היום בתפוז אנשים

Roy1232

New member
מנצלש עליך תפוז אנשים מודיע ../images/Emo3.gif

שמעתם (וראיתם) את פיקס יו בלייב 8? פשוט ביצוע מדהים, חלומי...

אני ממש לא אוהבת את פיקס יו

הפזמון מדהים אבל כול כך חבל שהם שרים את זה כולם ביחד,לדעתי זה הורס הביצוע היה מדהים אבלל...לא אוהבת את השיר :\

Roy1232

New member
גם אני לא מת עליו, אבל הביצוע..

פשוט ביצוע מעולה (
) לשיר בינוני (בינוני מינוס אם יורשה לי
)

Roy1232

New member
אה וגלי...

תפתחי מסנג'ר טוב? אני רוצה לשלוח לך כמה ביסיידים, עם החסכים שלך...

אני מחוברת,יו נואו

נמאס לי מביסיידים..מי מכיר אותם בכלל? חח סתם,טוב שלח לי

steelwater

New member
פחחח

שיר מעולה!!!! לא מבינה אתכם... רק דבר אחד מעצבן אותי, מה זה הדבר המעצבן הזה "Fix you"? הוא חשוב שהוא צריך לתקן מישהו? זה ממש מתנשא!!! זה ממש מעצבן אותי בשיר. אבל אני מתעלמת כדי להנות ממנו... כאילו "אתה לא מספיק טוב, ואני גם יכול לתקן את כל הרע בך" לייב 8 היה בהחלט אירוע המוזיקה הגדול בעולם אי פעם! אבל למרותש חלומי הגדול היה לראותו אותו לייב ואם לא לייב אז לפחות בטלוויזיה בלייב אז זה לא קרה): הייתי בקומונה, עשיתי שנץ שירות, ולא היה לנו שם ערוץ 10 וגם... אז אמא הקליטה לי ה-כ-ל אבל הסאונד באיכות ממש גרועה!!!! וזה ממש מדכא): ואז ראיתי גם באינטרנט אבל לא גמרתי לראות ונראה יל שכבר אין את זה, מאני צריכה לבדוק שוב. ההופעה של קודפליי הייתה מעולה אבל ממש חבל לי שהם אל עשו את "Clocks" ואז לא הכרתי את "Fix you" ומאז שאני מכירה לא הקשבתי שוב להופעה, אז אני צריכה לעשות את זה.

Roy1232

New member
לא הבנת...

מישהו מת, וכריס אומר למישהו שאהב אותו ליטס וויל גייד יו הום אנד איי וויל טרי טו פיקס יו. זתומרת הוא ינסה לתקן את מי שחווה את האובדן, שלא יצטער יותר. שיר פשוט אומלל לדעתי. misrable המילה הכי נכונה

MarishA M

New member
נצל"ש!!!

שמתי לב למשו... השיר של עיברי לידר-יום טוב ההתחלה שלו והגיטרות שם זה ממש ממש מזיכר את God Put a Smile Upon Your Face מה אתם אומרים?...

MarishA M

New member
מי שמכיר את שתי השירים..

שיקשיב להתחלה של שניהם אחד אחריי השני..

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

אני לא שומע. עברי..כבודו מונח במקומו. וכך גם קולדפליי, כמובן.

ברררר

New member
שני שירים* ../images/Emo3.gif

ולא, ממש ממש לא! מה יש להשוות בין הלהקה הכי טובה בעולם לזמר הכי טוב בעולם? **נא לא לסקול באבנים תודה**

steelwater

New member
זה לא להשוות...

יש הרבה שירים של אמנים שונים שדומים אחד לשני...

למעלה