היום בתפוז אנשים
04.01.05

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif 04.01.05

קצת לפני מופע הבכורה החגיגי ולרגל צאת האלבום עטור השבחים "סיכוי קלוש", שרון הולצמן יתארח הערב בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם לשרשור האירוח
אירוח נעים

shalom!

אממ היי... בלעכס סורי שנעלמתי לכם לכמה ימים.. [נעלמתי! נו, נעלמתי! מה, לא שמתם לב?!?!?..
] אמממ אז וואלקמים לכל החדשים נעים להכיר- שיר בבי

sisty

New member
היית חסרה!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הפורום באמת ישמח להחייה. ענית כבר על הסקר

misssi

New member
נסיכה!!

וואייי נכנסתי הרגע וגיליתי שאת כאן!! אם את זוכרת...אני חן...ילדה סוכר 3.. היייתה לי בת מצווה ולא השגתי אותך..:( היה פנאן ואני עכשיו בקשר מזה טוב עם מלא מלא ילדים מהפורום..נפגשנו מלא פעמים.. תחזרי בבקשה!

חן..../images/Emo11.gif

אה.. ממצב?!
ומה זתומרת לא יכלת להשיג אותי?!... תמיד הייתי עם אותו הניק..
חוצמיזה אני לעולם לא אחזור לחבורת מפגרים האלה..
לא תשכנעי אותי ולא ולא ולא..

misssi

New member
נמנמנמ

הפורום הזה חמוד!! לא אכפת לי את מפסידה המוון דברים בפורום הזה... אני כבר מכירה אותם טוו מאצ' טוב ותאמיני לי איתמר סתם עצבני לפעמים ואבשלום הוא הבנאדם הכי רגוע שם והכי חמוד (הייתי חברה שלו..) הם היו בבת מצווה שלי והיה אחלה.. תחפרי קצת בעמודים בק"צ ותראי קצת תמונות מהבת מצווה..

אין לי כוח לריב איתך..

הם העיפו אותי מהפורום.. הם! הם! הם! "קצת עצבני לפעמים"- למה עלייך הוא לא?! אה?! למה שאני אחזור לשם?!... אם בא לך אנחנו עדיין יכולות לדבר בסבבה, אבל רק תדעי שאני לא חוזרת לשם.. הם סתם מעצבנים.. רוצה להיות חברה שלהם? -סבבה. -אני לא. אז אל תשכנעי אותי. חוצמזה.. למה החלפת ניקק?!
מיסי זה סתם שם של פקאצות..

misssi

New member
מיסי זה שם נחמד

ואיתמר תמיד עצבני עליי, אני כבר לא יודעת אם אנחנו בסדר אחד עם השני עכשיו.

טוב..../images/Emo3.gif

"אני כבר לא יודעת אם אנחנו בסדר אחד עם השני עכשיו" את נשמעת כמו אישה בת 20 שנשואה לו.. בלעע.. מה עשו לךך?!
הממ אל תתייחסי אליי... המשפט הזה מזמין ריב אבל אני באמת לא רוצה לריב.. אני סתם ילדע משועממת וחסרת חיים שמנסה [מנסה-כן?!] להצחיק..
הממ בלע.. -אל תקראי את זה כשאת מעוצבנת- >_<

misssi

New member
לאעשו לייי....

אני פשוט כבר לא יודעת מה המצב בינינו...מרוב שאנחנו רבים..

למעלה