היום בתפוז אנשים
04.01.05

סינרגיה - זה הזמן להשפיע על גלגלץ!

הגיע הזמן לשנות את הרגלי גלגלץ!! זה תלוי בכם - אתם יכולים להכניס את סינרגיה לגלגלץ ולהוסיף קצת רוק לרדיו שלנו בארץ!! אז פשוט להכנס לכתובת המצורפת ולהצביע לסינרגיה: http://glglz.msn.co.il/default.htm תודה לכולם!! דרך אגב מופע השקת הדיסק ב-19/1. הזמנה מצורפת. סינרגיה.
 

MoTzArT g

New member
מה המצב אנשים?!?!?!?

במסיבה יהיה את כל סוגי המוזיקה... תבואו יהיה כייף!!!!
 
היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif 04.01.05

קצת לפני מופע הבכורה החגיגי ולרגל צאת האלבום עטור השבחים "סיכוי קלוש", שרון הולצמן יתארח הערב בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם לשרשור האירוח
אירוח נעים
 

DAN1EL

New member
../images/Emo32.gifרד הוט צ'ילי פפרז - העצומה../images/Emo70.gif

רד הוט צ'ילי פפרז היא אחת הלהקות הכי מצליחות בעולם ובישראל. הם סוגרים כבר 20 שנות קריירה והיד עוד נטויה. גם בגילם הלא צעיר הם ממשיכים להופיע ברחבי העולם ולתת הופעות אנרגטיות ומדהימות כמו שרק הם יודעים. גם אנחנו, אוהבי הלהקה בישראל, רוצים ליהנות מהופעה כזאת ואנחנו מחכים לכך כבר הרבה שנים והם עוד לא הגיעו. לפני כשלוש שנים הלהקה מאוד רצתה להגיע לארץ, במיוחד לאור הקשר שלהם לישראל - הגיטריסט הראשון של הלהקה היה ישראלי, מחיפה במקור, ונפטר ממנת יתר של הרואין. אבל למרות שרצו להגיע לאירוע שתוכנן להתקיים בפארק הירקון, הם נאלצו לבטל את הגעתם בגלל המצב הבטחוני הקשה. עכשיו אנחנו חושבים שהגיע הזמן לפצות אותנו ולהגיע לישראל להופעה ולתת לנו את ההופעות המוצלחות שהם יודעים לעשות כל כך טוב! כדי שזה יקרה אנחנו המעריצים מארגנים מבצע למען זה - אנחנו מחתימים אנשים בערים השונות ונפתחה גם עצומה באינטרנט (שהיא באנגלית כרגע בגלל בעיות טכניות שמנעו מאיתנו לפתוח עצומה בעברית). תעזרו לנו להביא אותם לכאן ותחתמו על העצומה הוירטואלית ואם יצא לכם אז גם על העצומות שיסתובבו ברחבי הארץ. כל מי שרוצה לעזור ולתמוך מעבר לזה - אנחנו נשמח מאוד לכל עזרה שהיא בפורום הלהקה בתפוז. אם הנושא חשוב לכם ואתם יכולים לעזור; קשרים, הצעות, רעיונות, תמיכה - בבקשה תיכנסו לפורום ותעזרו לנו להביא את הלהקה המדהימה הזאת לארץ! תודה על תשומת הלב, פורום רד הוט צ'ילי פפרז בתפוז 896.
 

crazy4tc

New member
../images/Emo45.gif

חתמתי
הלוואי ויבואו לארץ
ומה אתם עושים עם העצומה? העברתם אותה לאיזה גורם שקשור ללהקה או משהו?
 
למעלה