היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00, פורום מפלגת שינוי יארח את הח"כ יגאל יאסינוב, שיענה Live לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להכניס כבר עכשיו שאלות.
חנה וייסמן, פסיכולוגית חינוכית ומטפלת משפחתית תענה לשאלותיכם בפורום תסמונת טוראט בשעה 21:00. הקדימו לשאלות שאלות.
ובפורום בנים בלבד, הגמר הגדול של גבר החלומות: הצביעו בסקר לגבר הנחשק ביותר של ישראל!

היי חבר'ה

רוצים לשחק משחק
ההוראות
כל 1 בוחר דמות אחת/ שתיים מהסידרה של סברינה ואז אנחנו עושים כזה מין פרק
המשחק
כל אחד כותב בכותרת את השם של מי שהוא בחר להיות בתוכן בכוכביות מה הוא עושה (*כוכביות*) במרחאות הוא כותב מה הוא אומר ("מרחאות")
רשימת שחקנים
סברינה
הארווי
זלדה
הילדה
סיילם
וואלרי
המורה הזה עם המשקפיים שזלדה אוהבת
ליבי
מועצת המכשפות (דרל)
אם יש לכם עוד משתתפים בסידרה תרשמו אותם אני מכריזה בזאת שאני רוצה להיות את ליבי

אני הילדה! ../images/Emo3.gif

ואממ מתי כותבים את הטקסט והכל? כאילו.. אחרי שבוחרים את כל השחקנים? אה ולמורה ההוא שזלדה אוהבת קוראים מר קראפט
אחלה רעיון למשחק!!
(ממתי אני אומרת אחלה?
בכל מקרה, משחק מגניב
)

וואלה../images/Emo70.gif מר קראפט../images/Emo70.gif

עושים מן סרט כזה וכל אחד משחק את הדמות שהוא בחר הינה דוגמא בפורום בנות הפוואר פאף
משחק זה לקוח מפורום *בנות הפוואר פאף*

חחח...

טוב אני עושה רשימה קטנה מי את מי: ---------------------------------------------------------------- שם משתמש***************שם*********שם דמות******| ---------------------------------------------------------------- נסיכת הזהב************שיר***********ליבי************| ---------------------------------------------------------------- מ ר ש מ ל ד ה*********ביקי**********סיילם*************| ---------------------------------------------------------------- השם הזה תפוס***********טל*******הילדה*וסברינה***| ---------------------------------------------------------------- OguyO*****************גיא********הרווי*וקראפט*****| ---------------------------------------------------------------- הילד מארץ לעולם לא****רונן********דרל*וגוש*********| --------------------------------------------------------------- coffee house The ******נועה**********וואלרי*******| ----------------------------------------------------------------

אמממ טוב אז..../images/Emo26.gif

נסגור כבר את כל הדמויות
אני אהיה המורה הזאת, וזלדה
.. אלא אם מישהו רוצה אחד מהתפקידים(
)

אז אני רק סברינה! לא גם וגם..

זה קשה שני תפקידים...
ואם אפחד לא הולך לקחת את סברינה אז אני אהיה סברינה
ואממ בשביל ה"פרק" שנעשה אולי כדאי לפתוח שרשור חדש מסודר?
נראה כבר...

למעלה