו. אני מקווה שזה יעבור לנו בקרוב בכל מקרה, שיהיה לכם סופ"ש מצוין!!

oshiko

New member
טוב לשמוע ממך

זה בסדר, רוב האנשים לא מוצאים את עצמם דווקא בצבא. עושים את ה 2-3 שנים פלוס מה שצריך אם צריך, והולכים למצוא את עצמם באיזשהו תחום של החיים. אין צורך להיות בדיכאון בגלל זה. "בחיים הכל עובר" שרים הדייגים בטבריה במערכון של הגששים.

סמדר בנ

New member
ואם יורשה לי להוסיף

שיר נוסף מתאים "געגועים לחיבוקים חמים..." נראה ששניכם גם סובלים מגעגועים. בסה"כ ציינת שאת מרוצה מהשיבוץ ומהתנאים - זו בהחלט התחלה טובה ומבטיחה. הזמן במקרים האלו עוזר - אם יהיה לך מעניין ואת יכולה לצאת כשהוא יוצא הביתה אז גם יהיה לך קל יותר. נסי למצוא את החברה שטובה לך ואת נקודות העניין שלך והזמן יעבור מהר. וחוץ מזה זה באמת זמני וכנראה לא יעוד לחיים במקרה שלכם (למרות שאף פעם אי אפשר לדעת). תבלי בשבת.

למעלה