היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00, פורום מפלגת שינוי יארח את הח"כ יגאל יאסינוב, שיענה Live לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להכניס כבר עכשיו שאלות.
חנה וייסמן, פסיכולוגית חינוכית ומטפלת משפחתית תענה לשאלותיכם בפורום תסמונת טוראט בשעה 21:00. הקדימו לשאלות שאלות.
ובפורום בנים בלבד, הגמר הגדול של גבר החלומות: הצביעו בסקר לגבר הנחשק ביותר של ישראל!

מנצל"ש ../images/Emo150.gif

האביר השחור יופיע היום אצל גיי פינס, בכתבת "משחקון" כדורגל של אריק ביחד עם קבוצת בית"ר ירושלים, כפי שדיווח לכם עבדכם הנאמן על המפגש הנ"ל.

Dawn12

New member
לי יש נצלו"ש חשוב יותר! ../images/Emo65.gif

מזל טוב אדר!
יומולדת שמח, עד 120, בריאות, אושר, כושר וימים טובים! תמשיך להיות (צהוב) כמו שאתה!

מצטרפת לברכות של שחר

לאדר - הצהובון האחד והיחיד מזל טוב
ועד מאה ועשריםםםםםם..... מכל ה-

python 4

New member
צהובוש!../images/Emo39.gif

מזל טוב! חיחיחי! יום הולדת! וברוך הבא למועדון העשרים פלוס...

ים כחול

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לא מכירה אך נהנית לקרא אותך
המון אושר אהבה ובריאות ושכל חלומותיך יתגשמו

The Abbott Girl

New member
המון המון מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

שיהיה לך המון מזל טוב והמון אושר (אפשר גם עושר) בחיים!!! והכי חשוב: שיהיה רק טוב!!!! חולה עלייך

תודה חמודה ../images/Emo23.gif

אפרופו עושר, קראתי ב"ידיעות" מה שרשמו על ילידי ה-22/2 - ובין היתר רשמו שמדובר באנשים חומרניים, ודווקא אני לא רודף כסף עד כדי כך, אבל... אולי זה באמת מנבא שבעתיד אהיה עשיר
בכל מקרה עכשיו סופסוף יש לי מחשב כמו בנאדם. אני יכול להוריד מוזיקה (יש לי סאונד!!) אם כי עדיין יש לי בעיה להפעיל את המסנג'ר בווינדוז XP (וגם ככה כבר שיגעתי מישהו היום
) והכי חשוב - יש לי מצלמת אינטרנט
אח, החיים הטובים....

ונחזור לניצל"וש שלי לרגע

ראיתי עכשיו בוידאו את מה שהיה אתמול עם אריק, וההערכה שלי אליו רק הולכת וגוברת. סיפורים על ילדותו, אביו הנאצי והמלחמה, מפגש עם אישה מימי המחלחמה, והשיא - הוא הלך לביה"ח לבקר את פצועי הפיגוע בירושלים (כתבה מקיפה על כך היום ב"ערב טוב"). כל הכבוד לו. אני ממש מוריד את הכובע. ולגבי המשחק עם בית"ר - זה הרג אותי מצחוק!! הביאו לו חולצה צהובה שהיתה קטנה עליו, וצמודה, וראו ממש את הכרס שלו בולטת - זה היה קורעעעע נכון

אה אה ועוד משהו... איך שכחתי../images/Emo70.gif

איזה מצחיק בביקור שלו בכנסת... איך שמעון פרס עושה לו :" we are young and restless"
ומי זאת חברת הכנסת הזאת, איך קראו לה, רוחמה משהו
איזה מגעילה שהיא אמרה שהוא עשה לה עיניים, כולה דיבר איתה דקה...

מזל טוב שיהיה לך

ויש לי שאלה לכולם - אין לי HOT אלא YES ואני מת לראות את הכתבה של גיא פינס, למישהו באזור יש אולי את ההקלטה ויכול להביא לי או שאני אביא לו קסטה ריקה והוא יקליט לי ? אני ממש אשמח אם כן

אממ

כבר הקלטתי על זה משהו אחר. סו סורי, אבל יש פה איזה רונני אחד פריק של הקלטות לא
אולי יש לו. וואי אני לא מאמין כמה זמן הייתי בלי רמקולים... עולם אחר לגמרי, כבר שכחתי ממנו :) (למישהו יש כאן בלוגTV, אגב
)

python 4

New member
יש כמה בלוגיםTV מאוד מעניינים...

ועכשיו כשאתה מעל גיל 18...

python 4

New member
הר...המפ....

מה זה משנה? כל הבלוגים האלה נראים בדיוק אותו דבר, ס"מ לכאן או לכאן. יש כאלה שיש בהם דיבורים ברקע, לך תבין..

אור2221

New member
רגע רגע

היה *עוד* משהו??? מתי זה היה? למה אף אחד לא מודיע!! פספסתי!! גם היום, שיט. אור.

אור2221

New member
טוב, כן הודעת... טעות שלי

יש לי יותר מדי מבחנים.. רונני - מפילה תחינתי בפניך - האם יש לך את הראיון הנ"ל עם גיא פינס? ומתי סיפרו שהוא ביקר את פצועי הפיגוע? אור.

למעלה